Trazim objasnjenje...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

...
Last edited by cHupjahalic@ on 03/12/2007 22:16, edited 1 time in total.
pitt

Post by pitt »

zivih se vi bojte..... :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

...
Last edited by cHupjahalic@ on 03/12/2007 22:15, edited 1 time in total.
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

...
Last edited by cHupjahalic@ on 03/12/2007 22:15, edited 1 time in total.
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

pitt wrote:zivih se vi bojte..... :D
rodila majka, jes' pametan pittou :D:D:D :P

ne, fakat, susta istina.
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

Blago vama kada ste tako sigurni :oops: Ja u sve suJmam :D I sta mi zivi znamo sta se desava "s one strane". Iskreno, nemamo pojma :oops:
pitt

Post by pitt »

mamica papucarka wrote:Blago vama kada ste tako sigurni :oops: Ja u sve suJmam :D I sta mi zivi znamo sta se desava "s one strane". Iskreno, nemamo pojma :oops:
de na religiju pa naruci jedno 2 kile citata iz Kurana, raznih Hadisa, Biblije i sl :D:D
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

mamica papucarka wrote:Blago vama kada ste tako sigurni :oops: Ja u sve suJmam :D I sta mi zivi znamo sta se desava "s one strane". Iskreno, nemamo pojma :oops:
i ja sumnjam :D za pocetak, u Baby Jane i njenu fotografiju :D pa onda u one duhove sto nemaju druga posla nego da cuce iznad nas dok smo da prostis u hali :D sami u kuci :D u mraku :D
pitt

Post by pitt »

Bea_Trix wrote:
i ja sumnjam :D za pocetak, u Baby Jane i njenu fotografiju :D pa onda u one duhove sto nemaju druga posla nego da cuce iznad nas dok smo da prostis u hali :D sami u kuci :D u mraku :D
zacepljena nosa :D:D:D
ma rijetko kome sam ziv zanimljiv toliko....a raja iz purgatory sigurno ima pametnija posla :D:D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

Bea_Trix wrote:
mozda je neko kucu napravio na njihovim kostima. Tako to obicno u filmovima biva. Pa ti cucis na hali, a on cuci pored tebe i smislja kako da te skine sa svojih kostiju :lol:
GlOho bilo, pukla sam totalno :lol:
Saraswati

Post by Saraswati »

pitt wrote:ma rijetko kome sam ziv zanimljiv toliko....a raja iz purgatory sigurno ima pametnija posla :D:D
Nešto nisam baš sigurna :D :D :D
pitt

Post by pitt »

Saraswati wrote:
pitt wrote:ma rijetko kome sam ziv zanimljiv toliko....a raja iz purgatory sigurno ima pametnija posla :D:D
pa sta cu im ja .....imaju brittney, paris, tinku, izzonija i ostale celebrities pa nek njih proganjaju po halama :D:D
Saraswati

Post by Saraswati »

pitt wrote:
Saraswati wrote:
pa sta cu im ja .....imaju brittney, paris, tinku, izzonija i ostale celebrities pa nek njih proganjaju po halama :D:D
Dobro, prenijeću im :D :D
pitt

Post by pitt »

znam ja da si ti u stalnom kontaktu sa njima.......a i sa izzonijem :D:D Njegov spiritual advajzer :D:D
Baby Jane

Post by Baby Jane »

obuca wrote:
Baby Jane wrote:
Arogantni wrote: Koji je ovo grad na slici? Kontam jel Sarajevo, ma nije....mozda i jeste? :?
nije Sarajevo. Gradic se zove Trier ( u Njemackoj )
:-) :-) jedan od ljepsih gradova. aj nabaci slike porta nigre i ostalog :)
jeste jako lijep :) hocu staviti, imam bas dosta slika, ali sutra tek, mrsko mi se sad peglati :D
Saraswati

Post by Saraswati »

pitt wrote:znam ja da si ti u stalnom kontaktu sa njima.......a i sa izzonijem :D:D Njegov spiritual advajzer :D:D
Znam da znas, zato ti i rekoh :P :D :D :D
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

zatvorite prozore, zatvorite vrata, nesto se krije u magli...
pitt

Post by pitt »

chuchumbamayumbe wrote:zatvorite prozore, zatvorite vrata, nesto se krije u magli...
jel to ko Mist steve kinga :D:D

