Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nepass1 wrote: ↑29/04/2025 10:19
U ponedeljak mi stize garmin, vi sad o kvarovima nasli
Vjerovatno će i tvoj imati manu. Čitam da im unazad pola godine sve što izađe iz fabrike ima neki problem. Vjerovatno kako su prešli na amoled pa još nisu ufrštuljili šta i kako, tako čitam po redditu. Trebalo bi se sačekati do jeseni sa kupovinom.
Evo ovaj moj "stari" FR 165, koji sam prodao doduše, me zajebao na utrci 06.04. na 10k ko niko. Umjesto sa Vilsa ja "krenuo" sa Grbavice. Vidim prvi prolaz 7 minuta, drugi odjednom 5.30, kako se ovako ubrzah reko, odnosno kako prvi kilometar podbacih. Kad sam kasnije vidio putanju bilo me stid sata od 560KM.
Zajebavam se , ali ovo za utrku je istina. I sad opet sa vibracijom ovo na FR265.
A gledam po stravi ovo od 06.04. raja trčala sa FR45, putanja idealna
Ja sam trcao sa 45
Mada je i mene sat zezao. Sve mi pace bio 5:35-5:40 a ja trcao 4:40-4:55
Ni jedan km mi nije bio iznad 5 osim prvi kad sam se probijao
Koliko god humani i dobri ljudi nastojali da u našu, zlom opterećenu svakodnevnicu, unesu malo humanosti i dobra uvijek se nađe neko govedo koje je zlom i mržnjom prožeto do te mjere da to zlo u sebi ni na kratko ne može suspregnuti.
Tako je u Sarajevu priređena manifestacija u okviru ovogodišnjeg "Sarajevo Maratona" na kojoj je učestvovalo preko 2000 učesnika iz 41 države pod sloganom "Povezujmo ljude kroz sport" ali, nažalost, ni na ovako veličanstvenoj manifestaciji nije bilo moguće izbjeći provokaciju i trijumf zla.
Naime, srbijanska "atletičarka" iz Sremske Mitrovice, Aleksandra Kostadinović nije mogla odoljeti izazovu da pred reporterima u sred Sarajeva ne podigne tri prsta i time ovom provokacijom baci ljagu na kompletnu manifestaciju.
Stoka ostaje stoka! Njima ni sport ni bilo koja druga plemenita i ljudska gesta ne mogu nadvladati zlo i mržnju koju nose u sebi. Ova tzv. "atletičarka" a zapravo troprsto govedo, zna da je ovo simbol pod kojim je Sarajevo krvarilo, da je to simbol zla i smrti nad građanima Sarajeva, ali svejedno, govedo nije moglo ne pokazati svoje pravo lice.
I koliko god plemeniti i dobri ljudi koji organiziraju ovakve manifestacije nastojali svojom plemenitošću izbjeći bilo kakvo selektiranje, ipak se čini da zbog stoke ove vrste koju njihova plemenitost ne obavezuje ni na što, to neće biti moguće.
Stoku ipak treba ostaviti u toru gdje joj je i mjesto!
mishic wrote: ↑12/05/2025 08:54
Koliko god humani i dobri ljudi nastojali da u našu, zlom opterećenu svakodnevnicu, unesu malo humanosti i dobra uvijek se nađe neko govedo koje je zlom i mržnjom prožeto do te mjere da to zlo u sebi ni na kratko ne može suspregnuti.
Tako je u Sarajevu priređena manifestacija u okviru ovogodišnjeg "Sarajevo Maratona" na kojoj je učestvovalo preko 2000 učesnika iz 41 države pod sloganom "Povezujmo ljude kroz sport" ali, nažalost, ni na ovako veličanstvenoj manifestaciji nije bilo moguće izbjeći provokaciju i trijumf zla.
Naime, srbijanska "atletičarka" iz Sremske Mitrovice, Aleksandra Kostadinović nije mogla odoljeti izazovu da pred reporterima u sred Sarajeva ne podigne tri prsta i time ovom provokacijom baci ljagu na kompletnu manifestaciju.
Stoka ostaje stoka! Njima ni sport ni bilo koja druga plemenita i ljudska gesta ne mogu nadvladati zlo i mržnju koju nose u sebi. Ova tzv. "atletičarka" a zapravo troprsto govedo, zna da je ovo simbol pod kojim je Sarajevo krvarilo, da je to simbol zla i smrti nad građanima Sarajeva, ali svejedno, govedo nije moglo ne pokazati svoje pravo lice.
I koliko god plemeniti i dobri ljudi koji organiziraju ovakve manifestacije nastojali svojom plemenitošću izbjeći bilo kakvo selektiranje, ipak se čini da zbog stoke ove vrste koju njihova plemenitost ne obavezuje ni na što, to neće biti moguće.
Stoku ipak treba ostaviti u toru gdje joj je i mjesto!
ma hladno joj uzeti medalju, izbrisati i vrijeme da je trcala i kraj . Ali decki u plavom nisu sposobni za tako nesto