Ma No Srklet!dustaban wrote:Ne branim kriticarev rijecnik ali ga razumijem. "Fino-zboreci branitelji nestasluka" prizivaju banovanje forumasa sasvim ignorisuci cinjenicu da oni brane pokusaj ubistva!duh_sa_sjekirom wrote:Dezurni_kriticar wrote: Hajde lave, ne jedi go*ana...
Hebem vas u usta ta žvaljava...
jadna si osoba i običan neandrtalac
...ali ti ni onda nebi shvatio koliko si glup.
IDIOTE, ovdje je riječ o terorizmu.
Smardovi!![]()
Biser do bisera, u samo 3 replike!
Jarane, ovakava komunikacija ti je trajni ban, brat bratu.
Hebeš ba banovanje, evo sada ću sjesti i plakati...
Ja reagujem impulsivno ali bar kažem otvoreno šta mi je na umu, za razliku od mnogih koji ovdje samnom naklapaju i zgubidane. No, ja ipak stojim iza svake svoje riječi. Ovdje ba o terorizmu i problematici državne bezbjednosti polemišu pojedinci koji se u materiju razumiju kao Mara u kriv qrac. A vaze, kao tri fakulteta da imaju. I kada im pokušaš objasniti da nam u globalu "očijukanje" sa bilo kojim oblikom radikalizacije nikako ne može ići u prilog, onda moraš i crtati i objašnjavati i ubjeđivati se sa promašenjacima o potpuno jasnim i razumnim stvarima... I onda još na sve to kada mi ba počne hinjski braniti retrogardne bradate debile a samo nakon par postova nakon toga me ubjeđivati da "oni" nisu "njegovi" nego bla, bla, bla, e onda brate stvarno moram da koristim riječi koje koristim.... Pa ban - ban, idemo dalje, i to je za ljude... Živio mi lave moj!