Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote: ↑21/04/2025 16:34
haj da krenemo spoilat.....moze?
mimo dzoelovog zavrsetka koji je isto onako......
pa mislim.....organizovan si za 10. godinama se pripremas, gradis odbrane, imas sistem uzbune, imas mnostvo patrola koje idu po okolini i traze moguca skupljanja zombija i otkrivaju opasnosti za grad.....i onda ne primjetis da se hiljade i hiljade zombija ukopalo i sakrilo u snijegu par kilometara od grada/utvrde.
koja je uloga/simbolika onog bilja sto se mrda u onoj staroj cijevi? ja sam ocekivo da ce iz toga sa zada im uci neki zombi ili virus, nisam ocekivo frontalni napad vec u drugoj epizodi. kao sto rekoh, prenaglili su i ubrzali to.
Pa skontali su ih samo nisu znali koliko ih ima ispod snijega. U jednoj sceni onaj kosooki lik govori Ellie da ih moze biti desetine, stotine pa i hiljade ispod snijega.
Ono nije bilje nego micelij Veza komunikacije medju gljivama i u prirodi, ona je i poslala signal i nadigla one ispod snijega.
Jedno obično njesra i preseravanje sa lejzbo romatničnim putovanjem. Još kad reče bit će t...,oh my God. Kako je ovo u igrici, meni uopće nije jasno kako je ovo igrica sa ovako dosadnim dijalozima, nikakvom radnjom i sa vrlo malo akcije. U igrici ima više glavonja?
last mohicans wrote: ↑09/05/2025 00:31
Jedno obično njesra i preseravanje sa lejzbo romatničnim putovanjem. Još kad reče bit će t...,oh my God. Kako je ovo u igrici, meni uopće nije jasno kako je ovo igrica sa ovako dosadnim dijalozima, nikakvom radnjom i sa vrlo malo akcije. U igrici ima više glavonja?
Uopšte nije ovakav dijalog u igri, ton i atmosfera su potpuno drugačiji.
Ja ovo gledam zbog vrlo dobre prve sezone, a ovako nesto nikad ne bih mogao igrati, jer jedva i gledam. Nisam neki gejmer, ali kako se prelazi na ovako dosadan nivo, je li sezona 2 nivo 2?
Šo si ljubomoran, al usraše i šefa i stanicu. Jedno vrijeme mi je Arya u GT bila antipatična, ali ova mala je sve prevazišla. Šteta ove male gare da je na kontra strani, imala je potencijal od koje se mogao jebozovan lik napraviti. Jbt, isto kao TWD, prve 4 sezone nigdje lezbi i pedera, onda poplava istih.
Odgledah i ja napokon tu daddy scenu i kao neko ko je niti pro niti anti woke ne vidim apsolutno ništa kontroverzno. Nije mi uopšte jasna ova hajka koja se digla.
Peacean wrote: ↑12/05/2025 17:00
Odgledah i ja napokon tu daddy scenu i kao neko ko je niti pro niti anti woke ne vidim apsolutno ništa kontroverzno. Nije mi uopšte jasna ova hajka koja se digla.
Naletih negdje komentar jedne žemske osobe na ovu drugu sezonu.
"Neka Hvala gledati Lezbejke ne zelim fujjj"
Da bi ista osoba ispod napisala da nije uopšte gledala prvu sezonu da nije ni gledala ni drugu sezonu ... da nema pojma o čemu se radi u seriji i da je vidjela iz nekih mimova da imaju lezbejke u drugoj sezoni
Odlična sezona. Iako nisam igrao igricu, drago mi je, kako čujem, da je prate skoro identično.
Što se tiče ovih "pederluka" ne smeta mi dok god scenario ne trpi zbog toga.
Meni je npr. bilo 100 puta gora duga sezona Picarda gdje ono svake tri minute nešto plače ili ST Discovery gdje gledamo kako se onaj doktor i inžinjer maze pola serije bez ikakvog konkretnog razloga.
yoda82 wrote: ↑29/05/2025 07:40
Odlična sezona. Iako nisam igrao igricu, drago mi je, kako čujem, da je prate skoro identično.
Meni je npr. bilo 100 puta gora duga sezona Picarda gdje ono svake tri minute nešto plače ili ST Discovery gdje gledamo kako se onaj doktor i inžinjer maze pola serije bez ikakvog konkretnog razloga.
Da se ne lažemo ona dvojica bradonja iz prve sezone su mimo priče iz igre skroz.
yoda82 wrote: ↑29/05/2025 07:40
Da se ne lažemo ona dvojica bradonja iz prve sezone su mimo priče iz igre skroz.
Slažem se da je ona epizoda bila nepotrebna. Ostalo mi je ok.