Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bravo svaka cast.Prava tema.Sve su i pravu.Zene bi lijepog ali ipak da bas nije ono previse lijep,grubog ali ne uvjek,zgodnog al neka malo pupe sta fali,kitonju nemora bit velik al bolje ako je veci,da radi ali da se nezali da je umoran i jos puno toga.Cestitam na ozbiljnosti jer vecinom odu teme na nekakvu zajebanciju .
Santos wrote:Bravo svaka cast.Prava tema.Sve su i pravu.Zene bi lijepog ali ipak da bas nije ono previse lijep,grubog ali ne uvjek,zgodnog al neka malo pupe sta fali,kitonju nemora bit velik al bolje ako je veci,da radi ali da se nezali da je umoran i jos puno toga.Cestitam na ozbiljnosti jer vecinom odu teme na nekakvu zajebanciju .
ja vala trazim samo nekoga koji zna slusati i koji je njezan je li to vec previse
Ja sam vise mislila na gender role u zivotu uopste, a onda i zenski odnos prema tome.
Htjela sam da se rasprava razvije u smjeru toga da ne volimo siledzije, al' neka je jak i zayeban....da se nadje ...ne volimo mlakonje, al' ni klade....ocekujemo od muskarca da bude muskarac i onda ga napadamo ako to jeste.
Ne branim ja musko-sovinisticko ponasanje, samo se pitam nije li i drustvo (ciji smo i mi dio, ne) krivo za nametanje takve uloge muskarcu? Ne vaspitavamo li ih od malena da budu "jaki i zayebani" jer im je to gender-svojstveno, a onda se drugaricama zalimo kako su grubi i neosjetljivi na nase zenske potrebe???
Santos wrote:Zavisi ko sta trazi.Sta vam je najpotrebnije da muskarac posjeduje.Da vas cujem .
Dzaba je - posjedov'o ne posjedov'o - opet im fali neki klinac
Ja l ti je mal, ja l imas malo para, ja l nisi karijerista, ja l gledas tv (uh mene je TV kost'o ), ja l je utakmica u nevrijeme Zizu igra prvenstvo zivota a ja slusam kvokvokvokvo
Zbog opstanka vrste priroda je muskarce ucinila fiziki jacim,agresivnijim, danas su te njihove osobine sve manje potrebne i mislim da ce jednog da biti switch off na DNA prekidacu. Do tad ce nasi muskici da budu konfuzni jadnici
Santos wrote:Zavisi ko sta trazi.Sta vam je najpotrebnije da muskarac posjeduje.Da vas cujem .
Dzaba je - posjedov'o ne posjedov'o - opet im fali neki klinac
Ja l ti je mal, ja l imas malo para, ja l nisi karijerista, ja l gledas tv (uh mene je TV kost'o ), ja l je utakmica u nevrijeme Zizu igra prvenstvo zivota a ja slusam kvokvokvokvo