TOP LISTA NARDEALISTA

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

r_faruk

Post by r_faruk »

- halo jesam li u programu?

- NISTE KOD KUCE STE................ hahaha

- daj mi ono, ono,........... da nije onaj baby sjekutic, ma nije....... ono ono............ da nije ruler................... ma nije ono, ono,.......... da nije KURBLA, eh jest, kurbla................

................... izmislit cete tocak!
- tocak nije izmisljen....................
pike

Post by pike »

Čiko imatel andola

Zašta će ti andoli

za glavu

imam za glavu šljemova. :D

Dobro je kad igraju hrkljuša, a Minka nabraja raju sa sela

enoga Ragib, Selim, Dervo, Junuz
Jo vidi kako Junuz razmijera. :lol: :lol:
Edin H.

Post by Edin H. »

Cujemo li se profesore?
I podigne ruku i pocne se mirisati ispod pazuha! :lol:
biljka

Post by biljka »

joj dobre su i brojke i slova: prvi red, drugi red, prvi red drugi red...
tko sta zna, nitko nista ne zna, krhko je znanje! :lol:
biljka

Post by biljka »

sjetih se i 'kucamo na vrata zaboravljenih asova' kad djuro igra rukometasa u penziji koji ima tikove. i to je havarija!'
sunday_morning

Post by sunday_morning »

ma bila je cirkus i odjavna spica za TLN :-D
ima ona kada su kao patuljci, pa skacu uz neku ''rock-poljoprivrednu'' - pa kaze Nele ''hajde mala dizi noge..oooo'' :lol:
Saian

Post by Saian »

....
Last edited by Saian on 31/01/2005 22:36, edited 1 time in total.
Saian

Post by Saian »

Jao sad sam gledao opet ove sto imam gore na HD i gledam onu osnovnu usmjerenu skolu dr. Stipe Shuvar, direktora druga Demidzicha i Almira malog. I sad situacija u razredu djeca posjedala i sad pochinje uchiteljica predavat i kao :

"Djeco mi chemo nastaviti na radu izrachunjavanja varijabli integralnih funkcija na programskom rachunaru GANJA XCT 2000"

i strogo stoji Ganja XCT 2000 velikim na tabli, oplako sam :lol: :lol: :lol:
jale2003

Post by jale2003 »

dobra tema..

ma ima ih par.. al vazda se sjetim ogulina ogla culibrka.. i ono po malo sada tuzno kada se covjek sjeti, kada prodaju snijeg na pijaci kod vjecnice.. :-)
scarface32

Post by scarface32 »

Na terasi nekog restorana na moru,zijo je konobar koji pada kad mu neko kaze DOBRO JE.
I da eksperiment sa muhom na unisovom neboderu. :lol:
Sinke

Post by Sinke »

Pre neko vece u delirijumu pred poslednji ispit za uslov, sednem za komp da se smirim malo. I ne znam ni ja kako nabasam na ovu stranu i ovaj forum ( palo mi na pamet da u google upisem Dje lubenica dje lubenica :D).

Nesmejali ste me kao nikada, sedim u tri nocu, i vristim, cimer se budi misli da placem da sam skroz puko :P. A meni samo naviru slike stoseva, citam i secam se, PLAKO SAM! :D
Mislim da se ne bi tako dobro proveo da sam gledao snimak, koliko citanjem citata.
Hvala vam!
Jebiga hteo sam i ja to vece da se ukljucim ali "Mrtva usta ne govore" :-D, treba nekoliko dana da se kompletira registracija.

Aj ziveli!
Orhanowski

Post by Orhanowski »

Ne znam, ona mi je scena dobra kad Nele radi intervju sa Perhanom koji je sampion u neobicnim rekordima, 14 godina radi a plate nije primio, pa kad ga Nele pita sta ce biti ako prime platu, Perhan ko malo sjebano odmahuje rukom i kaze: onda nista od rekorda. Nele ga kasnije pita sta za to da ne prima platu kazu njegovi kod kuce, a Perhan ce: mrtva usta ne govore.
Ima ih mali milion, al te sam se sad sjetio.
I dobra je scena kad Hapa ima privatnu radnu akciju, pa kad se skupe oko vatre, sviraju gitaru i pjevaju, pa kad Nele kaze: H.A.P.A. Hapa, Hapa, Hapa!
Dzemidzic

Post by Dzemidzic »

Nadrealisti,Zabranjeno Pusenje i Elvis J Kurtovic sve su to jedna raja bili.

