Napiši opet, ako ti nije mrsko.AmirBaa wrote:Ja ispricah svoje iskustvo i izbrisase mi poste svaka vam cast vala
The X Files - Bosnian Edition
- Logovan
#26 Re: The X Files - Bosnian Edition
- Zokipfc
#27 Re: The X Files - Bosnian Edition
Samo da se prijavim na temi. Ima jedna prica o mom caletu kad je bio mlad. Covjek se kune da se stvar desila, zajedno sa jednim, tada skolskim drugom.. Haj' ispricacu kasnije, moram letiti sad 
- ExNihilo
#28 Re: The X Files - Bosnian Edition
Evo jedna lična misterija.
Prije nekoliko godina hodam ulicom, noć, i osjetim snažan udarac s leđa u plećku, koji me baš "pogrbio" od siline udara. Kontam, neki poznanik mi s leđa prišao i "jaranski" me opalio. Okrenem se momentalno - nigdje nikoga na vidiku. Ni čovjeka ni zvijeri. Apsolutno nigdje žive duše.
Nejasno mi je do danas šta se desilo. 
Prije nekoliko godina hodam ulicom, noć, i osjetim snažan udarac s leđa u plećku, koji me baš "pogrbio" od siline udara. Kontam, neki poznanik mi s leđa prišao i "jaranski" me opalio. Okrenem se momentalno - nigdje nikoga na vidiku. Ni čovjeka ni zvijeri. Apsolutno nigdje žive duše.
- Tesla10
#29 Re: The X Files - Bosnian Edition
Znate li priču o Fati iz Krajine? O vračari?
- Tesla10
#30 Re: The X Files - Bosnian Edition
Živac? Srce? HmmmmExNihilo wrote:Evo jedna lična misterija.![]()
Prije nekoliko godina hodam ulicom, noć, i osjetim snažan udarac s leđa u plećku, koji me baš "pogrbio" od siline udara. Kontam, neki poznanik mi s leđa prišao i "jaranski" me opalio. Okrenem se momentalno - nigdje nikoga na vidiku. Ni čovjeka ni zvijeri. Apsolutno nigdje žive duše.Nejasno mi je do danas šta se desilo.
- ExNihilo
#31 Re: The X Files - Bosnian Edition
Pa valjda bih osjetio da je nešto kvrcnulo u meni, a ne eksterni impact.Tesla10 wrote:Živac? Srce? HmmmmExNihilo wrote:Evo jedna lična misterija.![]()
Prije nekoliko godina hodam ulicom, noć, i osjetim snažan udarac s leđa u plećku, koji me baš "pogrbio" od siline udara. Kontam, neki poznanik mi s leđa prišao i "jaranski" me opalio. Okrenem se momentalno - nigdje nikoga na vidiku. Ni čovjeka ni zvijeri. Apsolutno nigdje žive duše.Nejasno mi je do danas šta se desilo.
.
- Bloo
- Globalna šefica
#32 Re: The X Files - Bosnian Edition
you have been bitch slapped od strane nekog Lovecraftijanskog monstera u mrakuExNihilo wrote:Pa valjda bih osjetio da je nešto kvrcnulo u meni, a ne eksterni impact.Tesla10 wrote:Živac? Srce? HmmmmExNihilo wrote:Evo jedna lična misterija.![]()
.
- Tesla10
#33 Re: The X Files - Bosnian Edition
Hoće to, tako je i mog komšiju moždani lupio. Čovjek mislio neko mu čvoku odvalioExNihilo wrote:Pa valjda bih osjetio da je nešto kvrcnulo u meni, a ne eksterni impact.Tesla10 wrote:Živac? Srce? HmmmmExNihilo wrote:Evo jedna lična misterija.![]()
.
Nije ništa isključeno
I nemoj hladne vode
- Bloo
- Globalna šefica
#34 Re: The X Files - Bosnian Edition
Tesla10 wrote:
Nije ništa isključeno.
I nemoj hladne vode.
bolje moždani, nego Yog- Sothoth
- ExNihilo
#35 Re: The X Files - Bosnian Edition
Odoh i ja doktoru, možda sam preživio srčani na nogama. 
- ExNihilo
#36 Re: The X Files - Bosnian Edition
P.S. Ali udar je bio u desnu plećku, šta ćemo sad. 
- Bloo
- Globalna šefica
#37 Re: The X Files - Bosnian Edition
možda si ti bosanski Dr Who i imaš 2 srcaExNihilo wrote:P.S. Ali udar je bio u desnu plećku, šta ćemo sad.
- Tesla10
#38 Re: The X Files - Bosnian Edition
Udari u lijevuExNihilo wrote:P.S. Ali udar je bio u desnu plećku, šta ćemo sad.
Imam druga ljekara, dobar je
Nego je li neko čuo za onu Fatu?
- Bloo
- Globalna šefica
#39 Re: The X Files - Bosnian Edition
Nisam, ali imam osjećaj da ćeš sada nam ispričatiTesla10 wrote:Udari u lijevuExNihilo wrote:P.S. Ali udar je bio u desnu plećku, šta ćemo sad.. Provjeri pluća
.
Imam druga ljekara, dobar je. Jeftino će ti on to pomoći
.
Nego je li neko čuo za onu Fatu?
- ExNihilo
#40 Re: The X Files - Bosnian Edition
Nismo čuli za Fatu, reci nam.
