"TOPOVSKIM UDAROM" na generala Jeleča

Locked
Dezurni_kriticar

#326 Re: "TOPOVSKIM UDAROM" na generala Jeleča

Post by Dezurni_kriticar »

dustaban wrote:
duh_sa_sjekirom wrote:
Dezurni_kriticar wrote: Hajde lave, ne jedi go*ana...
Hebem vas u usta ta žvaljava...
jadna si osoba i običan neandrtalac
...ali ti ni onda nebi shvatio koliko si glup.
IDIOTE, ovdje je riječ o terorizmu.
Smardovi!
:-)
Biser do bisera, u samo 3 replike!
Jarane, ovakava komunikacija ti je trajni ban, brat bratu.
Ne branim kriticarev rijecnik ali ga razumijem. "Fino-zboreci branitelji nestasluka" prizivaju banovanje forumasa sasvim ignorisuci cinjenicu da oni brane pokusaj ubistva!
Ma No Srklet!
Hebeš ba banovanje, evo sada ću sjesti i plakati...
Ja reagujem impulsivno ali bar kažem otvoreno šta mi je na umu, za razliku od mnogih koji ovdje samnom naklapaju i zgubidane. No, ja ipak stojim iza svake svoje riječi. Ovdje ba o terorizmu i problematici državne bezbjednosti polemišu pojedinci koji se u materiju razumiju kao Mara u kriv qrac. A vaze, kao tri fakulteta da imaju. I kada im pokušaš objasniti da nam u globalu "očijukanje" sa bilo kojim oblikom radikalizacije nikako ne može ići u prilog, onda moraš i crtati i objašnjavati i ubjeđivati se sa promašenjacima o potpuno jasnim i razumnim stvarima... I onda još na sve to kada mi ba počne hinjski braniti retrogardne bradate debile a samo nakon par postova nakon toga me ubjeđivati da "oni" nisu "njegovi" nego bla, bla, bla, e onda brate stvarno moram da koristim riječi koje koristim.... Pa ban - ban, idemo dalje, i to je za ljude... Živio mi lave moj!
Dezurni_kriticar

#327 Re: "TOPOVSKIM UDAROM" na generala Jeleča

Gojeni H wrote:
Dezurni_kriticar wrote:
spreca wrote:Izgleda da je ovdje glavni problem i razocarenje nekih sto General Jelec nije nastradao...........nekima ovdje bi bilo draze da je on nastrado samo da bi oni mogli da optuze onu drugu stranu
IDIOTE, ovdje je riječ o terorizmu.
Kada govorimo o terorizmu, onda tu više nema "prva" i "druga" strana, već smo na jednoj strani svi mi koji osuđujemo terorizam a na drugoj strani su samo teroristi, oni koji ih podržavaju i oni koji ih finansiraju. Hebem vas u usta ta žvaljava više sa tim prepucavanjima tipa "Oni" bi ovo a "Mi" bismo ono... Šupljoglavci poput tebe i mnogih ovdje će o ovome problemu početi da razmišljaju ozbiljno i zrelo tek ako nekoga zaista izgube zbog terorističkog napada...
Smardovi!
Opet nestalo boba, Par-seljak?!?

Eto @spreca, hoces ti ukidat' 115. HVO ... :D
A šta, to ste vi neka gerila Tuzlanskog kantona?
Vidi, gerilac, budi fin. Sa ove strane ti tipka čovjek koji je u životu radio mnoge stvari koje si ti samo gledao u Američkim filmovima. Vidim da te ušpicila boba pa si dobio krila. Neka... Polako. Ne leti... Povuci ručnu... Bar se nakratko napravi pametan kada već to inače nisi. Ne piše ti pripadnik 115. HVO već pripadnik jurišnog odreda 10.bbr. Ono.. Caco... Kazani... Pičvajz... Kontaš? E, hajde, živio!
Last edited by Dezurni_kriticar on 24/11/2015 01:15, edited 1 time in total.
Dezurni_kriticar

#328 Re: "TOPOVSKIM UDAROM" na generala Jeleča

animus wrote:Donosenje bilo kakve ocjene u vezi ovog slucaja bez poznavanja kompletnih okolnosti je samo nabadanje, mahalanje I bolje da ne kazem sta gore. Najvise informacija u vezi slucaja imaju policija, tuziteljstvo I ucesnici u dogadjaju. Jedini oni imaju potpuni uvid u desavanja. Ne vjerujem da ce se dopustiti bilo kakvo zataskavanje ako bude I malo sumnje na opasnu namjeru. General je ipak veca faca nego sto je otac od ovog balavca ikad bio. Pustiti system neka radi svoj posao a ako zakaze ima ko ce reagovati. Jeste ovo sve sumnjivo I pomalo cudno ali ne treba nikada prerano suditi. U zivotu se pocesto desavaju cudne stvari pa sto I ovo nebi moglo biti slucajno. Ljudi su iz istog kraja, putovali pretpostavljam kuci I prema Hercegovini imas bukvalno jednu traku da vodi, tako da njome u tom periodu (petak poslijepodne) prolaze brojne poznate licnosti. U svakom slucaju odgovarat ce mali za svoj postupak, samo je pitanje kakva ce biti sankcija. Ako je bila zajebancija onda ce ga skupo kostati a ako nije onda pogotovo.
Svaka čast kralju, svaka ti stoji na mjestu...
spreca

#329 Re: "TOPOVSKIM UDAROM" na generala Jeleča

Post by spreca »

Dezurni_kriticar wrote:
A šta, to ste vi neka gerila Tuzlanskog kantona?
Vidi, gerilac, budi fin. Sa ove strane ti tipka čovjek koji je u životu radio mnoge stvari koje si ti samo gledao u Američkim filmovima. Vidim da te ušpicila boba pa si dobio krila. Neka... Polako. Ne leti... Povuci ručnu... Bar se nakratko napravi pametan kada već to inače nisi. Ne piše ti pripadnik 115. HVO već pripadnik jurišnog odreda 10.bbr. Ono.. Caco... Kazani... Pičvajz... Kontaš? E, hajde, živio!
Sta ima zajebani....ajd ne prepadaj me duse ti i boga ....evo ne slazim sa wc solje
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#330 Re: "TOPOVSKIM UDAROM" na generala Jeleča

Post by Chmoljo »

Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» Dezurni_kriticar

mjesec

ova tema je apsolvirana
Locked