Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
očajan wrote:
Znam samo da su mi neke od prijateljica priznale, da se i njima dešavalo nešto slično, kada preispituju sebe jer bukvalno ne znaju ništa, neodređene su.... čak su se i neke nakon određenog vremena vraćali svojim momcima jer su na kraju shvatile da ne mogu bez njih i da ih vole, e sad haj budi pametan...
hm,nisu znale sto ce od sebe,a vratile se u stare veze ma lakse se vratiti u staru vezu onako iz navike
hm,ti sebe nisi analizirao ,svoju vezu
Pa kao na kraju shvatile da je to samo na neki period naletila kriza, pa im je trebalo da se pronađu... ma ne znam ni ja majke mi, ne može ženski mozak niko prokužiti da ga .ebeš
A svoju vezu sam prešao i uz duž i poprijeko vjeruj mi... sad samo usput želim da čujem i druga mišljenja, ne pomaže puno al nije na odmet
Mr.Penguin wrote:Nije htijela rijesiti njenu nesigurnost? Je li je uhvatila panika kad si htijeo razgovarati o tome?
Ma nije prisutna panika... ali jeste ogorčenost i ljutnja nekakva.... pa problem generalno kod nje je to što je preko poruka jedna priča, a kad treba u lice onda ne zna šta bi... i sad je vjerovatno htjela preko poruke pravo u kost, jer se boji ako bi pričali licem u lice da bih je mogao prešaltati, barem sam ja tako to zaključio, jer nema logike nigdje ama baš nikakve... zašto ne bi neko priznao, NE VOLIM TE I TO JE TO, a ne ovako...
Ghost_Rider_XXX wrote:Care, sve ovo što mi vazimo je šuplja priča, jer ti ništa od toga ne može pomoć.
Ono što ti je moj prijateljski savjet jeste da se ne daš koliko možeš i da ne kloneš duhom i da te ne mlatne depra.
e to i jeste brate problem, što me depresija razvaljuje, a i vrijeme ide u prilog ono pravo... a znam da mi druge nema, da moram naprijed, toga sam svijestan..
očajan wrote:
Pa kao na kraju shvatile da je to samo na neki period naletila kriza, pa im je trebalo da se pronađu... ma ne znam ni ja majke mi, ne može ženski mozak niko prokužiti da ga .ebeš
A svoju vezu sam prešao i uz duž i poprijeko vjeruj mi... sad samo usput želim da čujem i druga mišljenja, ne pomaže puno al nije na odmet
kad si u vezi,ti imas jednaku obavezu da se brines o svojoj vezi,ali ne treba prisiljavati sebe ili druge sa nastavkom veze,prekines vezu ,lako je ponovo obnoviti istu,mozda je kriza,a mozda nije,bolje je takvi akotm provjeriti da li treba nastaviti vezu
Zena koja je dosla do tih godina i kaze takvo nesto da joj treba vremena da je neodlucna i ne zna sta hoce od zivota je tvoja nocna mora! Daleko joj kuca od tvoje vjeruj mi. Nasla je drugog Jebaca i ne interesujes je samo te kulturno tjera.
Budi musko ne cmizdri idi trazi drugu cruru i zeni se dok te vrijeme nije pregazilo! Poslije 30 god. u po odnosa treba da te ledza uhvate i tako nes. Vjeruj mi kroz sve sam to prosao vise puta. Ako su drugi grijesili nemoj ti. Otjeraj to od sebe i trazi dalje. Cim dodoze druga tu si vec zaboravio. Sretno...
Ocajni, da ja tebe iskreno pitam, da li bi se ti vratio u tu vezu iako je ona otvoreno rekla da te ne voli vise i da tu nema nista.
Ako bi se ona ono eto odjednom iz vedra neba predomislila hipoteticki, da li bi ti stvarno uzeo nazad djevojku koja ti kaze da te vise ne voli?
