Jel' opet e nek' im je rek'o?shibonja wrote:Sejfudin Tokic
KRALJ! TITO! BABO ! znaci nema dalje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako nam je kratko pamćenje.
Jel' opet e nek' im je rek'o?shibonja wrote:Sejfudin Tokic
KRALJ! TITO! BABO ! znaci nema dalje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da i tako treba da bude u budućnosti.drag_gost wrote:Srbi i Bosnjani su zivjeli jedni pored drugih, mijesali se, trgovali i obradjivali zemlju.
Svakako!dufon wrote:Ne samo zbog ovog, zamislite u njegovim godinama on se seli u drugi grad, vec to je puno. Pa tu nije stao. Angazirao se u kampanji izjasni se kao Bosnjak, pa u akademiji itd.glockov kolac wrote:Gledam ovo i ne mogu vjerovati da je konačno neki bošnjački političar smogao snage da stvari nazove svojim imenom! I to u sred Banja Luke.
Stoko jedna amaterska i koruptivna, vi koji sebe nazivate političarima, ugledajte ste na Sejfudina Tokića i konačno smognite snage da osim svojih uskih interesa, počnete raditi za ovu zemlju i ovaj narod.
Tokic je ToTi za govna "sarajevska".
Zašto postavljaš ovo novokomponovano izdanje kada je poznato da je taj rečnik napisan arabicom?dufon wrote:Joj tipova, dosli ovdje raspravljati o nekakvom nepostojecem "slavenskom" jeziku? Zna se vrlo dobro, "srpski" i "hrvatski" su nekad postojali i izumrli su, zbog neprakticnosti i generalno teske primjenljivosti u praksi, u stvarnom zivotu.
A ovo danas, to su zapravo zapadne i istocne varijante bosanskog jezika koje su Srbi i Hrvati kao stari lopovi pokrali i jos toliko drski bili da su to proglasili "srpskim" i "hrvatskim"? Sramota. A "dje" tek Bosancica?
Martinez_ wrote:Zašto postavljaš ovo novokomponovano izdanje kada je poznato da je taj rečnik napisan arabicom?dufon wrote:Joj tipova, dosli ovdje raspravljati o nekakvom nepostojecem "slavenskom" jeziku? Zna se vrlo dobro, "srpski" i "hrvatski" su nekad postojali i izumrli su, zbog neprakticnosti i generalno teske primjenljivosti u praksi, u stvarnom zivotu.
A ovo danas, to su zapravo zapadne i istocne varijante bosanskog jezika koje su Srbi i Hrvati kao stari lopovi pokrali i jos toliko drski bili da su to proglasili "srpskim" i "hrvatskim"? Sramota. A "dje" tek Bosancica?
Muhamed Hevaija Uskufija
Ovaj pisac je tokom cijelog života i rada isticao da je Bošnjak, a jezik kojim govori bosanski. Tako počinje i jednu svoju pjesmu: "Bosanski da vam besidim, bratani, da slusaju dobrotelji, prijatelji znani..."
Kakve sad to veze ima sa onim što sam ja napisao. Toliko si nesiguran u vlastiti identitet?House wrote:Muhamed Hevaija Uskufija
Ovaj pisac je tokom cijelog života i rada isticao da je Bošnjak, a jezik kojim govori bosanski. Tako počinje i jednu svoju pjesmu: "Bosanski da vam besidim, bratani, da slusaju dobrotelji, prijatelji znani..."
dufon wrote:Pa dobro joj je rekao. I Bosnjaci njoj kurvi placaju platu da si kupi gacice. Onda kurvetina treba da postuje Bosnjake. Cuj "eh ovo je povreda ustava"? 'ta ona kurvetina zna sta je povreda ustava?House wrote:šta kaže voditeljici "ne,vaše vrijeme je isteklo"
![]()
![]()
![]()
![]()
Bosnjaci trebaju svoju TV stanicu u genocidnoj tvorevini.
Martinez_ wrote:Kakve sad to veze ima sa onim što sam ja napisao. Toliko si nesiguran u vlastiti identitet?House wrote:Muhamed Hevaija Uskufija

Kakve veze ima njegova mater s ovom temom?dufon wrote:Nesigurna ti je mater u svoj identitet. 'ta si navalio ko mutav. Tema je Tokic, a o bosanskom imas na ovom linku ispod.Martinez_ wrote:Kakve sad to veze ima sa onim što sam ja napisao. Toliko si nesiguran u vlastiti identitet?
http://bs.wikipedia.org/wiki/Bosanski_jezik
House wrote: samo da ti objasnim neke stvari,kao Sejfo srbima po genocidnoj.pozz
Martinez_ wrote:Kakva poplava nesigurnosti.
Samo zbog elementarne činjenice da se Uskufija smatrao Turčinom i da je pisao na arabici.
Da stvar bude gora, to ti rade i političari iz "probosanskih" stranaka, neki se kandidovali i za predsjednika.milonja wrote:
prema tome, kad se spominjalo i pisalo ime BOŠNJACI nije još bilo ni formirano današnje moderno ime Hrvati ili Srbi
i onda srpsko-hrvatski šovinisti negiraju ime, narod i naciju Bošnjaka !!!
i zlonamjerno "podvaljujući" javnosti da je to ime doneseno "odlukom" 1993. godine
takodjer... nisam fan...dustaban wrote:Evo i ja odgledah ovu emisiju.
Ne volim Tokica, ali moram reci da sam u ovome uzivao. Jedino bih volio da neko premontira ovaj vide i da isjece ovog dosadnog Srbina, kako bi smo dobili Tokicev monolog. To bio bio HIT video.
![]()
I nesto razmisljam kako je svaki insan kao neka posebna riba koja propliva samo u svojoj bari. Tokiceva bara je RS i treba ga pod svaku cjenu tamo pustit...
Posteno govoreci, na bosanskom niko nikad nece reci "da si kupi"dufon wrote:Pa dobro joj je rekao. I Bosnjaci njoj kurvi placaju platu da si kupi gacice. Onda kurvetina treba da postuje Bosnjake. Cuj "eh ovo je povreda ustava"? 'ta ona kurvetina zna sta je povreda ustava?House wrote:šta kaže voditeljici "ne,vaše vrijeme je isteklo"
![]()
![]()
![]()
![]()
Bosnjaci trebaju svoju TV stanicu u genocidnoj tvorevini.
"vase vrijeme je isteklo"House wrote:kako ga gospodski spusti voditeljci![]()
oplakao sam