Da, zaboravio sam na Pjanića, igrač koji je sam sebe zajebo prelaskom u Juventus.Tomahawk11 wrote:Manite se patetike.
Nije bolji ni od Pjanica ni od Cimirota sigurno.
Tino Sven Sušić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- bdzs
#501 Re: Tino Sven Sušić
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#502 Re: Tino Sven Sušić
Kako se zajebo?bdzs wrote:Da, zaboravio sam na Pjanića, igrač koji je sam sebe zajebo prelaskom u Juventus.Tomahawk11 wrote:Manite se patetike.
- bdzs
#503 Re: Tino Sven Sušić
Neće se Juventus prilagođavati Pjaniću nego obrnuto. U Romi je imao sve, što je najvažnije poštovanje od igrača i trenera. U Juventusu mora početi ispočetka od Zdenjeka ZemanaTomahawk11 wrote:Kako se zajebo?bdzs wrote:Da, zaboravio sam na Pjanića, igrač koji je sam sebe zajebo prelaskom u Juventus.Tomahawk11 wrote:Manite se patetike.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#504 Re: Tino Sven Sušić
Ma bice on glavni igrac u Juventusu. Tek je dosao.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#505 Re: Tino Sven Sušić
Ukratko govoreci radi se o igracu koji nije opravdao poziv za reprezentaciju. Mlad je, potencijala ima. Nisam siguran da mu je amidza pomogao stelom. Upravo suprotno.
- ljevoruki
#506 Re: Tino Sven Sušić
O cemu ti, ziv bio?Paul F. wrote: Pametnom je dosta da ti nemaš pojma ni o čemu. Ko da je fudbalski i ciganski biznis isto. Ko da ne znaju klubovi kako kupovati. Samo mečku prošetaš kroz reprezentaciju i to je to. Neshvatljivo je da neko ne može razumjet da je selektoru najvažniji cilj njegov vlastiti rezultat. I da klubovi ne padaju na ciganske folove. To svaki selektor zna.
- luckylaka
#507 Re: Tino Sven Sušić
Porediti Tina i Pjanica sto se tice klupskog fudbala je smijesno,porediti ovaj dvojac u reprezentaciji je itekako moguce,ili sam ja propustio neku odlicnu utakmicu Pjanica u Reprezentaciji.Neka me neko podsjeti kada je Mire odigrao dobru utakmicu ili su svi selektori stavljali ga na pogresne pozicije.
- leškarenje
#508 Re: Tino Sven Sušić
Ne poredim karijere, nemoj me zajebavati. Pričam o medijskim naklapanjima.ultima_palabra wrote:Ma nisu to iz Hajduka ni rekli, nego Sejo Sušić... i to Mamić minirao tako što je Interu ponudio BrozovićaBHF_Manijak wrote:Ozbiljno poredi njih dvojicu i njihove karijere ili?!
A jest eto, Mamic zlo hrvatskog fudbala minira transfer stoljeca Susicu. Samo ne znam kako to da ne minira transfer Vukusica, Radosevica, Pasalica, Balica, ali eto nesto se nameracio na Bosnju Susica.
- Point.
#509 Re: Tino Sven Sušić
ljevoruki wrote:O cemu ti, ziv bio?Paul F. wrote: Pametnom je dosta da ti nemaš pojma ni o čemu. Ko da je fudbalski i ciganski biznis isto. Ko da ne znaju klubovi kako kupovati. Samo mečku prošetaš kroz reprezentaciju i to je to. Neshvatljivo je da neko ne može razumjet da je selektoru najvažniji cilj njegov vlastiti rezultat. I da klubovi ne padaju na ciganske folove. To svaki selektor zna.
-
Paul F.
#511 Re: Tino Sven Sušić
Bravo Tino. Nakoliko minuta nakon ulaska lijepo dodaje loptu Pjaniću koji asistira za drugi gol.
- luckylaka
#512 Re: Tino Sven Sušić
Tino ako ga zaobidju bilo kakve povrede bice nosioc igre ove reprezentacije.Zivi bili pa vidjeli
- ljevoruki
#513 Re: Tino Sven Sušić
Treba TSS jos puno pure da pojede da bi bio jedan od glavnih igraca u reprezentaciji.
Ovo veceras nije bilo lose, samo uzmite u obzir da je to bilo protiv Kipra i pred kraj utakmice kad su oni bili iscrpljeni i umorni.
Prvo neka se dokaze u klubu, do sada se nije ustalio ni u prvih 11 a kamoli sta vise.
Zato, polako sa hvalospjevkama da ga ne ureknete.

Ovo veceras nije bilo lose, samo uzmite u obzir da je to bilo protiv Kipra i pred kraj utakmice kad su oni bili iscrpljeni i umorni.
Prvo neka se dokaze u klubu, do sada se nije ustalio ni u prvih 11 a kamoli sta vise.
