Tko osvaja prvenstvo?

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Tko će postati šampion premier lige?

Željezničar
29
44%
Posušje
0
No votes
Sloboda
3
5%
Čelik
2
3%
Jedinstvo
0
No votes
Modriča
3
5%
Leotar
1
2%
Zrinjski
1
2%
Široki Brijeg
4
6%
Sarajevo
23
35%

Total votes: 66

dinash

Post by dinash »

manijak1 wrote:E pa :D Dinash naletio si :D vidi se da je loptanje tebi najnevažnija sporedna stvar na svijetu .
Molim te :D objasni mi onda činjenicu da je 2003/2004 prvak bio Široki 2004/2005 Zrinjski :D a kako sada stvari stoje :D opet će biti Široki :D prema tome :D ne zalijeći se kao ja što bih se ja zaletio sada ako bih nakon dobre igre i pobjede nad Posušjem rekao da će to biti podmlađeni Željo.
I ne unosi nemir :D dnevnog politikantstva na naše :D :D zelene terene :D :D .
ok ok ... aj got d point - "ne talasaj" :D

<dinash napusta temu pokrivajuci se usima> :)
manijak1

Post by manijak1 »

Halo :oops: gospodine sa pokrivenim ušima :D jesi li glasao :D :? .
savjetujem ti da odabereš prvu ponuđenu opciju a to je Željezničar :D da makar ovdje ostvarimo red po konstitutivnosti ( dok otipkam ovu riječ :D državotvorno mi se ukoče nejaki prsti :D :D ) i budemo novi šampioni :D
Skoro

Post by Skoro »

Prvo da odgovorim ovom seljacini iznad mene da je providan pravo. Pa jade jedan ti i ne znas da pjevas pjesmu koju smo MI izmislili i po kojoj smo bili zadnjih prepoznatljivi zadnjih 20 godina. Uvjek ste bili plagijatori i kopir masine :lol:
Drugo, dzaba sve ligu osvaja onaj ko bude imao najvise para - npr. da je u sesnaestercu Slavije onako pao njihov igrac sudija bi lagano dosudio kontra faul i stvar je rijesena. Da smo 'podmazali sudiju' u Lukavici, kako se to ovdje MORA raditi, svirao bi faul nad Zukicem i trica bi ostala nama.
Ovako.... :?
HZSA

Post by HZSA »

Posto vas na ovoj temi izgleda najvise boli qrac o fudbalu i premier ligi, sve sto znate je izgleda ovo naglabanje, jer ja do sada nisam procitao da je neko napisao s kim igra njegov tim, kada igra, koliko ce navijaca otprilike ici (sto je kod manijaka rijetkost), da je dao neku prognozu, bilo sta... :?

Mi idemo u posusje u nedjelju

POSUŠJE - SARAJEVO
Gl.sudija: Aleksić Lazo (Brčko)
A1: Mihajlović Budimir (Zvornik)
A2: Vasiljević Dragan (Doboj)
Delegat: Prstojević Dubravko (Banja Luka)
Kontrolor: Pajić Denijel (Bijeljina)

sa nfsbih.ba

Prosle sezone od 11 utakmica koliko je sudio Aleksic Lazo samo jednom su gosti izvukli bod, ostalih 10 su bile pobjede domacina.
Krivokapic

Post by Krivokapic »

znaći Aleksić Lazo je dobro zaradio u prošloj godini :D
Krivokapic

Post by Krivokapic »

СЛАБА СЛОБОДА, АЛ СКРОЗ,

ЧЕСТИТАМ ЖЕЛЈИ и МАНИЈАЦИМА НА ПРВОМ МЈЕСТУ

:)
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

Ko ono glasova za CHelik... :D ...jest teshko pogoditi....osjecham se ko mohikanac na .... :-)
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

