Jer kad skontate, prvo se ona javlja sa svojim "problemom" pa onda dolazi "Mr On" (uzrok problema
Treba mi pomoc....
- Soul_Sista
Ja mislim da je ovo sve zajebancija a vi kako hocete
Jer kad skontate, prvo se ona javlja sa svojim "problemom" pa onda dolazi "Mr On" (uzrok problema
) pa onda zatim neki "treci"
Suplja ... 
-
MUNAFIK
#77 Re: hrvat
hamdo wrote:sta to pises kujo jedna, ja sam tebi srce svoje dao i na tanjiru ti ga servirao, mojim venama topla krv tekla samo zbog tebe.... zasto me tako izdajes.. ako sam hrvat .... znas da te VOLIM!!! kada sam u vezi dajem svoju dusu, ako sam urezao imena pokazuje samo moju iskrenost i predanost, tvoje ime nisam urezao nego sam urezao SMRT I ZIVOT. smrt je tvoja smrt zivot je moj poslije moje smrti, lahko cu ja bez tebe, zovi policiju nek me zatvore ... il si moja il si nicija!!!!!!!
volim te i moram te zastititi od tebe(a najbolja zastita je smrt)
jaoo pretnji i 'prefinjenih' osjecanja.ovo bi moglo u neku turbo folk 'pjesmu'
-
BigusDickus
Hamdo hrvatina 
-
Sarajevska Princeza
Hamdo, ljubav se ne zasniva na strahu vec na slobodnoj volji. Kako mislis da je moras zastiti od nje? I da je najbolja zastita smrt? Cija smrt? Tvoja, njena? O cemu ti to?hamdo wrote:sta to pises kujo jedna, ja sam tebi srce svoje dao i na tanjiru ti ga servirao, mojim venama topla krv tekla samo zbog tebe.... zasto me tako izdajes.. ako sam hrvat .... znas da te VOLIM!!! kada sam u vezi dajem svoju dusu, ako sam urezao imena pokazuje samo moju iskrenost i predanost, tvoje ime nisam urezao nego sam urezao SMRT I ZIVOT. smrt je tvoja smrt zivot je moj poslije moje smrti, lahko cu ja bez tebe, zovi policiju nek me zatvore ... il si moja il si nicija!!!!!!!
volim te i moram te zastititi od tebe(a najbolja zastita je smrt)
-
RoadRunner
Da li je jos neko prepoznao Tifin smisao za humor, osim njega samog?TIFA29 wrote:Kada budes imala/rodila dijete od njega, javi nam. Ne sumnjam da bi to moglo biti i za dva mjeseca. Nece biti ni "sedmance", vec "dvojce".