Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kad mi prvi put ona kazaljka krenu prema stoji, srce mi stade...
A ona normalna mi je pokazala 26%, sto je ono taman da sam straight, a opet mi nije mrsko vidjeti dvije curice u krevetu...
Ja ne mogu da vjerujem ovimm postovima, koja lazna homofobija medju ljudima, a svi zeljni istog:) ja nisam gay al se ne stidim sto imam 66% a drugo niti jedan gay mi ne smeta, trece jadno je kad vam jedan test mora pokazati vasu "muskost" hehe kako mi je smijesno iz dana u dan citati ovaj forum i smijati se komentarima kao sto su 29% previse i jos uvijek sam straight i ponosan sam na sebe, haha koji teski kompleksi koji upucuju na nesto sasvim drugo mozda sumnjate u sebe
23%....mada su pitanja glupa do bola. Negdje sam odgovorio samo da bih odgovorio, iako se niti sa jednim (od dva, kakav izbor!) odgovorom nisam slozio.
TareSA wrote:Ja ne mogu da vjerujem ovimm postovima, koja lazna homofobija medju ljudima, a svi zeljni istog:) ja nisam gay al se ne stidim sto imam 66% a drugo niti jedan gay mi ne smeta, trece jadno je kad vam jedan test mora pokazati vasu "muskost" hehe kako mi je smijesno iz dana u dan citati ovaj forum i smijati se komentarima kao sto su 29% previse i jos uvijek sam straight i ponosan sam na sebe, haha koji teski kompleksi koji upucuju na nesto sasvim drugo mozda sumnjate u sebe
jos jedna igracka da se normalnima dadne nenormalno ime
meni moze komotno pokazati i 100% ... bas bi me nasekiro..
Glupost, po ovom testu se obzir, susretljivost, kultura, licna higijena, emancipacija, inteligencija, paznja pri odabiru garderobe i frizure,... pripisuje samo homoseksualcima.
Trebas davati krkanske odgovore da bi bio strait.
Homo svijet je odavno stvar klisea a ne seksualne privlacnosti.
Orbini wrote:Glupost, po ovom testu se obzir, susretljivost, kultura, licna higijena, emancipacija, inteligencija, paznja pri odabiru garderobe i frizure,... pripisuje samo homoseksualcima.
iliti ... normalniji od normalnijih ... ili da bi bio normalan moras se ponasati nenormalno ... ili da ne bi bio nenormalan, moras voditi racuna o higijeni i imati ribice... pedercino jedna (ne govorim tebi.. to je onaj vic..logika i folovi ) u svakom slucaju, test je samo jedna obicna igracka sa vrlo jasnim i eobicnim ciljevima
Orbini wrote:Glupost, po ovom testu se obzir, susretljivost, kultura, licna higijena, emancipacija, inteligencija, paznja pri odabiru garderobe i frizure,... pripisuje samo homoseksualcima.
iliti ... normalniji od normalnijih ... ili da bi bio normalan moras se ponasati nenormalno ... ili da ne bi bio nenormalan, moras voditi racuna o higijeni i imati ribice... pedercino jedna (ne govorim tebi.. to je onaj vic..logika i folovi ) u svakom slucaju, test je samo jedna obicna igracka sa vrlo jasnim i neobicnim ciljevima
Slazem se , ovde vise nema vajde ista postavljat odma se trazi dlaka u jajetu