Zato, polako sa hvalospjevkama da ga ne ureknete.
- luckylaka
#514 Re: Tino Sven Sušić
Nije ovo dizanje Tina u nebesa nego samo realnost.Tino igra zadnje 2-3 godine pod nenormalnim pritiskom sto tzv.navijaca,novinara,menadjera...i dobro da je momak uopste ostao normalan.Neosporan je njegov talenat ali ga jebe potez vise koji je imao u svim klubovima gdje je igrao.Naravno nisam napisao da ce Tino sutra biti nosioc igre u reprezentaciji ali eto vidjecemo hoce li Mesha bar protiv onih najgori(Gibraltar) imati muda da izvede mladu ekipu gdje bi da je imalo pametan dao minutazu Dumicu,Buricu i kaparisao ih za BiH za sva vremena
-
Mirza007
#515 Re: Tino Sven Sušić
Pa evo ja sam prvi bio skeptican prema njemu i jos uvijek smatram da mu je amidza napravio medvjedju uslugu.ljevoruki wrote:Treba TSS jos puno pure da pojede da bi bio jedan od glavnih igraca u reprezentaciji.
Zato, polako sa hvalospjevkama da ga ne ureknete.![]()
No isto tako moram reci da je veceras opravdao minutazu. No nikako se ne slazem da mu je mjesto medju prvih 11.
- evo ga u klubu u jacoj sredini ali bez zapazenijeg ucinka (0 golova, 0 asistencija po transfermarktu - za nekoga ko pretendira na Misketovo mjesto to je jednostavno premalo; Miske je ipak bio prvi paker Bundeslige i tesko njih dvojica idu u istu recenicu, barem za sada).
- kako rece, ipak je ovo veceras bio jedan Kipar
- prilike u reprezentaciji je imao vise nego dovoljno i prvi put kad podbaci bice drvlje i kamenje po njemu
Zato, neka ga, neka igra, ja bih volio da se dokaze i da vise rjesimo tu poziciju desetke na duzi rok.
-
Mirza007
#516 Re: Tino Sven Sušić
Ko napisa tvoj post u 3:01 gore iznad?luckylaka wrote:Nije ovo dizanje Tina u nebesa nego samo realnost.Tino igra zadnje 2-3 godine pod nenormalnim pritiskom sto tzv.navijaca,novinara,menadjera...i dobro da je momak uopste ostao normalan.Neosporan je njegov talenat ali ga jebe potez vise koji je imao u svim klubovima gdje je igrao.Naravno nisam napisao da ce Tino sutra biti nosioc igre u reprezentaciji ali eto vidjecemo hoce li Mesha bar protiv onih najgori(Gibraltar) imati muda da izvede mladu ekipu gdje bi da je imalo pametan dao minutazu Dumicu,Buricu i kaparisao ih za BiH za sva vremena
- luckylaka
#517 Re: Tino Sven Sušić
Ne znam .Kod mene je 21:23 navece haman vrijeme za pidjamu.Sto.Mirza007 wrote:Ko napisa tvoj post u 3:01 gore iznad?luckylaka wrote:Nije ovo dizanje Tina u nebesa nego samo realnost.Tino igra zadnje 2-3 godine pod nenormalnim pritiskom sto tzv.navijaca,novinara,menadjera...i dobro da je momak uopste ostao normalan.Neosporan je njegov talenat ali ga jebe potez vise koji je imao u svim klubovima gdje je igrao.Naravno nisam napisao da ce Tino sutra biti nosioc igre u reprezentaciji ali eto vidjecemo hoce li Mesha bar protiv onih najgori(Gibraltar) imati muda da izvede mladu ekipu gdje bi da je imalo pametan dao minutazu Dumicu,Buricu i kaparisao ih za BiH za sva vremena
Jel mislis na ovaj
Tino ako ga zaobidju bilo kakve povrede bice nosioc igre ove reprezentacije.Zivi bili pa vidjeli
Last edited by luckylaka on 11/10/2016 04:25, edited 1 time in total.
-
Mirza007
#518 Re: Tino Sven Sušić
Pa napisao si da ce biti nosilac igre reprezentacije ako ga povrede ne sprijece. Pa sat kasnije da nece biti.luckylaka wrote:Ne znam .Kod mene je 21:23 navece haman vrijeme za pidjamu.Sto.Mirza007 wrote:Ko napisa tvoj post u 3:01 gore iznad?luckylaka wrote:Nije ovo dizanje Tina u nebesa nego samo realnost.Tino igra zadnje 2-3 godine pod nenormalnim pritiskom sto tzv.navijaca,novinara,menadjera...i dobro da je momak uopste ostao normalan.Neosporan je njegov talenat ali ga jebe potez vise koji je imao u svim klubovima gdje je igrao.Naravno nisam napisao da ce Tino sutra biti nosioc igre u reprezentaciji ali eto vidjecemo hoce li Mesha bar protiv onih najgori(Gibraltar) imati muda da izvede mladu ekipu gdje bi da je imalo pametan dao minutazu Dumicu,Buricu i kaparisao ih za BiH za sva vremena
- luckylaka
#519 Re: Tino Sven Sušić
Pa vidis li ti sta pise.Nisam rekao da ce sutra biti nosioc igre nego u dogledno vrijeme,Tinu je 24 godine i realno je ocekivati da bude uz Mireta do godine broj 1 ili ako hoces broj 2 u ekipi.
