trazim.....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Lace

Post by Lace »

funaki wrote:
debela wrote:znam da je tema zezanje i opet zezanje ali ljudi mene neki srklet uhvatio. njoj je tek 21 godina i ona vec ne moze da nadje nikoga da joj odgovara i vec se postavlja kao zrela zena koja je pregazila kojesta u zivotu, a ona je jos djevojcurak :shock: meni je ovo strasno :roll:

:thumbup:

@deba je legenda... :o
i u pravu...evo sve me naka nervoza i srklet hvata i od danasnjeg posla i od trke za lovom, za polaganjem ispita...neke veze u kojoj sam sada...i hocu da se odmorim...i da...sve manje i manje uzivam u izlascima...jes 30 mi je godina...u 21-oj sam prvo mislila da sam sretna...pa sam se sjebala...i do 30-e mi to postalo normalno stanje...eto objedinila sam u odgovoru nekoliko tema s foruma :D
ibrik

Post by ibrik »

je*o te zivot, tona tema po forumima na ovu temu...te ona ne moze da nadje nekog ko je razumije, te on ne moze da nadje neku koja ce ga podrzatvati u njegovim glupostima, te on samo trazi sex, a ona hoce vezu, ... i na svaku temu se javi tona muskaraca i zena koji ispunjavaju ono sto drugi zahtjeva...

I ja kazem da je veoma tesko pronaci onu pravu koja ispunjava sve tvoje kriterije, a po pisanjima na ovom forumu sam vec nasao par kandidatkinja koje ispunjavaju moje kriterije, ali nikako da sretnem taku neku u stvarnom svijetu...

Mislim da bi trebali oragnizovati jedan kolektivni sastanak svih onih koji su se javljali na ovu i slicne teme i koji ispunjavaju necije kriterije pa mozda neki i pronadju ono sto traze :D :-D
sarajka30

Post by sarajka30 »

Lace wrote: i u pravu...evo sve me naka nervoza i srklet hvata i od danasnjeg posla i od trke za lovom, za polaganjem ispita...neke veze u kojoj sam sada...i hocu da se odmorim...i da...sve manje i manje uzivam u izlascima...jes 30 mi je godina...u 21-oj sam prvo mislila da sam sretna...pa sam se sjebala...i do 30-e mi to postalo normalno stanje...eto objedinila sam u odgovoru nekoliko tema s foruma :D
potpisujem u cijelosti... :thumbup:
funaki

Post by funaki »

@Lace, kako sa ispitima? :D

Ja ih vise nemam.... yeeeeeeeeeeee
(ali imam drugih problema :sad: )
_sa_

Post by _sa_ »

Lace wrote: hocu da se odmorim...i da...sve manje i manje uzivam u izlascima...jes 30 mi je godina...u 21-oj sam prvo mislila da sam sretna...pa sam se sjebala...i do 30-e mi to postalo normalno stanje...eto objedinila sam u odgovoru nekoliko tema s foruma :D
eh koliko nas se naslo u tvom postu :D :D :D :D
elektropotrosac

Post by elektropotrosac »

ibrik, gdje bi ti organizovao sastanak?
ibrik

Post by ibrik »

svi koji su zainteresovani neka dodju veceras u 20h ispred Katedrale i neka sastanak pocne...

P.S. znak raspoznavanja neka budu bijele carape :D :D
violently_happy

Post by violently_happy »

peanuth wrote:
violently_happy wrote:nisam sve brige na to svela..to je jedna od manjih briga..al reko da rijesavam jednu po jednu :D do svadbe ce doci kad ostavis tu tamo sto se ne moli bogu kao mi :shock:
hocu odma ili cu sad??

de vjerovatno bi ja to ostavio da ima sta bolje :D
eh cuj nema bolje..ima ima..a jos i muslimanka :D nego ostavi pa da se zenimo :D
violently_happy

debela wrote:znam da je tema zezanje i opet zezanje ali ljudi mene neki srklet uhvatio. njoj je tek 21 godina i ona vec ne moze da nadje nikoga da joj odgovara i vec se postavlja kao zrela zena koja je pregazila kojesta u zivotu, a ona je jos djevojcurak :shock: meni je ovo strasno :roll:
debela apsoultno si upravu..ma ja samo provjeravam da li postoji takav muskarac :)
karanana

Post by karanana »

Violently, ja sam te mislio usreciti, ali da budem iskren s tobom, citajuci kakvog muskarca trazis, ja sebe nisam nasao ni u jednoj stvari. Zbog toga sam vjerovatno i par puta u zadnjih godinu-dvije i bio nogiran. Radim ja sve to, najcesce na pocetku, te sms-ic, te male sitne stvari te razumijevanje ali bogami kasnije, haman pa sve zapostavim. Stoka sam, jesu li vecina muskaraca takvi ili ne - ne znam. Glavu mi na panj i rezi je.
Last edited by karanana on 02/04/2007 16:32, edited 1 time in total.
forUMASH

