Trazim objasnjenje...
- cHupjahalic@
- cHupjahalic@
- cHupjahalic@
-
mamica papucarka
Blago vama kada ste tako sigurni
Ja u sve suJmam
I sta mi zivi znamo sta se desava "s one strane". Iskreno, nemamo pojma 
- pitt
de na religiju pa naruci jedno 2 kile citata iz Kurana, raznih Hadisa, Biblije i slmamica papucarka wrote:Blago vama kada ste tako sigurniJa u sve suJmam
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
i ja sumnjammamica papucarka wrote:Blago vama kada ste tako sigurniJa u sve suJmam
- pitt
zacepljena nosaBea_Trix wrote:i ja sumnjammamica papucarka wrote:Blago vama kada ste tako sigurniJa u sve suJmam
za pocetak, u Baby Jane i njenu fotografiju
pa onda u one duhove sto nemaju druga posla nego da cuce iznad nas dok smo da prostis u hali
sami u kuci
u mraku
ma rijetko kome sam ziv zanimljiv toliko....a raja iz purgatory sigurno ima pametnija posla
-
mamica papucarka
mozda je neko kucu napravio na njihovim kostima. Tako to obicno u filmovima biva. Pa ti cucis na hali, a on cuci pored tebe i smislja kako da te skine sa svojih kostijuBea_Trix wrote:i ja sumnjammamica papucarka wrote:Blago vama kada ste tako sigurniJa u sve suJmam
za pocetak, u Baby Jane i njenu fotografiju
pa onda u one duhove sto nemaju druga posla nego da cuce iznad nas dok smo da prostis u hali
sami u kuci
u mraku
GlOho bilo, pukla sam totalno
- pitt
pa sta cu im ja .....imaju brittney, paris, tinku, izzonija i ostale celebrities pa nek njih proganjaju po halamaSaraswati wrote:Nešto nisam baš sigurnapitt wrote:ma rijetko kome sam ziv zanimljiv toliko....a raja iz purgatory sigurno ima pametnija posla:D
![]()
![]()
-
Saraswati
Dobro, prenijeću impitt wrote:pa sta cu im ja .....imaju brittney, paris, tinku, izzonija i ostale celebrities pa nek njih proganjaju po halamaSaraswati wrote:Nešto nisam baš sigurnapitt wrote:ma rijetko kome sam ziv zanimljiv toliko....a raja iz purgatory sigurno ima pametnija posla:D
![]()
![]()
:D
- Baby Jane
jeste jako lijepobuca wrote:Baby Jane wrote:nije Sarajevo. Gradic se zove Trier ( u Njemackoj )Arogantni wrote: Koji je ovo grad na slici? Kontam jel Sarajevo, ma nije....mozda i jeste?![]()
jedan od ljepsih gradova. aj nabaci slike porta nigre i ostalog
- chuchumbamayumbe
zatvorite prozore, zatvorite vrata, nesto se krije u magli...
- chuchumbamayumbe
dabome!pitt wrote:jel to ko Mist steve kingachuchumbamayumbe wrote:zatvorite prozore, zatvorite vrata, nesto se krije u magli...:D
- Baby Jane
Samo se vi smijte,a niko se kao ne sjeca rata, kad je vecini najveca zabava bila prizivanje duhova. Ja se sjecam jednom, dok sam jos manja bila, kad su me tetka i njena drugarica cuvale ( tad mi je bilo oko 7 godina ) i onako iz dosade odlucile da prizivaju duhove. I tamo ovamo...Bogme, ugasi se svjetlo u sobi, vrata i prozori se otvorise, puse vjetar kroz kucu....i moja tetka se pravo prepadne i skoci, dohvati Kur'an iz ormara i pocne uciti...nije proslo 2 min, sve se stisha, kao da nista nije bilo.
zato i vjerujem u duhove, i zato se iskreno nadam da na ovoj slici nije bio duh. A za sve ostale koje misle da je ovo namjestaljka, mogu reci samo da su jako cinicni, i da ja imam pametnijeg posla od manipulacije fotografijama tek toliko da bih otvorila diskusiju na forumu.
zato i vjerujem u duhove, i zato se iskreno nadam da na ovoj slici nije bio duh. A za sve ostale koje misle da je ovo namjestaljka, mogu reci samo da su jako cinicni, i da ja imam pametnijeg posla od manipulacije fotografijama tek toliko da bih otvorila diskusiju na forumu.
- chuchumbamayumbe
Zato oni u Imtec-u dijele Kuran uz svaku kupljenu konfiguraciju, vjerovali ili ne!Baby Jane wrote:Samo se vi smijte,a niko se kao ne sjeca rata, kad je vecini najveca zabava bila prizivanje duhova. Ja se sjecam jednom, dok sam jos manja bila, kad su me tetka i njena drugarica cuvale ( tad mi je bilo oko 7 godina ) i onako iz dosade odlucile da prizivaju duhove. I tamo ovamo...Bogme, ugasi se svjetlo u sobi, vrata i prozori se otvorise, puse vjetar kroz kucu....i moja tetka se pravo prepadne i skoci, dohvati Kur'an iz ormara i pocne uciti...nije proslo 2 min, sve se stisha, kao da nista nije bilo.
Kupovinom zeljene konfiguracije cuvate se od promahe!
- Baby Jane
Kad si dijete, sve ti je strasno, ali eto u sjecanju mi je vise ostalo to nego npr kad je ona avionska pukla u zgradu u C - fazi na Alipasinu....a iznad glave mi proletjelapitt wrote:bas vala......mene je u ratu najvise bilo strah tih duhova......hebo granate i snajpere:D
Ma niko ne misli da si ti manipulisala sa fotografijom.....samo vecina nas misli da ima neko drugo objasnjenje sem "duhova"
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
Baby Jane wrote:Samo se vi smijte,a niko se kao ne sjeca rata, kad je vecini najveca zabava bila prizivanje duhova.
pitt wrote:bas vala......mene je u ratu najvise bilo strah tih duhova......hebo granate i snajpere:D
starci, jaranice i ja pukli prizivajuci duhove citav rat
-
sanjo18
prije sam dao objasnjenje al je logicnije da je prvo razlog i flesh (blic) koji traje odrilike 1 hiljadinku, a otalo vrijeme ekspozicije je uhvatilo grad iza.
evo da dzabe ne pisem dodite pogledati moje slike na:
http://viewmorepics.myspace.com/index.c ... =199484219
evo da dzabe ne pisem dodite pogledati moje slike na:
http://viewmorepics.myspace.com/index.c ... =199484219