otkud policajac u njenoj kuci u ta doba, sta je tu trazio, kako je usao - dakle, provalio je? sta je htio, haman nije valjda provalio da vidi ima li koga u kadi da ga probudilady midnight wrote:pitt,
mozhesh ti to i bolje:D
recimo da su manijaci te noci bili na odmorui da je petak
patrius,
priznajem, teshko za povjerovati, ali chovjek se zaljubio, a kakve budalashtine ljudi chine zbog ljubavi
dakle, nije to...
Testirajte svoju inteligenciju
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
- lady midnight
ma jok, kakvi provalio, nashao je chovjek u parkuBea_Trix wrote:otkud policajac u njenoj kuci u ta doba, sta je tu trazio, kako je usao - dakle, provalio je? sta je htio, haman nije valjda provalio da vidi ima li koga u kadi da ga probudilady midnight wrote:pitt,
patrius,
priznajem, teshko za povjerovati, ali chovjek se zaljubio, a kakve budalashtine ljudi chine zbog ljubavi
dakle, nije to...
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
aha, sorry do mene, na brzinu procitalalady midnight wrote:ma jok, kakvi provalio, nashao je chovjek u parkuBea_Trix wrote:otkud policajac u njenoj kuci u ta doba, sta je tu trazio, kako je usao - dakle, provalio je? sta je htio, haman nije valjda provalio da vidi ima li koga u kadi da ga probudilady midnight wrote:pitt,
patrius,
dakle, nije to...
pa sto mu izbi zubove jadniku
Fve Fi oFrasFam, FiFa miFa i goFoFa pFiFa
sad ozbiljno, ja mislim da je policajac je mislim neki undercover lik
- lady midnight
bea, pun pogodakBea_Trix wrote: aha, sorry do mene, na brzinu procitala
pa sto mu izbi zubove jadnikukako je izgovorio?
Fve Fi oFrasFam, FiFa miFa i goFoFa pFiFa![]()
sad ozbiljno, ja mislim da je policajac je mislim neki undercover lik
dragi moji, ovo se zove logichko razmishljanje
- Bea_Trix
lady midnight wrote:bea, pun pogodakBea_Trix wrote: aha, sorry do mene, na brzinu procitala
sad ozbiljno, ja mislim da je policajac je mislim neki undercover likvidi pod podebljano
:D bash bih voljela da vidim kako ce on bez zuba izgovoriti one "sh" i "ch"
![]()
![]()
dragi moji, ovo se zove logichko razmishljanje:D:D

ja se zayebavala muhahahah
- rajvosa^
E zajebali ste se. Policajac je ujutru fino otisao kod zubara i ovaj mu uvrno dva umjetna zuba. Ipak policajac drzi do izgleda.lady midnight wrote:bea, pun pogodakBea_Trix wrote: aha, sorry do mene, na brzinu procitala
sad ozbiljno, ja mislim da je policajac je mislim neki undercover likvidi pod podebljano
:D bash bih voljela da vidim kako ce on bez zuba izgovoriti one "sh" i "ch"
![]()
![]()
dragi moji, ovo se zove logichko razmishljanje:D:D
- lady midnight
eh, ko da to mozhe tako brzorajvosa^ wrote:
E zajebali ste se. Policajac je ujutru fino otisao kod zubara i ovaj mu uvrno dva umjetna zuba. Ipak policajac drzi do izgleda.Negdje poslije podne nazvao curu i izasli na pice. Lijepo izgovarao ono "sh".
Sta je tu problem?
i koji to zubar radi subotom
- rajvosa^
uuuu nadje me sa Subotom.lady midnight wrote:eh, ko da to mozhe tako brzorajvosa^ wrote:
E zajebali ste se. Policajac je ujutru fino otisao kod zubara i ovaj mu uvrno dva umjetna zuba. Ipak policajac drzi do izgleda.Negdje poslije podne nazvao curu i izasli na pice. Lijepo izgovarao ono "sh".
Sta je tu problem?
i koji to zubar radi subotom:D
- pitt
aaaaaapa nisi rekla koja je zemlja u pitanju. Ima bo'me zubolomaca u cafirluku sto rade subotom. A ima valjda i Kitnarajvosa^ wrote:uuuu nadje me sa Subotom.lady midnight wrote:eh, ko da to mozhe tako brzorajvosa^ wrote:
Sta je tu problem?
i koji to zubar radi subotom:D
Al ne pika se nisi rekla odmah
-
fixer
zuta plava crvena zelena bijela
norvezanin danac britanac nijemac svedjanin
macke konji ptice ribice psi
voda caj mlijeko kavu pivo
klavir truba violina gitara harmonika
nisam ovo nikad radio do sad.... sminka
bas super stvar