Mislim, kontakta je bilo...ali su ih ovi razgrnuli. I uradili povlacenje prema vrhu tribine u masu. Logicno.
Ali ne, veliki branioci casti bla bla bla iz Livna, naravno, rasformirali izgrednike.
pa ima u RH svega. Samo sto ovi nemaju veze ni s cim nabrojanim. Obicni huligani s kokosijim mozgom. A kao sto rekoh vec, ne vjerujm da je doslovnom mislila na orjunase, vec simbolicki. Kao kad se kaze za Covica da je ustasa, je l.Bodkin wrote:Srba u bih barem ima. Jugoslovenskih nacionalista u hr?tututuuuu wrote:Tamo se svi izgleda bore protiv udbasa. Evo ovaj tip sto je naveden u postu spominje borbu protiv udbasa a predsjednica je ove pak nazvala orjunasima...![]()
Mada isto tako mi je pomalo smijesno ovdje ismijavanje citave ove price s potenciranjem Srba ovih onih i sprdancija na tu temu... Pa bar se ovdje Srbi za sve spominju, a nazive za Srbe da i ne spominjem, sto po forumu pa do novijeg od vjerskog poglavara itd...bjezi bolan
Simbolicki da je svako ko nije uz desni hdz i crkvu nekako kao jugosloven. Posast hrvatske je hdz ali nazalost je sve jacatututuuuu wrote:pa ima u RH svega. Samo sto ovi nemaju veze ni s cim nabrojanim. Obicni huligani s kokosijim mozgom. A kao sto rekoh vec, ne vjerujm da je doslovnom mislila na orjunase, vec simbolicki. Kao kad se kaze za Covica da je ustasa, je l.Bodkin wrote:Srba u bih barem ima. Jugoslovenskih nacionalista u hr?tututuuuu wrote:Tamo se svi izgleda bore protiv udbasa. Evo ovaj tip sto je naveden u postu spominje borbu protiv udbasa a predsjednica je ove pak nazvala orjunasima...![]()
Mada isto tako mi je pomalo smijesno ovdje ismijavanje citave ove price s potenciranjem Srba ovih onih i sprdancija na tu temu... Pa bar se ovdje Srbi za sve spominju, a nazive za Srbe da i ne spominjem, sto po forumu pa do novijeg od vjerskog poglavara itd...bjezi bolan
Ma kakvi jugoslovenski nacionalisti..Bodkin wrote:Predsjednica je u zvanicnoj izjavi optuzila grupu jugoslovenskih nacionalista. Dakle takva sizofrenija i paranoja se vidja jos kod srba kad kazu da je cijeli svijet protiv njih.animals wrote:To je sukob sjevera i juga.Bodkin wrote:Sve djeca jugooficira. Treca generacija jugoslovenskih nacionalistakakkav debilizam i paranoja jebote mada je to vise obracunavanje sa svima koji nisu za desnicarsku hdz hrvatsku
Maaminja i Splicana..
Mamic je boss u Hrvatskoj, pa sjedi u pocasnoj lozi do Sukera,
a nedavno bio pritvoren..
iako ovo sto rade ovi huligani, tj. gamad od ljudi, nema veze ni sa cim..
treba jednom tu gamad satrati..
Ne pratim previse desavanja u hr ali sam upratio tu neku borbu protiv mamica i hns. Ali ova politicka hajka sadanimals wrote:
Ma kakvi jugoslovenski nacionalisti..
i presjednica prolupala..
bolje joj je da suti.da je volje, moglo je se to poslije Italije rijesiti..
ali koliko je god Mamic sposoban, ne mogu Dinamovci voditi reprezentaciju sami..
Znaci radi se o osveti za atentat na Aleksandra 1934. u Marseju.Krokodajl wrote:Prvo su u Francuskoj ustaše ubile Kralja.
Sada orjunaši u Francuskoj žele ubiti Hrvatsku !