Skoro wrote:Prvo da odgovorim ovom seljacini iznad mene da je providan pravo. Pa jade jedan ti i ne znas da pjevas pjesmu koju smo MI izmislili i po kojoj smo bili zadnjih prepoznatljivi zadnjih 20 godina. Uvjek ste bili plagijatori i kopir masine :lol:
Drugo, dzaba sve ligu osvaja onaj ko bude imao najvise para - npr. da je u sesnaestercu Slavije onako pao njihov igrac sudija bi lagano dosudio kontra faul i stvar je rijesena. Da smo 'podmazali sudiju' u Lukavici, kako se to ovdje MORA raditi, svirao bi faul nad Zukicem i trica bi ostala nama.
A sta bi sa nedosudjenim penalom za Posusje!!!
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

hrasno38 wrote:
Skoro wrote:Prvo da odgovorim ovom seljacini iznad mene da je providan pravo. Pa jade jedan ti i ne znas da pjevas pjesmu koju smo MI izmislili i po kojoj smo bili zadnjih prepoznatljivi zadnjih 20 godina. Uvjek ste bili plagijatori i kopir masine :lol:
eno sad...cuj dusmana :D
Krivokapic

Post by Krivokapic »

PITARKA_SA wrote:
hrasno38 wrote:
Za koga navijaš??????
:? :? :? :?
:D :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
:roll: :roll: :roll: :roll:
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

Krivokapic wrote:
PITARKA_SA wrote:
hrasno38 wrote: A sta bi sa nedosudjenim penalom za Posusje!!!
Za koga navijaš??????
haj pogadjaj,sreco :D :D
Krivokapic

Post by Krivokapic »

PITARKA_SA wrote:
Krivokapic wrote:
PITARKA_SA wrote: eno sad...cuj dusmana :D
Za koga navijaš??????
haj pogadjaj,sreco :D :D
Za želju????
Krivokapic

Post by Krivokapic »

PITARKA_SA wrote: haj pogadjaj,sreco :D :D
ovo je napredak, nazvali si me srećo,
fala ti lutko moja
:D :D :D
Skoro

Post by Skoro »

Kompenzacija za Lukavicu :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

Skoro wrote:
Kompenzacija za Lukavicu :D
:lol: :lol: :lol: pametno moje... :lol: :lol:
mostarac

Post by mostarac »

ja se nadam da ce novi prvak biti ČELIK, ali sudeci po dubokoj politickoj korumpiranosti pitara i strumfova, tesko da ce se to i desiti, ali valjda ce Čelik smoci snage da ih malo rastima. :D
Radi Vladavica mi ne bi bilo mrsko da bude i Zeljo, ali samo radi njega :D
manijak1

Post by manijak1 »

Ovako....
Mali ostaju mali :D .
nostalgicar

Post by nostalgicar »

ZELJO
cpt.picard

Post by cpt.picard »

Prvo jel "Tko" ili "Ko"? Al tKO hebe jezik.

Po obicaju pitari odmah paljbu po sudijama. Kad im se sudi dobro i u njihovu korist usute se, kad ih nedo Bog zakinu onda na sva zvona seru okolo. Nista novo. Ako me sjecanje dobro sluzi kad se digose BH Fanaticos i vecina navijackih grupa protiv saveza (poslije utakmice u Belgiji) vi ste stali na stranu NS. Ali kad ste ispusili za licencu (pukla tikva, sto bi rekli u narodu) odmah ste se naglo okrenuli protiv saveza. I sad ste u prvim linijama protiv NS, licemjerno nema sta, opet nista novo.

HZSA znas sto mi ne govorimo o sledecim utakmicama, koliko nas ide etc? Imamo svoj forum pa tamo naglabamo o tome, kad bi svaki navijac pricao o sledecoj utakmici svog kluba tada nebi bila tema "tko ce biti prvak" vec "premier liga BiH". Drugo podrazumjeva se odlazak na gostovanje (samo je pitanje u kojem broju). O navijanju ti mogu reci pojedini pitari koji su bili na zadnjoj utakmici Zeljo - Sloboda.

