Treba nam vasa pomoc!
-
belfy
#26 Re: Treba nam vasa pomoc!
majko draga... ja sam bosanac i srcem i tijelom i dusom, ali gledajuci stavove ovog xyz imam nevjerovatnu zelju da promijenim misljenje. cisto da neko ne bi mislio da pripadamo istoj grupi. on izgleda i ne shvata koliko negativan ucinak pravi iole svjesnim ljudima. on cak vjerovatno nece shvatiti ni ovo sto sam ja napisao u drugoj svojoj recenici ovdje, ali ce ipak ponoviti svoju pricu barem jos jednom. 
- turquoise
#27 Re: Treba nam vasa pomoc!
Bosnjaci
Srbi
Hrvati
Ostali
...
To je podijela kako treba...
Ko hoce da zivi u iluziji nek izvoli...
Ovaj upitnik pokazuje da ovi koji su ga pravili i vise nego dobro poznaju situaciji u BiH...
Svaka cast ko god je sastavljao...
Sto se tice ove ankete trebali bi je pokrenut pored ovog foruma (sarajevo-x forum - sdp, komunisti, ateisti, jugonostalgicari, ostali) jos i na
islambosna.ba forumu - ultra bosnjaci
pincom.info forumu - ultra hrvati
sarajevo-rs.com - ultra srbi
Mogao bi tada dobiti sveobuhvatniju sliku stanja...
Srbi
Hrvati
Ostali
...
To je podijela kako treba...
Ko hoce da zivi u iluziji nek izvoli...
Ovaj upitnik pokazuje da ovi koji su ga pravili i vise nego dobro poznaju situaciji u BiH...
Svaka cast ko god je sastavljao...
Sto se tice ove ankete trebali bi je pokrenut pored ovog foruma (sarajevo-x forum - sdp, komunisti, ateisti, jugonostalgicari, ostali) jos i na
islambosna.ba forumu - ultra bosnjaci
pincom.info forumu - ultra hrvati
sarajevo-rs.com - ultra srbi
Mogao bi tada dobiti sveobuhvatniju sliku stanja...
-
xyz2007
#28 Re: Treba nam vasa pomoc!
Pa meni je jasno da pojedini Srbi, Hrvati i Bosnjaci negiraju Bosance posto je to bio jedini nacin da se oni mogu upisati u Ustav - drzave koju ne priznaju.
To bi isto bilo kao kad bi neko izvrsio agresiju na Hrvatsku i Srbiju, odradio genocid i etnicko sicenje - pa onda izbrisali iz ustava Srbe u Srbiji a Hrvate u Hrvatskoj i naveli 1.Bosanci, 2. Bosanskohercegovci i 3. Hercegovci kao konstutivni narodi.
Onda dodje momak iz Spanije i napravi survey pa pita 3 etnicke skupine:
- Bosance,
- Bosanskohercegovce i
- Hercegovce
sta oni misle o nacionalizmu i politickoj situaciji u drzavi Srbiji i Hrvatskoj?
( a ne pita Srbe i Hrvate )
a onda kad se javi Srbin i Hrvat pa kazu "pa gdje smo mi u svemu tome?" - onda dobijete ove komentare koje ste sami napisali. I vama ovo normalno?
To bi isto bilo kao kad bi neko izvrsio agresiju na Hrvatsku i Srbiju, odradio genocid i etnicko sicenje - pa onda izbrisali iz ustava Srbe u Srbiji a Hrvate u Hrvatskoj i naveli 1.Bosanci, 2. Bosanskohercegovci i 3. Hercegovci kao konstutivni narodi.
Onda dodje momak iz Spanije i napravi survey pa pita 3 etnicke skupine:
- Bosance,
- Bosanskohercegovce i
- Hercegovce
sta oni misle o nacionalizmu i politickoj situaciji u drzavi Srbiji i Hrvatskoj?
a onda kad se javi Srbin i Hrvat pa kazu "pa gdje smo mi u svemu tome?" - onda dobijete ove komentare koje ste sami napisali. I vama ovo normalno?