Mr.Penguin wrote:Nije htijela rijesiti njenu nesigurnost? Je li je uhvatila panika kad si htijeo razgovarati o tome?
Ma nije prisutna panika... ali jeste ogorčenost i ljutnja nekakva.... pa problem generalno kod nje je to što je preko poruka jedna priča, a kad treba u lice onda ne zna šta bi... i sad je vjerovatno htjela preko poruke pravo u kost, jer se boji ako bi pričali licem u lice da bih je mogao prešaltati, barem sam ja tako to zaključio, jer nema logike nigdje ama baš nikakve... zašto ne bi neko priznao, NE VOLIM TE I TO JE TO, a ne ovako...
Vuce neku nesigurnost iz djetinstva, samo je problem sto je to toliko naraslo jer nikad nije pricala o tome i ti si znao i ingnorisao tu nesigurnost, ali opet bolje ovo nego da imate 3 djece i ona ode...
To sto je napisala ona iznenadnu poruku poslije deset dana da te ne voli i da ne misli o tebi je laz, sigurno je htijela vidjeti kako ces ti reagovati ali pusti te igre...(barem u mom slucaju)
Pitanje je ako htijedne da se vrati bili je primio?
Last edited by Mr.Penguin on 11/02/2012 18:52, edited 1 time in total.
Ghost_Rider_XXX wrote:Care, sve ovo što mi vazimo je šuplja priča, jer ti ništa od toga ne može pomoć.
Ono što ti je moj prijateljski savjet jeste da se ne daš koliko možeš i da ne kloneš duhom i da te ne mlatne depra.
e to i jeste brate problem, što me depresija razvaljuje, a i vrijeme ide u prilog ono pravo... a znam da mi druge nema, da moram naprijed, toga sam svijestan..
Prijatelju vjerovatno ti je ovo prvi zajebani raskid u your life (što bi rek'o drug đevrik). Boli k'o vrag i puca depra, al' svi smo mi to više puta pregurali, tako da glavu gore i biće lakše. Ne sutra, ne preksutra, al' biće.
ladyblue18 wrote:Ocajni, da ja tebe iskreno pitam, da li bi se ti vratio u tu vezu iako je ona otvoreno rekla da te ne voli vise i da tu nema nista.
Ako bi se ona ono eto odjednom iz vedra neba predomislila hipoteticki, da li bi ti stvarno uzeo nazad djevojku koja ti kaze da te vise ne voli?
E to sam se i ja pitao. trenutno ne znam, ja baš i ne vjerujem da me ne voli, vjerovatno bi detaljno sagledao sve aspekte, jer sigurno da bi bilo ožiljaka!
Toliko o otvorenosti i nekoj iskrenosti u svakoj vezi, pa valjda si za 8 godina zasluzio da sjednete ko ljudi i popricate, ako je kraj onda je kraj, ne daj se. Zao mi je, ali bez svakog se moze
btw malo je glupo ista pricati, barem po meni dok ne cujem drugu stranu price, pogotovo kada su u pitanju ovako 'ljubavni jadni' previse budete subjektivni, kako god, sretno ti bilo.
Nju ako ikad sretnes dok je ovog snjega, napravi finu grudvu i pogodi je
majke ti sta ti je ? ... ... fino ti cura rekla da te ne voli , a ti opet nešto ocekujes i hoces.... smijesno .... znam da nije lako i znam da ne mozes zaboraviti, preboljeti preko noci , al molim te ne jadikuj vise .... zivot ide dalje, okreni list,saberi se, pocni zivjeti zivot punim plucima,i prije ili kasnije naici ce ona prava koja ce te voljet takvog kakav jesi ...
ladyblue18 wrote:Ocajni, da ja tebe iskreno pitam, da li bi se ti vratio u tu vezu iako je ona otvoreno rekla da te ne voli vise i da tu nema nista.
