naravno, imam isto love.
Trazim Curu :) :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Svemirski_Jebach
ehe vidi teme...kada sam ja ovo otvorio, ima gotovo dvije godine. Sada sam naravno još bolji, pametniji, ljepši i ... deblji.
naravno, imam isto love.
naravno, imam isto love.
- anais_nin
i u medjuvremenu ni jedna nije ispunila uslove konkursa?Svemirski_Jebach wrote:ehe vidi teme...kada sam ja ovo otvorio, ima gotovo dvije godine. Sada sam naravno još bolji, pametniji, ljepši i ... deblji.![]()
![]()
![]()
![]()
naravno, imam isto love.
-
paauk
ali je bilo aplikacija....tacnije probni rad od najvise tri mjeseca....anais_nin wrote:i u medjuvremenu ni jedna nije ispunila uslove konkursa?Svemirski_Jebach wrote:ehe vidi teme...kada sam ja ovo otvorio, ima gotovo dvije godine. Sada sam naravno još bolji, pametniji, ljepši i ... deblji.![]()
![]()
![]()
![]()
naravno, imam isto love.
- anais_nin
mislim da bi ovo trebalo naglasitipaauk wrote:ali je bilo aplikacija....tacnije probni rad od najvise tri mjeseca....anais_nin wrote:i u medjuvremenu ni jedna nije ispunila uslove konkursa?Svemirski_Jebach wrote:ehe vidi teme...kada sam ja ovo otvorio, ima gotovo dvije godine. Sada sam naravno još bolji, pametniji, ljepši i ... deblji.![]()
![]()
![]()
![]()
naravno, imam isto love.![]()
konkurs i dalje otvoren...
![]()
-
paauk
eto uradili smo svoj dio posla...sad cekamo svemirca s rezultatima..anais_nin wrote:mislim da bi ovo trebalo naglasitipaauk wrote:ali je bilo aplikacija....tacnije probni rad od najvise tri mjeseca....anais_nin wrote: i u medjuvremenu ni jedna nije ispunila uslove konkursa?![]()
konkurs i dalje otvoren...
![]()
-
Svemirski_Jebach
ma eto, nije lako ni izabrati...između ovako mizernog broja kandidatkinja
ja sam ba jebach
ja sam ba jebach
-
Svemirski_Jebach
ma nije...nisam ti ja previše probirljivblack-cat wrote:Ako se uvijek tako tesko odlucujes , uzalud ti i ime...............Svemirski_Jebach wrote:ma eto, nije lako ni izabrati...između ovako mizernog broja kandidatkinja![]()
![]()
![]()
ja sam ba jebach![]()
![]()
-
black-cat
Ti to onda vise kao daj sta das.........Svemirski_Jebach wrote:ma nije...nisam ti ja previše probirljivblack-cat wrote:Ako se uvijek tako tesko odlucujes , uzalud ti i ime...............Svemirski_Jebach wrote:ma eto, nije lako ni izabrati...između ovako mizernog broja kandidatkinja![]()
![]()
![]()
ja sam ba jebach![]()
![]()
![]()