Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Samo mi jedna stvar nije jasna kod ovih naci-jastrebova. S jedne strane optuzuju Tita da je bio "cetnik", tj. da je stvarao cetnike, a sdruge strane ga optuzuju za Bleiburg gdje je upravo najvise stradalo bas cetnika. Da gospodo, na Bleiburgu je zaglavilo vise cetnika nego ustasa.
Eh sad ne valja vam Tito kad ih likvidira, pa vam ne valja ako ih ne likvidira. Dogovorite se prvo sami sa sobom pa onda pricajte.
Ja cu samo citirati nesto sto sam procitao prije nekih 5-6 godina, a posveceno Josipu Brozu: "DOK SI TI BIO SVJETSKI PUTNIK I MI SMO BILI SVJETSKI LJUDI"
E tito, tito !
Sjeca li ko od vas one emisije u kojoj je gostovao onaj slovenac doktor koji je lijecio titu, kada kaze da je na samrti govorio:"ubite me, ubite me ...", pa keze dalje ovaj doktor, pitali su me sta da radimo, a ja sam im odgovorio:"Neka pustite ga, covjek je prirodno zivio neka prirodno i umre",
Cini mi se da se on samo jos u Bosni spominje, a sto bi negdje drugo,
najvise je nama ostao duzan!
pravi-put wrote:E tito, tito !
Sjeca li ko od vas one emisije u kojoj je gostovao onaj slovenac doktor koji je lijecio titu, kada kaze da je na samrti govorio:"ubite me, ubite me ...", pa keze dalje ovaj doktor, pitali su me sta da radimo, a ja sam im odgovorio:"Neka pustite ga, covjek je prirodno zivio neka prirodno i umre",
Cini mi se da se on samo jos u Bosni spominje, a sto bi negdje drugo,
najvise je nama ostao duzan!
Stvarno si hajvan!
Ubijedio si me da to nije uvreda!
Ovaj krajputash ... ... se poceo skidati sa religije i sada nam i ovdje pocinje graditi kaldrmu.
Al`, .... ko ce se kladiti da na ljubav i sex nece zalutati, ..... mislim, ode on, ... pomalo zrakne slike koka, ali tamo nece nista pisati.
pape wrote: Ovaj krajputash ... ... se poceo skidati sa religije i sada nam i ovdje pocinje graditi kaldrmu.
Al`, .... ko ce se kladiti da na ljubav i sex nece zalutati, ..... mislim, ode on, ... pomalo zrakne slike koka, ali tamo nece nista pisati.
De pape smiri se.
Pored "Oriona", sada ces mu morati
objasnjavati sta je sex.
pravi-put wrote:Nego idete li na Dedinje, cujem da je zarastao u zaru, ...
srbi vise nece da odrzavaju njegov grob, kazu nece bre da plati, dzaba radimo
Siguran sam da bi mu u Bosni bilo bolje, ljiljani bi ga umjesto zare nadkrivali
U ime demokratije, ..... treba mu podici krajputasha, ....
....tebe jos nisu informisali da je doticni presao na Islam prije smrti....inace, drugu bi ti pjesmu....
pravi-put wrote:KEKEC mi smo to jednostavno rijesili, samo smo pored zvjezde dodali mjesec
Al kako ce ostali izaci iz tog kosmara , majko moja, kako ce od zvjezde kokardu ili U napraviti !
Za vas ostale me nije briga.
Ja svoje rjesenje imam: