Porodica Sušić iz Trebinja brutalno je pretučena u svojoj kući u naselju Banjevci kada su ih napali Saša i Milan Šebek iz Trebinja, te Željko Vujević iz Bileće, koji od batina nisu poštedjeli ni troje maloljetne djece! Iako su napadači istu noć uhapšeni, odlukom Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju oni su pušteni da se brane sa slobode.
Nataša Sušić ispričala je za ATV da se sve odigralo 29. jula kada je u svadbenom salonu, koji se nalazi u blizini njihove kuće, organizovano svadbeno veselje. Priča da je Saša Šebek ženio sina Milana, te da su za vrijeme proslave pucali iz vatrenog oružja, što je uplašilo njenu djecu.
”
Pucali su iz automata oko 20 časova. Čaure su padale po našoj kući. Djeca su se uplašila i moj suprug, koji je srčani bolesnik, upozorio ih je da to ne rade. Vikao im je: ‘Šta vam je ljudi, šta to radite, ubićete nečije dijete!?’.
Tu pucnjavu smo prijavili, a sve je snimljeno i nadzornim kamerama, što smo dostavili policiji”, priča Nataša.
Ona kaže da je napad uslijedio oko pola sata iza ponoći, nakon što je na svadbi bio fajront. U kuću su joj upali mladoženja i njegov otac Saša i Milan Šebek, a s njima je bio i Željko Vujević.
Bili su bijesni i vikali su nešto u smislu “
koga ste vi prijavili”.
“Razbili su vrata i provalili nam u kuću i krenuli su da nas mlate. Pokušavala sam da ih zadržim, ali nisam uspjela. Nastao je opšti haos. Nisu poštedjeli ni našu djecu, uzrasta pet, osam i 12 godina, koji su tada spavali. Jedno dijete su poprskali biber sprejom, drugo su udarili u ruku, dok se treće sakrilo pod krevet. Borili smo se koliko smo mogli i gledali samo kako da odbranimo djecu”, ispričala je Nataša Sušić.
Ona kaže da je njen muž prošao najgore i zadobio je povrede glave, na kojoj ima 12 šavova.
“I meni su zadali nekoliko udaraca, što se vidi po modricama. Bili su naoružani motkama, kojima su lupali stvari u kući i oko nje. Sve smo prijavili i
policija je stigla u roku od 15 minuta. Dvojicu su zatekli u kući i uhapsili su ih, dok se jedan napadač dao u bjekstvu i naknadno su ga pronašli u gradu”, priča Nataša.
Iz policije je ranije saopšteno da su zbog napada uhapšeni M.Š. i S.Š. iz Trebinja, te Ž.V. iz Bileće zbog sumnje da su počinili krivična djela tjelesna povreda i oštećenje tuđe stvari.
https://6yka.com/bih/trebinje-brutalno- ... -ni-djecu/