On a related topic, rado bih napravio kakvu ekspediciju ka ovom bunaru.
http://24sata.info/magazin/zanimljivost ... mijeh.html
On a related topic, rado bih napravio kakvu ekspediciju ka ovom bunaru.
http://24sata.info/magazin/zanimljivost ... mijeh.html
"Kruži legenda da se nekad davno u bunaru utopio desetogodišnji dječak, sin lokalnog bogataša. Nakon toga, dječakova majka je izgovorila kletvu: Ko pogledao bunar, dabogda u njega upao". Mještani i danas pričaju da iz bunara znaju odjekivati krici i jeziv smijeh... Pričaju i da je jedan seljanin krenuo da posječe stablo kraj bunara i kada je drugi put zamahnuo, sjekira se okrenula i udarila ga u nogu i doktori su ga jedva spasili. Nakon toga je rasprodao sve i odselio iz Šunjara.
- See more at: http://24sata.info/magazin/zanimljivost ... 7Topi.dpuf
- avetinja
#41 Re: The X Files - Bosnian Edition
Nije to ništa. Napio si se, tijelo malo utrnulo, jaran te potapšao, nisi ništa osjetio zbog alkohola, kada je alkohol malo popustio, tijelo je pokazalo zakašnjelu reakciju.ExNihilo wrote:Evo jedna lična misterija.![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#42 Re: The X Files - Bosnian Edition
dobro je ba Scullyavetinja wrote:Nije to ništa. Napio si se, tijelo malo utrnulo, jaran te potapšao, nisi ništa osjetio zbog alkohola, kada je alkohol malo popustio, tijelo je pokazalo zakašnjelu reakciju.ExNihilo wrote:Evo jedna lična misterija.![]()
- ExNihilo
#43 Re: The X Files - Bosnian Edition
Lagam.avetinja wrote:Nije to ništa. Napio si se, tijelo malo utrnulo, jaran te potapšao, nisi ništa osjetio zbog alkohola, kada je alkohol malo popustio, tijelo je pokazalo zakašnjelu reakciju.ExNihilo wrote:Evo jedna lična misterija.![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#44 Re: The X Files - Bosnian Edition
ExNihilo wrote:
Lagam.
- avetinja
#45 Re: The X Files - Bosnian Edition
Ma, jok.ExNihilo wrote:Lagam.
jeKo raCu?Bloo wrote:dobro je ba Scully
- Tesla10
#46 Re: The X Files - Bosnian Edition
Nagazio si na nešto.
-
AmirBaa
#47 Re: The X Files - Bosnian Edition
Molim moderaciju da ne izbrise post opet !
Ljeti mi je navecer uvijek prozor sirom otvoren, a kasno idem spavati pravo (zivim u kuci ispod hrasnog brda). Jednom ili dvaput godisnje nekad oko 2-3 ujutru cujem zvuk slican avionu kad blizu proleti (kontate valjda na sta mislim). Starci su mi rekli da ima blizu nekakva pumpa od kanalizacije ili cega li vec pa moguce da je to. Ali onda bi je valjda cuo svaku noc
Jednom sam snimio na mobitelu zvuk i kad se pusti nije ni slican onome sto sam ja cuo haha
sad ce ljeto opet pa eto mozda se i usudim izaci napolje i pokusati snimiti opet 
Ljeti mi je navecer uvijek prozor sirom otvoren, a kasno idem spavati pravo (zivim u kuci ispod hrasnog brda). Jednom ili dvaput godisnje nekad oko 2-3 ujutru cujem zvuk slican avionu kad blizu proleti (kontate valjda na sta mislim). Starci su mi rekli da ima blizu nekakva pumpa od kanalizacije ili cega li vec pa moguce da je to. Ali onda bi je valjda cuo svaku noc
- Tercius
#48 Re: The X Files - Bosnian Edition
A mozda pumpa radi po potrebi i cujes je ljeti jer ti je valjda zimi zatvoren prozor...a mozda joj je samo kuglager na turbini otisao...a kad smo kod tih X files u naske, bila je ljetos vijest da se u Medjugorju ukazo fiskalni racun...AmirBaa wrote:Molim moderaciju da ne izbrise post opet !
Ljeti mi je navecer uvijek prozor sirom otvoren, a kasno idem spavati pravo (zivim u kuci ispod hrasnog brda). Jednom ili dvaput godisnje nekad oko 2-3 ujutru cujem zvuk slican avionu kad blizu proleti (kontate valjda na sta mislim). Starci su mi rekli da ima blizu nekakva pumpa od kanalizacije ili cega li vec pa moguce da je to. Ali onda bi je valjda cuo svaku nocJednom sam snimio na mobitelu zvuk i kad se pusti nije ni slican onome sto sam ja cuo haha
sad ce ljeto opet pa eto mozda se i usudim izaci napolje i pokusati snimiti opet
-
AmirBaa
#49 Re: The X Files - Bosnian Edition
ma i ja sam tako razmisljao, ali valjda bi je cuo cesce, jer mi je prozor otvoren skoro 4 mjesecaTercius wrote:A mozda pumpa radi po potrebi i cujes je ljeti jer ti je valjda zimi zatvoren prozor...a mozda joj je samo kuglager na turbini otisao...a kad smo kod tih X files u naske, bila je ljetos vijest da se u Medjugorju ukazo fiskalni racun...AmirBaa wrote:Molim moderaciju da ne izbrise post opet !
Ljeti mi je navecer uvijek prozor sirom otvoren, a kasno idem spavati pravo (zivim u kuci ispod hrasnog brda). Jednom ili dvaput godisnje nekad oko 2-3 ujutru cujem zvuk slican avionu kad blizu proleti (kontate valjda na sta mislim). Starci su mi rekli da ima blizu nekakva pumpa od kanalizacije ili cega li vec pa moguce da je to. Ali onda bi je valjda cuo svaku nocJednom sam snimio na mobitelu zvuk i kad se pusti nije ni slican onome sto sam ja cuo haha
- Logovan
#50 Re: The X Files - Bosnian Edition
I ovaj post ti izbrisan? Svašta.AmirBaa wrote:Molim moderaciju da ne izbrise post opet !