![]()
![]()
![]()
ajde sad spinujes... i ubacujes citavu stranku u pricu zbog svog animoziteta. A eto kao SDP je bolji. Svako ko nije uz SDP je odmah uz HDZ i odmah je kromanjonac itd... I ne znam po cemu je SDP uopce bolji? Na kraju krajeva predsjednik HDZ-a Karamarko, Seks i mnog drugi visoko rangirani HDZ-ovci bili su istaknuti komunisti i to s ne bas najciscim glasom. Dajte molim vas smjesniji ste vi nego ova bezvezna izjava Kolinde koja se napuhuje ovdje van svih proporcija.Bodkin wrote:
Simbolicki da je svako ko nije uz desni hdz i crkvu nekako kao jugosloven. Posast hrvatske je hdz ali nazalost je sve jaca
Onda nisam fuliotututuuuu wrote:ajde sad spinujes... i ubacujes citavu stranku u pricu zbog svog animoziteta. A eto kao SDP je bolji. Svako ko nije uz SDP je odmah uz HDZ i odmah je kromanjonac itd... I ne znam po cemu je SDP uopce bolji? Na kraju krajeva predsjednik HDZ-a Karamarko, Seks i mnog drugi visoko rangirani HDZ-ovci bili su istaknuti komunisti i to s ne bas najciscim glasom. Dajte molim vas smjesniji ste vi nego ova bezvezna izjava Kolinde koja se napuhuje ovdje van svih proporcija.Bodkin wrote:
Simbolicki da je svako ko nije uz desni hdz i crkvu nekako kao jugosloven. Posast hrvatske je hdz ali nazalost je sve jaca
HDZ je nesto kao ovdje SDA, samo sto je tamo crkva a hovdje dzamija.A SDP za kurca i tamo i ovamo.
Nije VMRO bio na tribinama, oni će protiv Španije da budu, lakše im se maskirati među Španske navijače, zbog sličnosti boja i tako to...Edin H. wrote:Znaci radi se o osveti za atentat na Aleksandra 1934. u Marseju.Krokodajl wrote:Prvo su u Francuskoj ustaše ubile Kralja.
Sada orjunaši u Francuskoj žele ubiti Hrvatsku !
![]()
![]()
![]()
E sad je jasnije o cemu mudra Predsjednica govori.
Mora da je i VMRO bio na tribinama, ali su se dobro maskirali.
Što se dobro kamufliraju ovi jugoslovenski nacionalisti, to je dobacilo do Brazila s neobičnom šahovnicom, samo da dvije godine poslije ne bi ko posumnjao...Astra1980 wrote:Imena huligana
![]()
UDBA to obucava, dugorocno planiranje, razrade se i najsitniji detalji.Ajatolah_ wrote: Što se dobro kamufliraju ovi jugoslovenski nacionalisti, to je dobacilo do Brazila s neobičnom šahovnicom, samo da dvije godine poslije ne bi ko posumnjao...
Edin H. wrote:UDBA to obucava, dugorocno planiranje, razrade se i najsitniji detalji.Ajatolah_ wrote: Što se dobro kamufliraju ovi jugoslovenski nacionalisti, to je dobacilo do Brazila s neobičnom šahovnicom, samo da dvije godine poslije ne bi ko posumnjao...

irac300 wrote:Maksuz sam u google kucao riječ ''orjunaši'', ja kont'o to neka navijačka skupina, huligani...annoy wrote:Zoran Milanovic kriv za bacanje baklji![]()
![]()
Orjunasi![]()
![]()
![]()
Pa jebes mi sve ovo je apokalipsa zdravog razuma
exliberal-ex wrote:hrvati konstantno prave fasisticke ispade ali samo ih novcano kaznjavaju, da je srbija ili bosna napravila ispade ko sto to hrvati rade istjerali bi ih odmah....pa ti reci da nemaju specijalni status
a ovo sto politicari izjavljuju....da covjek nepovjeruje
haha a kako ti to znas? Kad je Bosna bila na Euru pa da ti to s takvom sigurnoscu tvrdis? Ove stvari citam ugl. od Srba. Koliko su puta Srbi bili na Euru? Vecna nepravda, pa to ti je. Jedino sto je za ne povjerovati je ova tvoja tvrdnja, bar koliko i ova Kolindina izjava.exliberal-ex wrote:hrvati konstantno prave fasisticke ispade ali samo ih novcano kaznjavaju, da je srbija ili bosna napravila ispade ko sto to hrvati rade istjerali bi ih odmah....pa ti reci da nemaju specijalni status
a ovo sto politicari izjavljuju....da covjek nepovjeruje
u nedostatku protivteže hasanbegovićima i šetnjama za život, jebiga, moraš barem izmisliti nekoga. tako predsjednica u susjeda pri osudi crnokošuljaških incidenata, nikad ne zaboravi pomenuti komuniste, Jugoslaviju, Tita. sve pokopano prije minimalno dvadeset godina.Bodkin wrote: