treba li nama 60 minuta? - privatna batina sdp-a!

paratrooper

Post by paratrooper »

aida81 wrote:aha, eto 60min su superrrr - ja kazem da hadziomerovic ima 3000km platu a sere po politicarima kao koliko oni imanu love!? kaletovic obidje citav svijet na guzove ftva a durakovic snima filmove. ma dajje malo, halo, jeste vi slijepi ili glupi pa ne vidite da je glasnogovornik sdp-a. na dodika je poceo srati kad je ovaj odjebo lagumdziju. sve je privatluk, nema princpia
mora da si jedna od politicarki ( ili beba politicar ) kojoj su opalili samarcinu :lol:

mozda kcerka necija 8-)
Last edited by paratrooper on 06/03/2008 23:43, edited 1 time in total.
skojotovski

Post by skojotovski »

aiiiiiidaaa, hoces li otvoreno da ti kazem?
-JUBA-

Post by -JUBA- »

Znas kako kazu, napad je najbolja odbrana.
Pa ti Aida koda si zaboravila da je i ovaj forum, stranica kako hoces leglo bas tih koje napadas. A treba imat toliko obraza i casti pa branit i propagirati tako cvrsto zabludu pa da ti mozak stane :D
Odbranili smo se od svakakih dusmana pa i od ovih cemo, to su zalogajcici za nas :lol: borit cemo se kako znamo i umijemo. Kad ti neko zagospodari mislima nema druge nego samo klimati i potvrđivati, psihologija je knjige napisala na tu temu. Bice bolje ...
JohnnyS

Post by JohnnyS »

skojotovski wrote:aiiiiiidaaa, hoces li otvoreno da ti kazem?
ma bjaaaaaaaaaaži, odakle da ona zna foru iz Nadrealista :D
Pakleni

Post by Pakleni »

Cuj cita Avaz i zna koristiti internet :S Jos se zna registrovati na forum :S

Mora da je bio specijalni dodatak: korak po korak, slikovito objasnjenje kako ukljuciti racunar, upaliti internet i reg. se na sa-x...sve drugo jednostavno ne mogu objasniti...ili je mozda bio skok u evoluciji kod par njih pa sad znaju tehniku koristiti :S
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

Post by grunt »

komeba wrote:
skojotovski wrote:aida, hoces da ti ja nesto otvoreno kazem?
Ma reci sta bi Arsla sada rek'o :D
Znaš šta bi sad doktor Arsla reko: "Počeli su nam muda za bubrege prodavat" :D
aida81

Post by aida81 »

a vise budala na jednom mjestu odavno nisam vidjela! odron ste definitivno. da gledam nadrealiste, znam koristiti internet, citam, i da muslimanka sam, unatoc tome sto sdp i dalje misli da su samao bezboznici pmaetni i mudri ljudi, i da moras piti za Ramazan da bi bio njihov tip, i da primaju trecerazredne i odumrle srbe i hrvate samo da bi se nazivali multietnicki. a hadziomerovic - kao sto rekog kao i lagumdzija, frustrirani izdanak sdp-a.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

aida81 wrote:a vise budala na jednom mjestu odavno nisam vidjela! odron ste definitivno. da gledam andrealiste, znam kosristiti internet, citam, i da muslimanka sam, unatoc tome sto sdp i dalje misli da su samao bezboznici pmaetni i mudri ljudi, i da moras piti za Ramazan da bi bio njihov tip, i da primaju trecerazredne i odumrle srbe i hrvate samo da bi se nazivali multietnicki. a hadziomerovic - kao sto rekog kao i lagumdzija, frustrirani izdanak sdp-a.
za ovakvo vrijedjanje drugih forumasha ti ja dodijelujem zuti karton.
A ti vidi kako ces nastaviti
aida81

Post by aida81 »

aha, znaci mircerko dotle smo dogurali - ti provociras koliko hoces, a cekas druge na "zicer". nije to posteno, sta da kazem, sve u skladu sa sdp praksom, jednoumlja i jedne boje, i jedno LIDERA :D
klixober

Post by klixober »

aida81 wrote: a hadziomerovic - kao sto rekog kao i lagumdzija, frustrirani izdanak sdp-a.
Ja sam siguran da bi ti glasala za SDP da nije Lagumdzije,a gledala bi 60 minuta da nije Hadziomerovica :D
aida81

Post by aida81 »

ma nema, blizu si 8-)
skojotovski

Post by skojotovski »

aida, bona, sto me ignorises??? pa kulturno i fino te pitam, hoces li nesto otvoreno da ti kazem? pusti ove... hoces ili neces?
mIRCerka

Post by mIRCerka »

aida81 wrote:aha, znaci mircerko dotle smo dogurali - ti provociras koliko hoces, a cekas druge na "zicer". nije to posteno, sta da kazem, sve u skladu sa sdp praksom, jednoumlja i jedne boje, i jedno LIDERA :D
kad imas obracun direktno sa mnom, to je samo sa mnom, ali ti NECU DOZVOLITI da vrijedjas ostale forumashe zato sto se ne slazu s tobom. Ovo nije vlada kantona sarajevo i ti nisi samir silajdzic da prodjes glat za takve uvrede.

