Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Skoro wrote:Da ne ulazim u dublju analizu svih nebuloza izrecenih u prethodnom postu reci cu samo dvije stvari - Vidi se da navijas za zelju i drugo kada smo MI digli hajku protiv NS (HVO) BiH ispred saveza je od VAS bio samo neki IBRO zato tisu i ne3 provaljuj se vise
To ti nemas svoje misljenje ? Kao sto rekoh, Ibro je beton! A sad se vratimo temi. Mozete priati sta hocete ali Zeljo i Modrica imaju po 6 bodova
imam ja svoje misljenje ,itekako
a da,seljo ima 6 bodova ali prve dvije tekme je igrao na svom terenu i digli se do neba??
uh ..tako vam malo treba da se dignete
mi smo uzeli 4 boda od dva GOSTOVANJA!
( i to u lukavici sami sebe smo izradili da neuzmemo tri boda,desava se i to je fudbal)
a vi tek treba da se pomaknete sa svog terena pe cemo da vidimo..
i ako iskreno receno uopste me ne zanimate naravno do
15/16.oktobra
..do tada pa-pa pa se kucamo ......
PITARKO nismo impotentni da (nam)se sporo dize/mo U postu prije ja kazem da sam skeptican, da treba pricekati pa cemo vidjeti. A to "dizanje" je bila cisto opaska. Zeljo dijeli 1. mjesto
cpt.picard wrote:PITARKO nismo impotentni da (nam)se sporo dize/mo U postu prije ja kazem da sam skeptican, da treba pricekati pa cemo vidjeti. A to "dizanje" je bila cisto opaska. Zeljo dijeli 1. mjesto
znam vidim da se brzo dizete
(bez dvosmislenih komentara )
Jos ako uzmemo 3 bobe u Zenici moracemo kamencica u dzepove Nego reci ti meni ko ima najvise sanse da osvoji ligu, naravno pored vas Tj. kome ide drugo mjesto?
cpt.picard wrote:Jos ako uzmemo 3 bobe u Zenici moracemo kamencica u dzepove Nego reci ti meni ko ima najvise sanse da osvoji ligu, naravno pored vas Tj. kome ide drugo mjesto?
zar ti ja licim na vidovitu dzemilu
neznam...siroki drugi,vi treci mi prvi naravski
cuj tri boda na bilinom da uzmete?? auuuuu neznam mozete li protiv njihovog kompleksa,kad zapnu lole..uh.. ali eto kako god SARAJEVO SAMPION!!
Halo Slavuj FC su svih šesnaest učesnika ali pretpostavka je da si ti mislio na FKS ili kako već vi originalno na engleskom kažete FCS .
Meni se vrte sulude dijagnoze da svake godine imate najbolji tim a od titule ništa.
Halo Slavuj FC su svih šesnaest učesnika ali pretpostavka je da si ti mislio na FKS ili kako već vi originalno na engleskom kažete FCS .
Meni se vrte sulude dijagnoze da svake godine imate najbolji tim a od titule ništa.
mi iz FCS se spremamo za osvajanje EUROPE!
jedna mala pobjeda nad vama nam nista ne znaci, to mi je isto kao istuci djete od 3 godine na ulici. malo ponizavajuce!
Škoro mi smo bili NK tako da ti u ovom kao i u ostalim slučajevima na tipičan buregdžijski način iznosiš neistine .
Zato se malo priupitaj zašto je to tako ? .
Eto , ima već dvije hefte to za Nisku ako si htio nešto na opet tepsijaški način , insinuirati
manijak1 wrote: Škoro mi smo bili NK tako da ti u ovom kao i u ostalim slučajevima na tipičan buregdžijski način iznosiš neistine .
Zato se malo priupitaj zašto je to tako ? .
Eto , ima već dvije hefte to za Nisku ako si htio nešto na opet tepsijaški način , insinuirati
sve je to Nisko Kvalitetni cistac vozova/vlakova, dragi moj!
Pa da li ja ovo mogu okarakterizirati da smo mi kao čistači vozova i vlakova , ili kao konzumenti i proizvođači košpica / sjemenki od tikve , suncokreta nižerangirani ili možda nižeplasirani od tepsijaško buregdžijskih šamšiona
Jesmo li !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pazite šta ćete reći ako može istina ikako
manijak1 wrote: Pa da li ja ovo mogu okarakterizirati da smo mi kao čistači vozova i vlakova , ili kao konzumenti i proizvođači košpica / sjemenki od tikve , suncokreta nižerangirani ili možda nižeplasirani od tepsijaško buregdžijskih šamšiona
Jesmo li !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pazite šta ćete reći ako može istina ikako
sve je to (zasad) tacno ali cekaj malo, daj nam malo vremena!
O prvenstvenim utakmicama paša moj solidni dobri pošteni pitaru od Škore ili je tema Ko je osvojio Kup 2002 ????? .
Ne skreći u Avliju drugu pitarski providno . Opet ste donji spram nas