Pozdrav valjda nisam pogresio sto sam u ovu selekciju postavio ovu temu ako jesam sorry nije namjerno
E vako reg sam se na moneybookers i verifikovao credit card verifikovao addressu a inace business account jer imam sajt koji se bavi prodajom hosinga necemo o tome sad i sada neznam kako da povezem to i dali je moguce placanje kreditnim karticama al da se nemoraju korisnici reg na moneybookers ili se bas moraju reg nema veze i dali je moguce napraviti na sajtu da se vrsi placanje direktno sa credit card posto ja nisam dosad imao kontakta sa tim hvala vam opet
Treba mi hitno pomoc
- The Nightwatchman
#2 Re: Treba mi hitno pomoc
hajde sad udahni dva tri puta, popij casu vode, skoncentriraj se i sve ispocetka pokusaj napisati jer te nista nisam razumio, a nazirem da bih mogao imati odgovor na tvoje pitanje
-
jasko1403
#3 Re: Treba mi hitno pomoc
[email protected] dodaj me
Dali je moguce napraviti placanje kreditnom karticom na sajtu a da nemoras bit povezan sa ovim kompanijama za online placanjei ako je moguce kako
kratko i jednostavno
Dali je moguce napraviti placanje kreditnom karticom na sajtu a da nemoras bit povezan sa ovim kompanijama za online placanjei ako je moguce kako