TO HARE - CARE !!
- GandalfSivi
Ko je Dzena Delic???
Edit: sad sam se sjetio, ona gospodja za stan...
Edit: sad sam se sjetio, ona gospodja za stan...
- Abu FEED el-Castro
Mojne ba nase senade...toro wrote:Ja bi senadu jos jednom on-a vrijedi za dvoje
- GandalfSivi
Ovo nije bilo bas kulturno. Decko citam ti komentare, i primjetio sam da sem osnovnog nepoznavanja materije o kojoj pises, cesto znas i vrijedjati. Molio bih te da me izostavis iz svojih postova...nista od podjele wrote:Pa kad si je ti osjetio sto je neko ne bi barem vidio he he he he heGandalfSivi wrote:Pa za tebe smo vec zakljucili da si prikriveni cetnik, hehehe...
Nego, jel' ti ovo fakat trazio lik da mu cunu pokazes???
- Abu FEED el-Castro
Ja neću jedinstva ne samo sa četnicima, nego ni sa ovakvim "našim"GandalfSivi wrote:Ovo nije bilo bas kulturno. Decko citam ti komentare, i primjetio sam da sem osnovnog nepoznavanja materije o kojoj pises, cesto znas i vrijedjati. Molio bih te da me izostavis iz svojih postova...nista od podjele wrote:Pa kad si je ti osjetio sto je neko ne bi barem vidio he he he he heGandalfSivi wrote:Pa za tebe smo vec zakljucili da si prikriveni cetnik, hehehe...
Nego, jel' ti ovo fakat trazio lik da mu cunu pokazes???
Zoom nam je očigledno prespavo zadnji dan...
- jeza u ledja
Ovo je velika pobjeda svih stopostotnih bosanskohercegovackih patriJota. Kod mene se u kuci slavilo do kasno u noc.

- jeza u ledja
PS: Mislim to sto je doktor uspio ostati na celu.jeza u ledja wrote:Ovo je velika pobjeda svih stopostotnih bosanskohercegovackih patriJota.

-
seiko22
- Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle
ne plac'te, proci ce i ovo!!_BosanaC wrote:Ja Harisu vjerujemRek'o coJk fino veceras na FTV-u da ljudi ne kontaju taj protokol i dokumenAt
I da ono sto pise nije bas tako kako pise, nego nekako drukcije
A ono sto ne pise ne znaci da nije u tom protokolu
,
- seln
Hoce....kad rasproda zemlju, vodu i zrak...i ode u Tursku.seiko22 wrote:ne plac'te, proci ce i ovo!!_BosanaC wrote:Ja Harisu vjerujemRek'o coJk fino veceras na FTV-u da ljudi ne kontaju taj protokol i dokumenAt
I da ono sto pise nije bas tako kako pise, nego nekako drukcije
A ono sto ne pise ne znaci da nije u tom protokolu
![]()
![]()
,