TO HARE CARE - TRECI PUT !!!

Locked
prleitihi

Post by prleitihi »

moj šef nije koalicioni partner tvog šefa.. :D:D

nego..stručnjače..de nam reci po čemu je aprilski paket loš.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..veze ti nemaš.. :lol: :lol: :lol: :lol:
seiko22
Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle

Post by seiko22 »

prleitihi wrote:moj šef nije koalicioni partner tvog šefa.. :D:D

nego..stručnjače..de nam reci po čemu je aprilski paket loš.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..veze ti nemaš.. :lol: :lol: :lol: :lol:
pa, bolan, "tahbirili" smo o tome tisucu puta!! Al, evo opet, podpitanje (posto ga nikad dosad nisi odgovorio, ni ti , ni tvoj sef, ni "mali celavi cetnik - Ti'ic) - a u cemu je "dobar" (hocu reci - trebao biti dobar ?? Nadam se da mi neces zamjeriti na ispravnom koristenju proslog glagolskog oblika "trebao biti" :D )

,
Last edited by seiko22 on 18/06/2007 05:00, edited 1 time in total.
seiko22
Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle

Post by seiko22 »

seiko22 wrote:
prleitihi wrote:moj šef nije koalicioni partner tvog šefa.. :D:D

pa, bolan, "tahbirili" smo o tome tisucu puta!! Al, evo opet, podpitanje (posto ga nikad dosad nisi odgovorio, ni ti , ni tvoj sef, ni "mali celavi cetnik - Ti'ic) - a u cemu je "dobar" (hocu reci - trebao biti dobar ?? Nadam se da mi neces zamjeriti na ispravnom koristenju proslog glagolskog oblika "trebao" :D )

,
ovo, samo ga "ova" bude iznad tvoje!! :D :D

,
prleitihi

Post by prleitihi »

s obzirom na to da ti s pravnom naukom imaš veze koliko i ja sa kvantnom fizikom..i da je sasvim jasno da taj paket ustavnih amandmana tvoje oči nikad nisu vidjele..ja evo obećavam da te više neću pitati za taj paket..jer da išta znaš o njemu..nakon moja dva (ista) pitanja uoućena tebi..nešto bi odgovorio..a ne na pitanje odgovar'o pitanjem..eklatantan primjer ovce koja slijepo (a ako si slijep..onda kako čitati amandmane!?)..sluša svog pastira.."aprilski paket je loš zato što to haris kaže..i..naravno..da ga ja ne moram čitati..pobogu..zar haris može pogriješiti???"ima puno dobrih stvari..ja ću ti reći samo nekoliko..bosna bi konačno dobila vladu u pravom smislu te riječi..dobila bi premijera koji bi mogao smijeniti 1/3 ministara..dobila bi jednog predsjednika države..(i dva potpredsjednika)..koji bi se birao u parlamentu..a kojem bi ovlasti bile bitno smanjene..kao što je i normalno..tačnije..imao bi protokolarnu ulogu..mogućnost blokade u vm bi bila smanjena..dobila bi se dva nova ministarstva..(poljoprivrede i nauke i tehnologije)..po aprilskom paketu tačno se znalo šta je pitanje vitalnog nacionalnog interesa..sad pitanje vitalnog nacionalnog interesa može biti problem zašto su svi šahtovi crne boje..a ne zelene..itd i tako slično..al'..eto..slušaj ti svog pastira..ovčice.. :D
seiko22

Post by seiko22 »

prleitihi wrote:s obzirom na to da ti s pravnom naukom imaš veze koliko i ja sa kvantnom fizikom..i da je sasvim jasno da taj paket ustavnih amandmana tvoje oči nikad nisu vidjele..ja evo obećavam da te više neću pitati za taj paket..jer da išta znaš o njemu..nakon moja dva (ista) pitanja uoućena tebi..nešto bi odgovorio..a ne na pitanje odgovar'o pitanjem..eklatantan primjer ovce koja slijepo (a ako si slijep..onda kako čitati amandmane!?)..sluša svog pastira.."aprilski paket je loš zato što to haris kaže..i..naravno..da ga ja ne moram čitati..pobogu..zar haris može pogriješiti???"ima puno dobrih stvari..ja ću ti reći samo nekoliko..bosna bi konačno dobila vladu u pravom smislu te riječi..dobila bi premijera koji bi mogao smijeniti 1/3 ministara..dobila bi jednog predsjednika države..(i dva potpredsjednika)..koji bi se birao u parlamentu..a kojem bi ovlasti bile bitno smanjene..kao što je i normalno..tačnije..imao bi protokolarnu ulogu..mogućnost blokade u vm bi bila smanjena..dobila bi se dva nova ministarstva..(poljoprivrede i nauke i tehnologije)..po aprilskom paketu tačno se znalo šta je pitanje vitalnog nacionalnog interesa..sad pitanje vitalnog nacionalnog interesa može biti problem zašto su svi šahtovi crne boje..a ne zelene..itd i tako slično..al'..eto..slušaj ti svog pastira..ovčice.. :D
Izvodi iz intervjua Sulejmana Tihića u Avazu od 26. aprila, 2007.