Meni je cool onaj fazon, ratnih nadrealista,kad caki salje Elvisa kod Demidzica.
Elvis:Joj sta me snadze,ubit ce me.
Sasha:Ma nece,samo se ti javi Demidzicu i bit ce to u redu.
Izlaze iz zgrade..Elvis sa tjelohraniteljima, Saxon i Gigi..ruke ispod sakoa na pistoljima.
LEZI! oni zalijezu na plocnik,Sejo na Elvisu..stiti ga svojim tijelom :D
PUSTI TO! Oni bacaju pistolje...kad ono Zena govori cuki..ma lijep si ti, daj sapu :D :D ti si glumac
Elvis poludio:Joj sta mi radite..puste me!
eeeeeee

Post by eeeeeee »

Al ne dajeeeeeemmmm ja plateeeeee ja samo citam vijest, vijest citam, gdje si ti zaposlen tamo trazi plate budalo jedna glupa :lol: :lol:

ili

Jeste stigle su plate gospođo ali ne dajem ja plate ja citam vijest, gospođo nemoj te biti glupi sta medicinska sestra :lol: :lol: :lol: onda kod svog doktora pa tamo trazite plate...

upo frke dolazi dujmovic ko rezervista:

nele: ja sam puko
dujmovic: ma ti ces tek da puknes
nele: sto sta je bilo
dujmovic: STO HILJADA ljudi ceka napolju
nele: pa sta hoce
dujmovic: TEBE :lol: :lol: da im das plate :lol: :lol:
nele: PA STO IH NE OTJERAS :lol: :lol: :lol:
pirmin

Post by pirmin »

Krigla_Sa

Post by Krigla_Sa »

Gospodine banka je bankrotirala.

Sta je banka radila ?

:lol:
Krigla_Sa

Post by Krigla_Sa »

Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

Post by Faruk »

margareta wrote:
krmelj wrote:
margareta wrote:Meni najrealnija slika Neleta u tarzan oderanim gacama kada pushi motiku
:-) :( :-)
Pod Muhamedovom Zastavom :lol:
Muhamed od rudara ode u tursku a Cengic ostade i Shahbaaazzzzz .....
....... na udarnom' "DNEVNIKU" :-)

Šahbaz je provala vezana za Šahbaza Džihanovića ex-SDA političara koji je nakon Neletovog nastupa kao Muhamed Čengić, zvani Plata nema more bit bidne, nazvao Neleta i prijetio mu
Nele se smijao i pitao ko si ti majke ti?
na to će ovaj KAKO S KIM PA SA ŠAHBAZOM!!!!

p.s. Zenit Đozić - mi je rođak pa mi je sve ovo pričao
a moram se pohvaliti da sam bio statista na snimanju tuče između specijalnog odreda radnika i pripadnika narodne milicije na obali ispred akademije
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

misterija zvana šahbaz (šahtbazd :D ) razotkrivena :D cool
Sinke

Post by Sinke »

E, hvala ti za Sahbaza, to je jedno od onih pitanja za koje sam mislio da ce zauvek ostati neodgovorena.

A kad smo kod statiranja, ja sam se sa drugovima na crno ubacio na snimanje skeca u obdanistu slozna braca. Ej koja je to bila muka, 5 minuta na televiziji, 8 sati u stvarnosti. A mi dosli odusevljeni videcemo Djuru, Zenu, Neleta i ostale. A ono... Samo su nas pomerali ko predmete, ponavljali snimanje 1000 puta, stalno menjali scenario, a najgori je bio Djuro pravi diktator, da se taj nasmeje sansi nema, samo mrstenje, dranje, udaranje cvoka :), strasno nas razocarao. Ali bi zanimljivo.

E da i brat mi je bio u onoj porodici sirotanovic (kad zive u satoru pored Miljacke) :) pokupili decu iz obdanista odveli za snimanje, vratili kuci, a ne znam da li su nekoga pitali :).
unipege

Post by unipege »

Zivio nam muzu dragi
gospodaru familije.......... :D
vedderedi

Post by vedderedi »

Nermin Zurbrigen, vlasnik kampa za obuku zena :D
farouq

Post by farouq »

kad nele pita profesora. "profesore, a sada jedno konkretno pitanje iz vase struke, radi li ona sabina sa velikim fonasi kod vas..." :-)

......"e neces vjerovati, eno pred televizijom 100 000 hiljada ljudi i cekaju tebe:" .......
" pa sta hoce "
" plate "
" ma NE DJELIM JA PLATE, JA SAM SAMO PROCITO VJEST, DABOGDA JE NIKAD NISAM PROCITO" :-D

.....kako koka pije caj.
"can i have a cup of tea"
"sta ja, ja sam ti zauzet jaranice" ....... "kendzo vandzo boni karibo kafju dzu boni okey"
Last edited by farouq on 25/10/2006 14:48, edited 1 time in total.
farouq

Post by farouq »

mogu proci i brojke i slova: ponudena slova B A C I N A J E, a ovaj kaze imam rijec sa tri slova ..... :)
van Basten

Post by van Basten »

baš sam se neki dan sjetio tih brojki i slova... na spomenutu ponuđenu varijantu on kaže da ima riječ od 8 slova al bi je šapnuo komisiji jer nije za etera. Karaklaić čuje riječ, lista po onim riječnicima i onda veli: da, priznaje se , sinonimi su : taslačina, krkačina, tarabljenje :lol:
a ono za tri slova je u drugom krugu slova: imam riječ od tri slova - MED; ja imam riječ od četiri slova: DŽEM :P
a tek brojke... prvi red, drugi red, prvi, drugi... ne može to tako tim bagavim prstima, to treba fino :evil:
Post Reply