- ljevoruki
#520 Re: Tino Sven Sušić
Jest vala, fali nam zadnji vezni, sto jest jest. 
-
Mirza007
#521 Re: Tino Sven Sušić
Meni se ucini da si napisao malo sutra.luckylaka wrote:Pa vidis li ti sta pise.Nisam rekao da ce sutra biti nosioc igre nego u dogledno vrijeme,Tinu je 24 godine i realno je ocekivati da bude uz Mireta do godine broj 1 ili ako hoces broj 2 u ekipi.
-
Korisničkoime
#522 Re: Tino Sven Sušić
Uzdizanje igrača - bilo kojeg nakon utakmice sa Kiprom i njemu sličnim je samo kod nas moguće.
Uzmimo primjer Pjanića, joj majstor, joj čarobnjak stani malo ba halo ljudi igrali smo protiv Kipra a pricamo o covjeku koji igra u Juventusu to što je pokazao protiv Kipra morao je i trebao je da uradi to i sa rukama privezanim za leđa.
Slično sa Džekom ako neće zabiti Kipru kome će, jao zabio Kipru hura, ono stvarno.
Jbg podrazumijeva se dobra igra protiv Kipra - svih igrača. Ko god ne pokaže protiv Kipra i njima sličnih reprezentacija da zna treba se ozbiljno zapitati da je on uopšte za reprezentacije.
Kratko i jasno utakmice protiv Kipra i njima sličnih nisu neki pokazatelj, dobra utakmica protiv Belgije, Grčke jačih reprezentacija trebaju biti temelj i osnov za razmišljanje o prvih 11.
Mi previše brzo uzdižemo igrače da bi ih kratko zatim što je više moguće popljuvali.
Pored svega TSS treba dati priliku na poziciji centralnog ili ofan.veznog a ne ko njegov amidža a i sinoć Meša gurati ga na krila gdje momak u biti neće moći meda protiv iole jače reprezentacije. Ako ga Meša stavi negdje na krilo protiv Grčke ili mu dodjeli neku suludu ulogu kao Luliću protiv Grčke ima da ga nema i onda će svi po momku osuti paljbu, ako neće igrati 4-2-3-1 gdje bi TSS trebao da bude ofan.vezni a Pjanić i Cimirot def.vezni ne treba ga ni stavljati jer će ga samo ujebati i njega i nas.
Uzmimo primjer Pjanića, joj majstor, joj čarobnjak stani malo ba halo ljudi igrali smo protiv Kipra a pricamo o covjeku koji igra u Juventusu to što je pokazao protiv Kipra morao je i trebao je da uradi to i sa rukama privezanim za leđa.
Slično sa Džekom ako neće zabiti Kipru kome će, jao zabio Kipru hura, ono stvarno.
Jbg podrazumijeva se dobra igra protiv Kipra - svih igrača. Ko god ne pokaže protiv Kipra i njima sličnih reprezentacija da zna treba se ozbiljno zapitati da je on uopšte za reprezentacije.
Kratko i jasno utakmice protiv Kipra i njima sličnih nisu neki pokazatelj, dobra utakmica protiv Belgije, Grčke jačih reprezentacija trebaju biti temelj i osnov za razmišljanje o prvih 11.
Mi previše brzo uzdižemo igrače da bi ih kratko zatim što je više moguće popljuvali.
Pored svega TSS treba dati priliku na poziciji centralnog ili ofan.veznog a ne ko njegov amidža a i sinoć Meša gurati ga na krila gdje momak u biti neće moći meda protiv iole jače reprezentacije. Ako ga Meša stavi negdje na krilo protiv Grčke ili mu dodjeli neku suludu ulogu kao Luliću protiv Grčke ima da ga nema i onda će svi po momku osuti paljbu, ako neće igrati 4-2-3-1 gdje bi TSS trebao da bude ofan.vezni a Pjanić i Cimirot def.vezni ne treba ga ni stavljati jer će ga samo ujebati i njega i nas.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
- Logovan
#524 Re: Tino Sven Sušić
Tri magične riječi - Tino Sven Sušić 
- jeza u ledja
#525 Re: Tino Sven Sušić
Tacnije Tino-Sven Susic. Ja mislim da se to racuna kao dvije rijeci.Logovan wrote:Tri magične riječi - Tino Sven Sušić