Vi ste, izgleda, jedini politički lider koji insistira na amandmanima. SDP, SDS, SNSD odstupili su od njih.

- Pogrešno vam se čini. Uopće ne insistiram na njima. Uvjeren sam da je napravljena velika greška što ih nismo usvojili. Od 26. aprila prošle godine sve je krenulo nizbrdo. Da smo tada prihvatili amandmane, u maju bismo već imali reformu policije. Umjesto toga došli smo u situaciji da mnogi političari ne žele praviti kompromise, jer na izborima se vidjelo da se to ne isplati.

Mislite na Silajdžića?

- Mislim na sebe! Zbog kompromisa koje sam nudio, kažnjen sam na izborima. Uvjeren sam da će se Parlament vratiti na te amandmane, uz neke korekcije.
...

Kada očekujete usvajanje amandmana?

- Ustavna reforma ključ je mnogih reformi i treba je provesti. Da li će se to raditi u ovoj prvoj fazi, dograđivati je ili nešto drugo, ne znam. Postojeći ustavni okvir smetnja je daljnjem razvoju BiH. S ovim ustavom ne možemo provesti sve reforme koje nas čekaju.

Da su amandmani usvojeni prošle godine, sigurnost bi bila izvorna nadležnost države i ne bismo imali situaciju koju sada imamo u toj reformi.

I Vi dijelite stav Milorada Dodika i Dragana Čovića da prvo treba promijeniti Ustav pa ići u daljnje reforme?

- Najviše bih volio da se to uradi u paketu. Da više ne gubimo vrijeme. Ako postoji volja za tim, jednim političkim sporazumom mogu se riješiti oba pitanja. S tim što bi prvo bile usvojene promjene Ustava, a onda reforma policije.

A Haris Silajdžić? On baš i nije spreman na kompromis u vezi s entitetskim glasanjem. Jeste li nezadovoljni njegovim ponašanjem?

- Nisam nezadovoljan. Sa Silajdžićem dobro sarađujem, radi svih važnijih odluka i pitanja se sastajemo i razgovaramo.
...

Zahvaljujući Vama, Dodik je još jednom postao premijer. Čini se da Vam baš i nije vratio kredit.

- Jeste, vratio je. Glasao je za ustavne amandmane. Tada smo se nešto dogovorili i on je to ispoštovao. On je uzeo ono što njemu odgovara, a mi nismo iskoristili to što je dao. Dodik je, dakle, bolje prošao
.

KOMENTAR: Dakle, Tihić je znao da je zbog amandmana katastrofalno izgubio izbore, tj. on zna da narod neće amandmane kojima se zadržava RS i to sa entitetskim glasanjem i sa mogućnošću da se trajno raspusti Skupština BiH tj. da država dozivi legalnu disoluciju, ali opet pokušava da te amandmane progura.

Da bi nam prodao amandmane on nas ubjeđuje da nama Dodik čini uslugu kada glasa za amandmane kojima se legalizuje RS sa entitetskim glasanjem itd.

Ovo pokazuje da se Tihić osjeća toliko komotan u svojoj izdaji, bez obzira što je svjestan da narod želi nešto sasvim drugo. Tihić se nikoga više ne boji jer je svjestan da izdajnici drže sve ključne pozicije i u SDA i u državi.
znas, sad nisam siguran, jal si ti "zlajinac" , jal "celovac"?? :? :?

