Jel ti meni hoćeš reć da se ti i Zlatko lagumdžija Bojite svojih radikala pa nas držite uza se ili što...kv99 wrote:I tada je bila etnicki cista ali danas kao sto kazes vise nije i to je velika razlika ali razlika nije u promjeni vasih ciljeva vec u vasem omalovazanju zelje Bosnjaka da zive u Bosni i Hercegovini a ne u Bosnjakistanu .staracbezmora wrote:Dok god diskutiramo dotle ne pucamoAliceInChains wrote:Neznam, sto ovdje desetero ljudi(ukljucujuci mene) diskutiraju sa jednim starcem, koji je izgleda malo pozenilio. Jer on malo zaboravlja, da Hercegovina, ili teritorija tzv. HercegBosne nije nikad ni bila iskljucivo Hrvatska. Ups, otkrijo sam tu cijelu dilemu, koju oni nikako nece da razumiju![]()
Teritorija tzv. Herceg Bosne je u Federaciju ušla kao hrvatska ( pazi malo slovo, tj. posvojni pridjev od naroda a ne od hrvatske države), i ni tada nije bila etnički čista a sad nije pogotovu.
Toliko o zločinačkim namjerama Hrvata........
o zlocinackim namjerama ne Hrvata vec vasih politickih i vojnih vodza u to vrijeme se obrati Haagu pa neka ti tamo objasne sta znaci UZP
Jer ovo se ne može drugačije protumačiti.