Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jel koristi neko GPRS BH Telecma preko Sony Ericssona T230??? Pretpostavljam da se preko ovog mobitela ne moze surfati po internetu,jer podrzava samo WAP, ali mogu primati i slati emailovi.
FaceOff wrote:Jel koristi neko GPRS BH Telecma preko Sony Ericssona T230??? Pretpostavljam da se preko ovog mobitela ne moze surfati po internetu,jer podrzava samo WAP, ali mogu primati i slati emailovi.
probala ja, nisam sigurna radi li ili ne, kad upalis telefon prepozna vrijeme i datum sto znaci da si on* valjda... e onda kad pokusam da skinem nesto, tipa igru ili slicno, konektuje se, pocne loading i onda javi error... pa ja nesto kontam da je neko preopterecenje a i cula sam da su moguce samo 64 istovremene konekcije
ja imam neki problem otvorim neke stranice npr forum.ba pokazemi pocetnu stanu i dalje ne mogu izbaci mi nesto podatkovani posluzitelj nedostupan i masu stranica kao i sa x z akoje kaze su prevelike....
Imam sonyericsson p800 i slamam se satima da ga podesim. sve izgleda ok ali po 10 minuta mi stoji establishin network i onda samo udune ili javi neku error 259.
a moze li meni neko reci sto oni meni nece nikako da posalju ove podatke a aktiviranje poslao sam juce oko 5 sati prvi put i sinoc pa opet danas nece nista da mi odgovore na mail,pa ako je popunjeno mogu napisati makar tako jel im mail [email protected] ne rade bozic,subota sta li je
FaceOff wrote:Jel koristi neko GPRS BH Telecma preko Sony Ericssona T230??? Pretpostavljam da se preko ovog mobitela ne moze surfati po internetu,jer podrzava samo WAP, ali mogu primati i slati emailovi.
probala ja, nisam sigurna radi li ili ne, kad upalis telefon prepozna vrijeme i datum sto znaci da si on* valjda... e onda kad pokusam da skinem nesto, tipa igru ili slicno, konektuje se, pocne loading i onda javi error... pa ja nesto kontam da je neko preopterecenje a i cula sam da su moguce samo 64 istovremene konekcije
Hej bug hoces mi molim te objasniti kako si uopste probala skidati igre, melodije i tome slicno. Molim te da mi u detalje obkasnis tacno sta si radila na mobitelu i jel se kucaju neki posebni parametri za to. Ja sam aktivirao e-mail i on radi super, ali ostalo ne znam.
Please!!!
THANKS!!!
FaceOff wrote:Hej bug hoces mi molim te objasniti kako si uopste probala skidati igre, melodije i tome slicno. Molim te da mi u detalje obkasnis tacno sta si radila na mobitelu i jel se kucaju neki posebni parametri za to. Ja sam aktivirao e-mail i on radi super, ali ostalo ne znam.
Please!!!
THANKS!!!
prvo na connect podesis data account (pod data comm), tj. napravis novi sa ovim postavkama, u sustini moras samo podesiti ovaj APN na bh.mobile, IP adresa mu je po defaultu postavljena kao cetiri tacke .... izmedju kojih ti mozes a mislim i da ne moras postavljati nule. Pref. servise podesis na GPRS and GSM, i sad kad recimo otvoris igre imas opciju Sony Ericsson, tj, da skines njihove, e meni se tu pocne konektovat, loading i error. Hajde javi ako tebi proradi.
I upravo skidam mailove, jebote ima li kakva opcija brisanja ovih iz inboxa imam 6000 poruka na serveru
Ajte ako iko zna kako da se ovo nastima za SE T610 sevap ce mu biti da napise. Ja sam svasta isprobo, al nece pa nece. Pise ucitavanje i tako minutu i onda kaze ne moze.
Pomagajte
djaba se ba konekujes, wap ce pustiti tek iza nove godine, a i ne znam sta vam je svima s tim bjesnim mobitelima stalo da se sad okoristite o ovo malo sice od tri mjeseca sto su nam dali, zar niko nema data kabla, pa zar vi fakat kontate surfat s mobitelom, pa i kad proradi pitanje na kojoj ce brzini biti, hocel ici ko zaba il ko puz
kako ba namjestate mailove
izmedju ostalog imam mc 60 i ima neki browser, ali koliko ja znam mail je nesto povezan sa mmsom, mozda se i varam
Evo samo da se pohvalim da vam se javljam sa nokia-e 6600 rad mi ovaj internet, ljubi ga majka. Samo moram naci ehm, legalan, nacin da registrujem ovu operu pozdrav :p
Jel zna neko moze li se na Sony Ericsson T230 surfati po internetu?
Meni email radi super na mobitelu, ali ne mogu nista drugo raditi, a sto je vazano za internet.
Jel to SE T230 radi samo na WAP?