,
prleitihi

Post by prleitihi »

kakav izvor takva ovca.. :D:D

ps. nisam ni očekivao da ćeš POKUŠATI očešati se o' moj post.. :thumbup: :bih:
seiko22

Post by seiko22 »

[quote]prleitihi wrote:kakav izvor takva ovca.. :D:D
ja, jebote, jesi uporan sa tim "ovcice"!
p.s.da ti nisi "bekan", pa ti prahnulo da "mrkas"?? :-)

1.1. APSOLVIRANA LEGALIZACIJA RS VEC U PRVOJ FAZI PREGOVORA
U "prvoj fazi" pregovora je implicitno lagalizovana RS. Dogovoreno je da se tri rotirajuca "predsjednika" biraju po entitetima, gdje bosnjacki i hrvatski dolaze iz Federacje, a srpski iz RS. Mala razlika u odnosu na dosadasnju praksu je u tome sto su se do sada rotirali kao "predsjednici Predsjdnistva", a po "novom" ce se rotirati samo kao "Predsjednici". Druga dvojica ce se zvati "potpredsjednici", umjesto kao do sada "clanovi predsjednistva". Potpuno neznatna promjena zbog koje je Tihic pristao da se lagalizuje izborna jedinica RS. Sjetimo se Tihic je vise puta govorio koliko pogubno za BiH bi bilo pristati na "delegiranje" iz entiteta, a sada nam to prodaje kao napredak. I dogovor o predstavnickom domu podrazumjeva opstojnost Republike srpske.

1.2. INCIRANO OSNIVANJE TRECEG ENTITETA NA DIJELU FEDERACIJE

Istina, dogovoreno je, tacnije obecano je Hrvatina, da ce poslije prve faze, u drugoj fazi biti pregovori o "SREDISNJEM NIVOU VLASTI". Medjutim, u drugoj fazi nece biti povratka na prvu fazu. PRVA FAZA CE BITI APSOLVIRANA. Izdajnci samo varaju narod kada kazu da ce se na drugoj fazi razgovarati o entitetima. ONO STO JE DOGOVORENO NA PRVOJ FAZI NE MOZE SE MIJENJATI, TO TIHIC ZNA!

DAKLE, PREGOVORI O SREDISNJEM NIVOU VLASTI SE NECE TICATI REPUBLIKE SRPSKE, KOJA JE APSOLVIRANA U PRVOJ FAZI. TO ZNACI DA SE DRUGA FAZA SVODI NA PREGOVORE O "TRECEM ENTITETU" na dijelu Federacije. ZAR HRVATI NISU VISE PUTA KAZALI DA CE TRAZITI TRECI ENTITET, AKO SE NE UKINE RS I FEDERACIJA? DAKLE, FEDERACIJI PREDSTOJI DUGI PEERIOD NESTABILNOSTI U KOJEM HRVATI TRAZE TRECI ENTITET, A SRBI SA VISINE, KAO VEC LEGALNA DRZAVICA PODRZAVAJU HRVATE, KAKO BI DOSLO DO STO SKORIJEG RASPADA BiH?

DEFINTIVNO JE JASNO DA OVIM POTEZOM TIHIC I LAGUMDJIJA UJEDINJUJU CETNIKE I HVO, JER CINE DA NJIHOV INTERES U RAZBIJANJU BiH PONOVO POSTAJE KOMPATIBILAN i to je najtragicnije u ovom dogovoru. S obzirom na raspored bosnjackog stanovnistva vjerovatno ce se sve zavrsiti tako sto ce poslije duze mizerije biti osnovan treci entitet i Bosnjaci ostati u dvije nepovezane enklave - (Bihaca/Kladusa, i Sarajevo/Tuzla). Te dvije enklave ce kad tad postati lak plijen susjednih drzava. Vjerovatno ce se nekad u buducnosti Velika Srbija i Velika Hrvatska dogovoriti da istocna ide pod u veliku Srbiju, a zapadna u Veliku Hrvatsku.