Image
chuchumbamayumbe

pitt wrote:
chuchumbamayumbe wrote:zatvorite prozore, zatvorite vrata, nesto se krije u magli...
jel to ko Mist steve kinga :D:D

Image
dabome! :)
Baby Jane

Post by Baby Jane »

Samo se vi smijte,a niko se kao ne sjeca rata, kad je vecini najveca zabava bila prizivanje duhova. Ja se sjecam jednom, dok sam jos manja bila, kad su me tetka i njena drugarica cuvale ( tad mi je bilo oko 7 godina ) i onako iz dosade odlucile da prizivaju duhove. I tamo ovamo...Bogme, ugasi se svjetlo u sobi, vrata i prozori se otvorise, puse vjetar kroz kucu....i moja tetka se pravo prepadne i skoci, dohvati Kur'an iz ormara i pocne uciti...nije proslo 2 min, sve se stisha, kao da nista nije bilo.

zato i vjerujem u duhove, i zato se iskreno nadam da na ovoj slici nije bio duh. A za sve ostale koje misle da je ovo namjestaljka, mogu reci samo da su jako cinicni, i da ja imam pametnijeg posla od manipulacije fotografijama tek toliko da bih otvorila diskusiju na forumu.
chuchumbamayumbe

Baby Jane wrote:Samo se vi smijte,a niko se kao ne sjeca rata, kad je vecini najveca zabava bila prizivanje duhova. Ja se sjecam jednom, dok sam jos manja bila, kad su me tetka i njena drugarica cuvale ( tad mi je bilo oko 7 godina ) i onako iz dosade odlucile da prizivaju duhove. I tamo ovamo...Bogme, ugasi se svjetlo u sobi, vrata i prozori se otvorise, puse vjetar kroz kucu....i moja tetka se pravo prepadne i skoci, dohvati Kur'an iz ormara i pocne uciti...nije proslo 2 min, sve se stisha, kao da nista nije bilo.

zato i vjerujem u duhove, i zato se iskreno nadam da na ovoj slici nije bio duh. A za sve ostale koje misle da je ovo namjestaljka, mogu reci samo da su jako cinicni, i da ja imam pametnijeg posla od manipulacije fotografijama tek toliko da bih otvorila diskusiju na forumu.
Zato oni u Imtec-u dijele Kuran uz svaku kupljenu konfiguraciju, vjerovali ili ne!
Kupovinom zeljene konfiguracije cuvate se od promahe!
:D :D :D
pitt

Post by pitt »

bas vala......mene je u ratu najvise bilo strah tih duhova......hebo granate i snajpere :D:D

Ma niko ne misli da si ti manipulisala sa fotografijom.....samo vecina nas misli da ima neko drugo objasnjenje sem "duhova"
Baby Jane

Post by Baby Jane »

pitt wrote:bas vala......mene je u ratu najvise bilo strah tih duhova......hebo granate i snajpere :D:D

Ma niko ne misli da si ti manipulisala sa fotografijom.....samo vecina nas misli da ima neko drugo objasnjenje sem "duhova"
Kad si dijete, sve ti je strasno, ali eto u sjecanju mi je vise ostalo to nego npr kad je ona avionska pukla u zgradu u C - fazi na Alipasinu....a iznad glave mi proletjela :D
Bea_Trix

Post by Bea_Trix »

Baby Jane wrote:Samo se vi smijte,a niko se kao ne sjeca rata, kad je vecini najveca zabava bila prizivanje duhova.
pitt wrote:bas vala......mene je u ratu najvise bilo strah tih duhova......hebo granate i snajpere :D:D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:

starci, jaranice i ja pukli prizivajuci duhove citav rat :D ebo granate :D
sanjo18

Post by sanjo18 »

prije sam dao objasnjenje al je logicnije da je prvo razlog i flesh (blic) koji traje odrilike 1 hiljadinku, a otalo vrijeme ekspozicije je uhvatilo grad iza.

evo da dzabe ne pisem dodite pogledati moje slike na:

http://viewmorepics.myspace.com/index.c ... =199484219
Post Reply