E to sam se i ja pitao. trenutno ne znam, ja baš i ne vjerujem da me ne voli, vjerovatno bi detaljno sagledao sve aspekte, jer sigurno da bi bilo ožiljaka!
tako i treba..ne odustaje se na prvoj prepreci
sto opet ne znaci da treba gurati dalje po svaku cijenu
Officer Crabtree wrote:Ma u svemu ne najgore što si odabrao nick "očajan" sad će ti tako ostat i kad budeš jebavo crnkinje, a bed je tako se osjećati.
Jebi je jebo te ona, hoće neće koji kurac, šta bi da je operisala bubrege, odselila se u Čad.
U Moldaviji tako razmišljaju. Kažu žive od nafake i ljubavi i sve im je potaman, čekaju samo da se kvalifikuju na svjetsko prvenstvo, nekako HD televizor nema smisla bez toga...
nismo se još kvalifikovali pa nisam imao prilike
ma dvojim da mi se ne isplati nekog odvest u mutvak čisto da probam pa da bih tebi imao ovdje viška argumenata...
po meni je to nedovoljno pametno jer je moglo i na drugi način, reda radi malo s više planiranja i mozganja, a ima svakakvih poteza, znao sam ja i zemlju jest ko dijete...
u svakom slučaju, u ovom slučaju to nije presudno, samo mi tako fino dođe naslonit se na fotelju i šarat po forumu na ove "ljubav će pobjediti sve"... znaš trenutno nemam ništa ispod dekice pa možda je i do nejebice
uzdravlje
Najbolji odgovor na temi. Jer na teme ovog tipa je teško drugačije odgovoriti nego ovakvim
britkim sarkazmom. Šta drugo reći na ovolike gomile paćeništva, patetike, "dobronamjernih" ali ujedno
i putpuno ispraznih i u suštini beskorisnih savjeta. I ogromnih količina generelizacija i klišeja iz muško-ženskih odnosa. Većina tema na lj&s su ovakve, ali su ujedno i fascinatne, kao saobraćajna nesreća koju ne želiš da vidiš
ali ne možeš si pomoći da ne proviriš i pogledaš. I svaki put lupaš si onaj famozni facepalm. Kao da govoriš
sebi "You should've known better".
Izvinjavam se na ovoj digresiji i offtopicu. Možete nastaviti. I pozdrav za sarkastični genije brkatog oficira.
Ocajni nisi dobar svega mi.............kako bola mozes biti ocajan posle svega.....fino ti kaze cura jedno vrijeme hoce da odmori i boze moj nek odmori......ti budi spreman na najgore jebiga nije tvoja krivica jer ti to nisi htio .......nebi me grizla savjest sekunde a normalno da boli kao i svaki rastanak ali vrijeme lijeci sve drug........
ps
mislim da ce te nazvati i pitati za kafu daj joj mjesec dana nek odmori.......
Prvi i osnovni uslov koji priroda zahtjeva od nas nisi ispunio. Moras biti zastitnik i moras biti oslonac u svakom trenutku!
Nadji poso, bilo kakav. Budi sposoban. Stvori iz nicega. Ponasaj se kao musko koje je spremno da zastiti porodicu od svega u bilo kakvim uslovima. Pokazi joj da si sposoban na takvo nesto.
Ako ne upali, nema veze... ali sigurno neces zapasst u slicnu situaciju u buducnosti.
susc_ovjek wrote:Prvi i osnovni uslov koji priroda zahtjeva od nas nisi ispunio. Moras biti zastitnik i moras biti oslonac u svakom trenutku!
Nadji poso, bilo kakav. Budi sposoban. Stvori iz nicega. Ponasaj se kao musko koje je spremno da zastiti porodicu od svega u bilo kakvim uslovima. Pokazi joj da si sposoban na takvo nesto.
Ako ne upali, nema veze... ali sigurno neces zapasst u slicnu situaciju u buducnosti.
Mislim kako bi se ozenio bez posla ta nece zivit od zraka ili sa grbace roditelja..............