Mozda je to jedina pravda koju smo i zasluzili za neodgovoran odnos prema nasoj domovini Bosni i Hercegovini. DA SE BILO KOJEM DRUGOM NARODU NA SVIJETU DOGADJAJU OVAKVE IZDAJE KOJE MU UGROZAVAJU I DRZAVU I SAM FIZICKI OPSTANAK, STOTINE HILJADA LJUDI BI IZISLO NA ULICE I TRAZILO DA IZDAJNICI NISTA NE POTPISUJU.
prleitihi

Post by prleitihi »

je li ovo muhamed borogovac.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
seiko22

Post by seiko22 »

prleitihi wrote:je li ovo muhamed borogovac.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jok, Dodo iz "laktasa"! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: je..te on!! :shock: :shock: da ti oba oka ispa'nu!!! :roll: :roll:

,
prleitihi

Post by prleitihi »

aaaaaaa ovan si znači.. :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
seiko22

Post by seiko22 »

prleitihi wrote:aaaaaaa ovan si znači.. :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
jok, lizoguz, k'o i ti!! :lol: :lol: :lol: :lol: , moderno - uturguzija!!

,
prleitihi

Post by prleitihi »

seiko22 wrote:
prleitihi wrote:aaaaaaa ovan si znači.. :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

,
govori mi šta hoćeš..samo me nemoj porediti sa sobom.. :D:D

znam da ti je hare uzor.i da zato voliš ublehariti..imao si šansu da svoju pamet pokažeš..ti si se odlučio za tuđu..što je bilo lako za pretpostaviti.. :D što se mene tiče - kraj priče! :kravata:
seiko22

Post by seiko22 »

prleitihi wrote:
seiko22 wrote:

,
govori mi šta hoćeš..samo me nemoj porediti sa sobom.. :D:D

znam da ti je hare uzor.i da zato voliš ublehariti..imao si šansu da svoju pamet pokažeš..ti si se odlučio za tuđu..što je bilo lako za pretpostaviti.. :D što se mene tiče - kraj priče! :kravata:
kraj tvoje izdajnicke price, je bio poznat davno, u stvari desio se onog momenta, kada ste objavili svoj krvavi plan konacne podjele Bosne, zamotan u aprilske ustavne amandmane, sa svojim cetnickim naredbodavcima, al ste se zajebali u proracunu, misleci da niko nece skontati sta pripremate!!

p.s. sretan put u "zaborav"!! :skoljka:

,
seiko22

Post by seiko22 »

hej, "nistice"iliti "nulo", iz "proslog svrsenog vremena", evo ti jos malo "materijala", (objavljeno u januaru 2006)!!

.
5. LAGUMDJIJA JE IZDAJNIK, TIHIC JE "LJIGAV" PLUS IZDAJNIK

Danas Lagumdjija kaze novinarima, parafraziram: "Da nismo ovo prihvatili, onda ne bi bilo nikakve promjene Ustava." MEDJUTIM, TO JE BEZOCNA LAZ. I EVROPA I AMERIKA SU PROGLASILE DAYTON NEFUNKCIONIRAJUCIM I JOS UZ TO JE NELAGALAN, TE SE MORA PROMJENTITI. TO JE OBAVEZA UN-a DA POMOGNE DRZAVI SA NEFUNKCIONIRAJUCIM USTAVOM DA STANE NA NOGE, DA DOBIJE FUNKCIONIRAJUCI USTAV. Vec danas je Lagumdjija uhvacen u lazi, jer Engleski amabasador kaze da bi slijedeci rok za promjenu ustava bio "tek 2010". Dakle, vec za 2-3 godine bi poceli novi pregovori, koji bi se morali zavrsiti do 2010, a tada bismo imali u rukama presudu suda u Hagu za genocid, tj. imali bismo crno na bijelo pravo da trazimo ukidanje RS. A sta je nekoliko godina kada je opstanak drzave i naroda u pitanju? Ovako ulazimo u nestabilnost stvaranja "treceg entiteta" i preostalih bosnjackih enklava sto ce potrajati mozda i decenijama, se veoma losom prognozom za Bosnjake.

Kada je Tihic u pitanju on je pao na zaista niske grane. On ne samo da je "izdajnik" u ocima Bosnjaka, nego je i "ljigav". Ovo nije mjesto da nabrajamo sve druge "epitete" koji se mogu cuti od razocaranih Bosnjaka i Bosnjakinja kada se spomene Tihic.

Ljudi se pitaju kako je doslo do tako naglog preokreta, kako Tihica nije stid sada braniti ono sto je jucer napadao?! Neki misle da je do preokreta doslo na Savjetu SDA stranke. Vjeruje se da je "Alija pustio Tihica da mazne neku lovu", da bi ga imao u dzepu, kao npr. generala Alagica, ili Bicakcica, ili Sacirbegovica, te da je sada Bakir potegao tu kartu da bi Tihic igrao kako mu se kaze.

