Nije vise pitanje koji je bolji, Suljo ili Haris, vec koji moze da se suprostavi Dodiku ! (ili njemu slicni koji budu na vlasti poslje izbora)
Posto znamo da se Suljo i Paravca boji, onda nam jedino preostaje Haris !
Za Harisa i SzaBiH
Imas zvanicnu koaliciju, a imas tzv. "precutnu ili tajnu koaliciju" (za samo neke projekte ili generalno). A SDA i SDP su bili upravo u jednoj takvoj koaliciji u pregovorima o ustavnim "promjenama". Ne znaci to da se oni vole, ali ih je spojio isti mentor pa su se lizali jedni s drugima. Pohvali Tihic SDP kao pravu drzavotvornu stranku, a onda pohvali Zlatko SDA kao istu takvu stranku. Za povratiti...edinbug wrote: IDIOTE zapamti jednom za svagda, koaliciju čine one stranke koje se dogovore i učestvuju sa svojim poslanicima i ljudima unutar neke vlade, tj. skupštinsku većinu u RS čine. SNSD, PDP, SDA, Stranka zaGraBiH, i još neke manje stranke.
Dodik i Haris pušu u istu tikvu, ta samo budalama poput tebe nije jasno.
Gdje su ti ovdje stranke, kojima daju glasove Srbi i Hrvati ?
Ti bi izgleda pravio jednonacionalnu zemlju, ako je to tako ti si onda fašista kao i grobar BiH.
S tobom više neželim polemisati, jer mi nisi dao ni jedan valjan odgovor.
sreca pa si izbjeglicaBiH_Izbjeglica wrote:edinbug,
ja sam idiot a ti si zlatkov ucenik, evo i dokaza:![]()
edinbug:
"Ti bi izgleda pravio jednonacionalnu zemlju, ako je to tako ti si onda fašista kao i grobar BiH."
"S tobom više neželim polemisati, jer mi nisi dao ni jedan valjan odgovor."
Da ti nisi mozda pravio one SDP-ove plakate koji su nazivali poslanike parlamenta BiH grobarima evropske BiH![]()
Ja tebi glupaku dajem odgovore ali sta mogu za tebe nisu "valjani odgovori", jer tebe je Zlatko nesto drugo naucio !![]()
Posto sam ja Bosnjak onda sam predlozio i ostalim Bosnjacima da glasaju za te stranke, a sto se tice Srba i Hrvata neka glasaju za slijedece stranke:
![]()
Srbi:
SDP BiH - na svim nivoima vlasti
Hrvati:
SDP - Predsjednisvo
HSP - tzv. parlament fbih
HSS - tzv. parlament rs-a
HDZ 1990 - parlament BiH
![]()
Zato sto je Hare Bosnjak i sto mi se svidja njegova politika.Titov_pionir wrote:Kad pogledam listu za bosnjackog clana predsjednistva, vidim da je tu svaki izbor u stvari pogresan. Tihi, hare, il ne daj boze mirnes,... gore postave od rata nije bilo. SDP je razocarao ne postavivsi bosnjackog clana predsjednistva. Mislim da je to kukavicka politika. Ali imajuci u vidu alternativu, mislim da ce moj glas ici vjerovatno hrvatskom clanu predsjednistva -zeljki komsicu. A zasto i bosnjaci ne bi glasali za hrvata kao clana predsjesnistva?
Da ali to neznaci da ako budemo glasali za hrvata, da bosnjacki clan predsjednistva nece biti izabran!! On ce biti izabran sa pet, onda sa pet glasova, jer mora postojati i on!DONY wrote:Titov_ pionir(citat):
Kad pogledam listu za bosnjackog clana predsjednistva, vidim da je tu svaki izbor u stvari pogresan. Tihi, hare, il ne daj boze mirnes,... gore postave od rata nije bilo. SDP je razocarao ne postavivsi bosnjackog clana predsjednistva. Mislim da je to kukavicka politika. Ali imajuci u vidu alternativu, mislim da ce moj glas ici vjerovatno hrvatskom clanu predsjednistva -zeljki komsicu. A zasto i bosnjaci ne bi glasali za hrvata kao clana predsjesnistva?