Kao navijac volio bih da bude Zeljo prvak ali i pored odlicnih igara u prva dva kola malo je nezahvalo ocekivati od one dijece da odrzavaju onaj tempo igre. Imaju dobar potencijal i nasu veliku podrsku. Mislim da ce daleko dogurati. Pored nas dobar je Siroki, pitari su se nalozili (dobri rezultati 2 gostovanja 4 boda), Modrica :D ... Uglavnom rano je za prognoze.
Skoro

Post by Skoro »

Da ne ulazim u dublju analizu svih nebuloza izrecenih u prethodnom postu reci cu samo dvije stvari - Vidi se da navijas za zelju i drugo kada smo MI digli hajku protiv NS (HVO) BiH ispred saveza je od VAS bio samo neki IBRO zato tisu :skoljka: i ne3 provaljuj se vise
mostarac

Post by mostarac »

cpt.picard wrote:Prvo jel "Tko" ili "Ko"? Al tKO hebe jezik.

Po obicaju pitari odmah paljbu po sudijama. Kad im se sudi dobro i u njihovu korist usute se, kad ih nedo Bog zakinu onda na sva zvona seru okolo. Nista novo. Ako me sjecanje dobro sluzi kad se digose BH Fanaticos i vecina navijackih grupa protiv saveza (poslije utakmice u Belgiji) vi ste stali na stranu NS. Ali kad ste ispusili za licencu (pukla tikva, sto bi rekli u narodu) odmah ste se naglo okrenuli protiv saveza. I sad ste u prvim linijama protiv NS, licemjerno nema sta, opet nista novo.

HZSA znas sto mi ne govorimo o sledecim utakmicama, koliko nas ide etc? Imamo svoj forum pa tamo naglabamo o tome, kad bi svaki navijac pricao o sledecoj utakmici svog kluba tada nebi bila tema "tko ce biti prvak" vec "premier liga BiH". Drugo podrazumjeva se odlazak na gostovanje (samo je pitanje u kojem broju). O navijanju ti mogu reci pojedini pitari koji su bili na zadnjoj utakmici Zeljo - Sloboda.

Kao navijac volio bih da bude Zeljo prvak ali i pored odlicnih igara u prva dva kola malo je nezahvalo ocekivati od one dijece da odrzavaju onaj tempo igre. Imaju dobar potencijal i nasu veliku podrsku. Mislim da ce daleko dogurati. Pored nas dobar je Siroki, pitari su se nalozili (dobri rezultati 2 gostovanja 4 boda), Modrica :D ... Uglavnom rano je za prognoze.
Samo nam pripazite Vladavica. Moze on onako cijelo prvenstvo, ne sekiraj se. Naviko je on u ovoj kozjoj ligi gdje su ga i bili i udarali. ima on snage. DETE SA DRUGE PLANETE :D
cpt.picard

Post by cpt.picard »

Skoro wrote:Da ne ulazim u dublju analizu svih nebuloza izrecenih u prethodnom postu reci cu samo dvije stvari - Vidi se da navijas za zelju i drugo kada smo MI digli hajku protiv NS (HVO) BiH ispred saveza je od VAS bio samo neki IBRO zato tisu :skoljka: i ne3 provaljuj se vise
Izvini al zar nije Mai rekao mi smo uz savez? Kad je cijela javnost napala NS. Bar je Ibro bio :-D Jedan ko vi svi.
Krivokapic

Post by Krivokapic »

Pao je i prvi stručni štab, teško je pogoditi ćiji :( :( :(
Sloboda se mora vratiti makar u gornji dio tabele da opravda moj glas koji sam postavio ovdje :D :D :D :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

Skoro wrote:Da ne ulazim u dublju analizu svih nebuloza izrecenih u prethodnom postu reci cu samo dvije stvari - Vidi se da navijas za zelju i drugo kada smo MI digli hajku protiv NS (HVO) BiH ispred saveza je od VAS bio samo neki IBRO zato tisu :skoljka: i ne3 provaljuj se vise
cpt.picard

Post by cpt.picard »

PITARKA_SA wrote:
To ti nemas svoje misljenje :D? Kao sto rekoh, Ibro je beton! A sad se vratimo temi. Mozete priati sta hocete ali Zeljo i Modrica imaju po 6 bodova :D
Post Reply