Neki misle da je Tihic uradio nesto grozno dok je bio u logoru, da bi se svidio strazarima, i da ga cetnici imaju u saci, da su ga zato i pustili ziva, jer ga mogu kontrolisati.

Neki misle da je on oduvijek bio cetnicki agent i da ga je zato Alija i postavio kao svoga nasljednika, a da su dosadasnja Tihiceve protivljenja Haysu, bila smo blefiranje, priprema za ovu izdaju.

Neki misle da je on "mentalni Srbin", isti kao Lagumdjija pa kazu: "Ovo je Srpsko-Srpski sporazum"

Poslije Tihicevog nastupa u Washingtonu, kada je Haysu otkazao poslusnost, ja sam se ponadao da je on jedan od onih ljudi zbog kojih se kaze: "U malim bocicama stoji otrov."

Nazalost, po svoj prilici sam se prevario. U svakom slucaju, ako Tihic zaista i potpise, Bog neka mu bude na pomoci. Ako nista drugo, moze biti siguran da ce u svijsti Bosnjaka i Bosnjakinja ostati "ljigav" i "izdajnik" i da ga Bosnjaci i Bosnjakinje vise nikada nece izabrati ni na kakvu funkciju.
seiko22

Post by seiko22 »

i jos nesta, iz "tvog vremena" - proslog!! :D

,
Slijede izvodi iz novinskih clanaka iz kojih se vidi sta je dogovoreno.

2. CETNICI LIKUJU

Nezavisne: 21.02.2006
V. Popovic

Dogovor moguc do kraja sedmice

BANJA LUKA - Predsjednici SNSD-a, SDS-a i PDP-a Milorad Dodik, Dragan Cavic i Mladen Ivanic potvrdili su da je postignut odredeni napredak u pregovorima o ustavnim promjenama u BiH i da bi do kraja sedmice mogao biti postignut konacan dogovor.

Oni su na zajednickoj konferenciji za novinare u Banjoj Luci potvrdili da su na sastanku o ustavnim promjenama u nedelju u Sarajevu postigli sporazum da Predsjedništvo BiH ubuduce ima predsjednika i dva potpredsjednika, koji ce se biti birani neposredno na izborima i rotirani svakih 16 meseci, te da ce dva clana Predsjedništva biti birana iz FBiH, a jedan iz RS.

Lideri tri stranke iz RS naglasili su da medunarodni predstavnici tokom razgovora o ustavnim promjenama nisu vršili pritisak, niti na bilo koji nacin uslovljavali odredena rješenja. Naveli su da je dogovor o ustavnim promjenama moguc samo uz pristanak sva tri naroda odbacujuci spekulacije da je bilo šta uradenon pod velom tajne i na štetu bilo kojeg naroda u BiH.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik je rekao da je postignut dogovor o troclanom Predsjedništvu BiH i ostanku entitetskog nacina glasanja u Predstavnickom domu Parlamentarne skupštine BiH, dodajuc da su on, Cavic i Ivanic bili protiv toga da BiH ima jednog predsjednika.

On je rekao da je postignuta saglasnost da u Predstavnickom domu parlamenta BiH bude zadržana entitetska kvota glasanja, odnosno entitetsko glasanje kao princip glasanja, te da je pozicija RS ojacana i da je ovim ucinjen još jedan korak ka legalizacija RS u ustavnom poretku BiH.

"RS i njeni celnici su tokom razgovora u Sarajevu pokazali da su dio rješenja, a ne problema u BiH", rekao je Dodik.

On je još istakao da ce u nadležnosti države BiH biti pitanja odbrane i bezbjednosti, dok ce u oblasti poreskog sistema, poljoprivrede, pravosuda, ekologije, nauke i tehnologije, lokalne samouprave i izbornog procesa biti podijeljena nadležnost izmedu države i entiteta.

Predsjednik SDS-a Dragan Cavic rekao je da ocekuje da ce pregovori o promjenama Ustava koji su ušli u finalnu fazu uspjeti, te da su ucesnici do sada najbliži dogovoru navodeci da predstoje završni razgovori na kojima ce biti utvrden konacni paket ustavnih promjena.