Post by forUMASH »

....joj ovih "princeza" sto kontaju da se svijet okrece oko njih..... :D

....samo da se upisem u listu ovih sto ti ne odgovaraju......... :roll:
anais_nin

Post by anais_nin »

forUMASH wrote:....joj ovih "princeza" sto kontaju da se svijet okrece oko njih..... :D

zato ima kome odgovoras :D
forUMASH

Post by forUMASH »

anais_nin wrote:
forUMASH wrote:....joj ovih "princeza" sto kontaju da se svijet okrece oko njih..... :D

....i ti se meni svidjas...... :D
Suzdrzana

Post by Suzdrzana »

Čim prestaneš tražiti, nećeš znati šta da radiš od njih. Vjeruj mi :roll: :D :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Nisam gled'o od pocetka :? uzesel' se na kraju? :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

karanana wrote:Violently, ja sam te mislio usreciti, ali da budem iskren s tobom, citajuci kakvog muskarca trazis, ja sebe nisam nasao ni u jednoj stvari. Zbog toga sam vjerovatno i par puta u zadnjih godinu-dvije i bio nogiran. Radim ja sve to, najcesce na pocetku, te sms-ic, te male sitne stvari te razumijevanje ali bogami kasnije, haman pa sve zapostavim. Stoka sam, jesu li vecina muskaraca takvi ili ne - ne znam. Glavu mi na panj i rezi je.

jesil ti vidio sta je Bosanac sa dna kace napisao na temi " na pocetku" :lol:
GandalfSivi

#67 Re: trazim.....

Post by GandalfSivi »

violently_happy wrote:ovako...ne znam da li se to samo meni desava, ali u posljednje vrijeme ne mogu da nadjem nekoga ko bi mi odgovarao u svemu...nisam izbirljiva ali..desava se da upoznam nekoga, fizicki super, ali kad malo bolje pocnemo da se upoznajemo shvatim da to nije to..dalje desava se da je momak super, predobar prema meni, ali nema hemije, ne privlaci me.. sta je to?? postoji li lijep,pametan,zabavan i situiran muskarac?? :D ako ima nek mi se javi :D
Jebiga, odselio sam se iz domovine...
violently_happy

aah da, zaboravila sam vaznu stvar da napomenem..da je i velicina bitna... :D
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

violently_happy wrote:aah da, zaboravila sam vaznu stvar da napomenem..da je i velicina bitna... :D
Ma ja kad se tema umrtvi najlakše je dignuti tako da se ubaci KPGS, "je li veličina bitna", "sise&guzovi", ....... sex sells

:zzzz:
violently_happy

Dirty Harry wrote:
violently_happy wrote:aah da, zaboravila sam vaznu stvar da napomenem..da je i velicina bitna... :D
Ma ja kad se tema umrtvi najlakše je dignuti tako da se ubaci KPGS, "je li veličina bitna", "sise&guzovi", ....... sex sells

:zzzz:
ne, vec je neko spomenuo velicinu, pa da se zna :D
anais_nin

Post by anais_nin »

forUMASH wrote:
anais_nin wrote:

ovo je jedina mahala usred koje se mozes bariti u 16 a da te niko ne benda ni 2% :lol: :D :kiss:
danas

Post by danas »

anais_nin wrote:
forUMASH wrote:
anais_nin wrote: zato ima kome odgovoras :D
ovo je jedina mahala usred koje se mozes bariti u 16 a da te niko ne benda ni 2% :lol: :D :kiss:
ma mi cekamo da predjete na nesto konkretno :D :D :oops:
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote:
anais_nin wrote:
ma mi cekamo da predjete na nesto konkretno :D :D :oops:
:lol: znala sam ja ko budno prati desavanja :lol: :D
fantom slobode

#74 Re: trazim.....

Post by fantom slobode »

violently_happy wrote:ovako...ne znam da li se to samo meni desava, ali u posljednje vrijeme ne mogu da nadjem nekoga ko bi mi odgovarao u svemu...nisam izbirljiva ali..desava se da upoznam nekoga, fizicki super, ali kad malo bolje pocnemo da se upoznajemo shvatim da to nije to..dalje desava se da je momak super, predobar prema meni, ali nema hemije, ne privlaci me.. sta je to?? postoji li lijep,pametan,zabavan i situiran muskarac?? :D ako ima nek mi se javi :D
trazim i ja,ali se i desi da mi ne daju.Ali nista se ne sekiraj, desice se i to,samo trazi, tebi ce prije dati, muskarci su nagodniji, ne razmisljaju previse o nepotrebnim stvarima.
Lace

Post by Lace »

funaki wrote:@Lace, kako sa ispitima? :D

Ja ih vise nemam.... yeeeeeeeeeeee
(ali imam drugih problema :sad: )
imam ih jos seeeeeeest :D

ko si ti? :-? :D (ne zamjeri...godine) :D
Post Reply