A to sto meni govoris da sam fasista, to okaci sefu sutra na hastal na malom zutom stickeru.
Last edited by mIRCerka on 07/03/2008 00:01, edited 1 time in total.
klixober

Post by klixober »

grunt wrote:
komeba wrote:
skojotovski wrote:aida, hoces da ti ja nesto otvoreno kazem?
Ma reci sta bi Arsla sada rek'o :D
Znaš šta bi sad doktor Arsla reko: "Počeli su nam muda za bubrege prodavat" :D
Ja mislim da bi rekao: "sad smo down" :lol:
Jara

Post by Jara »

komeba wrote:Ma gledao bih ja 60 minuta samo da nije onog Hadziomerovica.Nekako je narcisoidan :D
:lol: A tek što je arogantan! :D
JohnnyS

Post by JohnnyS »

aida81 wrote:a vise budala na jednom mjestu odavno nisam vidjela! odron ste definitivno. da gledam nadrealiste, znam koristiti internet, citam, i da muslimanka sam, unatoc tome sto sdp i dalje misli da su samao bezboznici pmaetni i mudri ljudi, i da moras piti za Ramazan da bi bio njihov tip, i da primaju trecerazredne i odumrle srbe i hrvate samo da bi se nazivali multietnicki. a hadziomerovic - kao sto rekog kao i lagumdzija, frustrirani izdanak sdp-a.

Samo da se zna da sam ja prvorazredni Hrvat i da sam u cvijetu mladosti. :D
aida81

Post by aida81 »

najmanji se problem ovdje registrirati - prema tome mircerko ako ce ti biti lakse da me "ukines" onda sebi zadovolji tu potrebu. ali opet to govori o nedostatku argumentacije.
skojotovski

Post by skojotovski »

skojotovski wrote:aida, bona, sto me ignorises??? pa kulturno i fino te pitam, hoces li nesto otvoreno da ti kazem? pusti ove... hoces ili neces?
homo_sapiens

Post by homo_sapiens »

aida81 wrote:aha, znaci mircerko dotle smo dogurali - ti provociras koliko hoces, a cekas druge na "zicer". nije to posteno, sta da kazem, sve u skladu sa sdp praksom, jednoumlja i jedne boje, i jedno LIDERA :D
Ti nisi dosla na "zicer". Ti si u 3 recenice pokazala sav svoj malogradjanski primitivizam i nepristojnost.
I svjesno uvrijedila sve redom. I jos se bunis :x
Saian

Post by Saian »

aida81 wrote:a vise budala na jednom mjestu odavno nisam vidjela! odron ste definitivno. da gledam nadrealiste, znam koristiti internet, citam, i da muslimanka sam, unatoc tome sto sdp i dalje misli da su samao bezboznici pmaetni i mudri ljudi, i da moras piti za Ramazan da bi bio njihov tip, i da primaju trecerazredne i odumrle srbe i hrvate samo da bi se nazivali multietnicki. a hadziomerovic - kao sto rekog kao i lagumdzija, frustrirani izdanak sdp-a.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tvoj problem prevazilazi banalnosti poput SDP-a, Lagumdzije, 60 minuta

Image
klixober

Post by klixober »

mIRCerka

Post by mIRCerka »

aida81 wrote:najmanji se problem ovdje registrirati - prema tome mircerko ako ce ti biti lakse da me "ukines" onda sebi zadovolji tu potrebu. ali opet to govori o nedostatku argumentacije.
komentar ti je bljaaaaaaaaak i pokazujes svo SDPovsko jednoumlje i glupa si ko nooooooooooc i drugorazredni si srbin/hrvat.
Je li takva tvoja komunikacija nesto sto ti smatras ARGUMENTACIJOM?
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

Post by grunt »

Image

Razguli,dok nismo skroz poludili!!!
aida81

Post by aida81 »

hej mircerko: dakle uvreda za uvredom: ti si glupaca primtiivna, i nisam clan nikakve stranke stoko, imam pravo na svoje misljenje
mIRCerka

Post by mIRCerka »

aida81 wrote:hej mircerko: dakle uvreda za uvredom: ti si glupaca primtiivna, i nisam clan nikakve stranke stoko, imam pravo na svoje misljenje
8) cika zoomkeeeeeeeeee upomoc dira me aidaaaaaaaaa
Locked