Predsjednik PDP-a Mladen Ivanic naglasio je da je ova sedmica izuzetno bitna za dugorocnu buducnost BiH i da usaglašena rješenja ustavnih promjena predstavljaju korektan kompromis za sve ucesnike pregovora.

"Na taj nacin ce se jedna velika politicka tema sasvim sigurno skinuti s dnevnog reda na odredeni period, a BiH u cjelini ce dobit pozitivan imidž na medunarodnoj sceni", kazao je Ivanic.

"Sad ste nas vidjeli zajedno i ko zna kada sljedeci put", rekao je Cavic na kraju jucerašnje konferencije.

Post by seln »

Jebat onog kome je BC dostojan citiranja.
Hendrix

Post by Hendrix »

E Seiko , mislim ono , nije da sam pesimista ali postoje ljudi u ovoj državi koji nisu ni haretovi ni zlajini :roll: i kojima Dnevni Avaz ne formira mišljenje i nije jedini izvor informacija na svijetu.
Citizen-X

Post by Citizen-X »

Mi smo prava, mi smo prava
Haretova raja
Mi smo prava mi smo prava
Haretova raja
Keeemina raja boji se hareta
Boji se belaaajaaa
Keeemina raaaja bojiii se hareta
Boji se belaaaajaaaa!
:lol:

Hare je davno ispricana i potrosena politicka roba kojoj samo treba obicna reciklaza! A majmunima tipa nas "hljeba i igara" a valjda nam dodje iz guzice u glavu kad u njoj svejedno nemamo nista pa odaberemo prave ljude za vlast....

I jos jedna stvar, ko je nama kriv sto, nazvat cu to tako, ruralna i suburbana podrucja izlaze na izbore, a mi se onako pravimo carsija 's kafane uz kahvicu (naravno od starog ili stare posudjene markice) dobacujemo - "e vidi ti seljaka sta su napravili"...

Izlazak na izbore treba zakonski pod obavezno uvest tako da lijenim guzicama ko sto i jesmo treba uvest drakonske novcane kazne ukoliko ne izadju na izbore - pa bi onda razmislili dobro koga odabrat i sta...

Pozdrav Domovini!!!
from_dust

Post by from_dust »

Hm............nije tacno,ako si protiv Hareta zvanog "imam rafineriju nafte,samo supljiram,bacam demagosko nebulozne price,a nemam nacina da to sprovedem o cemu serem "onda si,jal zlajevac,tihicevac il cetnik :D

I ne diraj mi u Harisa,valja mu djecu hranti vani,zenu,stanove placati,studije,vracati usluge raznim turskim biznismenima.........teska situacija :roll:
mostarac

Post by mostarac »

from_dust wrote:Hm............nije tacno,ako si protiv Hareta zvanog "imam rafineriju nafte,samo supljiram,bacam demagosko nebulozne price,a nemam nacina da to sprovedem o cemu serem "onda si,jal zlajevac,tihicevac il cetnik :D

I ne diraj mi u Harisa,valja mu djecu hranti vani,zenu,stanove placati,studije,vracati usluge raznim turskim biznismenima.........teska situacija :roll:
prijateljski savjet:
Pisi normalnim slovima, tj. ne boldiraj previse, i ne udaraj previse enter.
ne citaju te ljudi.
Ne napadam te, nego te savjetujem. Pisi normalno da bi te ljudi citali.
from_dust

Post by from_dust »

mostarac wrote:
from_dust wrote:Hm............nije tacno,ako si protiv Hareta zvanog "imam rafineriju nafte,samo supljiram,bacam demagosko nebulozne price,a nemam nacina da to sprovedem o cemu serem "onda si,jal zlajevac,tihicevac il cetnik :D

prijateljski savjet:
Pisi normalnim slovima, tj. ne boldiraj previse, i ne udaraj previse enter.
ne citaju te ljudi.
Ne napadam te, nego te savjetujem. Pisi normalno da bi te ljudi citali.
Ah,kao da ima efekta.
Ovako je barem meni lakse,ako nista.Ne treba niko da cita,samo malo da mucnu glavom.Dodudse,sarajevo x je dobar forum,mnogo toga mozes procitati,nauciti i nasmijati se.Ima i nebuloza.
Problem je sa ljudima koji nisu culi za x com,internet,nezavisne medije(ako takvi postoje) itd
seiko22

Post by seiko22 »

Joooj, sto su se "uvlaci-guzicari" cetnicki raspojasali i razlajali gore no cetnicija prava!! Al davno je receno "poturica - gori od turcina", samo sto mi danas imamo svoju verziju "pocetnicija - gori od cetnicije"!!
Evo ako ste toliko pismeni , da makar citate dnevnu stampu, a koja nije "Dnevni Avaz", pa se malo uhvatite za te vase "laktaske glavurdine"!!
SARAJEVO - Članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić i Haris Silajdžić usprotivili su se u ponedjeljak mogućem preustroju BiH u federalnu državu, ocijenivši kako to ne bi riješilo postojeće probleme, a
To nije koncept za koji bih digao ruku", kazao je Komšić koji je prošlog tjedna organizirao sastanak istaknutih hrvatskih političkih dužnosnika i predstavnika Katoličke crkve s ciljem postizanja načelnog dogovora o tome kakve ustavne promjene trebaju Hrvatima u BiH.
....a, da se nadovezem na pricu o onome "paucku", cijem se "umoravanju" (izraz "smrti" ovdje ne bi bio adekvatan), od samih njegovih bivsih komsija, kojima je mozda i na danu rodjenja bio, obradovao vise, samo ovaj danasnji "laktaski uliziguzica" , sakriven iza nicka "prletihi" (valjda gled'o "Otpisane" :-) ) , postoji u tome jadnom narodu, pod imenom Srbi, a koji su samo jadniji od nas (koje li ironije), i postenih ljudi!! Ili je bolje reci "bilo je postenih ljudi"!! U istoj prici, je postojala i komsinica, majka mog najboljeg druga, Teta Mira!! Imala je dva sina! Jedan moj najbolji drug, a drugi veoma dobar drug moga starijeg brata! Ovaj stariji je davno ,pocetkom sedamdesetih, otisao u Beograd, poceo da bre-kce, pa mu se mozda moze i oprostiti to brektanje - otisao je davno! Moj drug za razliku, je bio u dva tri navrata tamo, kod brata na odmoru, bili smo zajedno na radnim akcijama na Djerdapu, i u Nisu, i Novom Sadu, ali je tek kad je poceo raditi u Sarajevu, kod Kukanjca, poceo oprave "bre-ktati!! Obojica su zivi! Danas podrzavaju teoriju "nebeskog naroda", i "laktasa" iz Laktasa!! Za razliku od njih, njihova majka, Teta Mira, komsinica onog starog "paucka" i onog momcica Zlatka, nije ziva. Nije ziva, jer je sama sebi oduzela zivot!!Oduzela zivot, kad je vidjela sta rade djeca njenih sunarodnika a nasih komsija! Nek joj je Vjecna Slava i Hvala"!! I , uliziguzice laktaska", ponovo cu popiti rakijicu za njenu dusu!!
Vama , "ulizivacka necasti", sto bi rekao jos jedan Casni Pravoslavac (bar po rodjenju) moj omiljeni "opricalac", Markan , sin Darinkin, ovu pricu ostavljam da procitate i izvagate (ako imate i trunke razuma), kol'ko je "teska " ta vasa jebena fotelja, za koju se borite i u koju namjeravate smjestiti ponovo te svoje usmrdjele guzice!!

,
nineac

Post by nineac »

ovo postaje sve zanimljivije. Zlaja je opet kriv! jeeeeeee samo da se nejga rjesimo i jest cemo zlatnim kasikama!
from_dust

Post by from_dust »

:roll:
Kad nestane sa lica zemlje mrski SDP-ovac,onda svi dobijemo poslove u Haretovoj rafineriji,stan u Londonu,boravisnu dozvolu da studiramo reziju.
Da napravimo komediju,ili ce to da uradi Haretov sin.
Eto nama novog Oskara :D
seiko22

Post by seiko22 »

from_dust wrote::roll:
Kad nestane sa lica zemlje mrski SDP-ovac,onda svi dobijemo poslove u Haretovoj rafineriji,stan u Londonu,boravisnu dozvolu da studiramo reziju.
Da napravimo komediju,ili ce to da uradi Haretov sin.
Eto nama novog Oskara :D
potvrdjuje se :

SAMO "LAKTAS" - GORI OD CETNICIJE IZ LAKTASA!!

:-)

,
Locked