Teska stvar xD

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

JThomas

#26 Re: Teska stvar xD

Post by JThomas »

teška žena, osoba a ne teška stvar. batali ti to.
Eluveitie

#27 Re: Teska stvar xD

Post by Eluveitie »

JThomas wrote:teška žena, osoba a ne teška stvar. batali ti to.
šovinista žešći :lol:
Joker88

#28 Re: Teska stvar xD

Post by Joker88 »

pa pokusaj obrnutu logiku , kad pocne pricat ti okreni glavi i gledaj okolo :D
obrnuta logika uvijek upali... mozes joj reci cak i da te ne zanima to sto ona prica il nesto... onda ce ona pocet postavljat sebi pitanja kao sto ti sad postavljas sebi :D

:bih:
JThomas

#29 Re: Teska stvar xD

Post by JThomas »

pa eno, na onim oglasima neka se bukvalno hvali kako je teške naravi, k'o da je to poželjno i kvalitet.

danas je kul namjerno okolini zagorčavati život, izvoljevati u kafanama, govoriti u šiframa da ispadneš dublji nego što jesi...
Nobody89

#30 Re: Teska stvar xD

Post by Nobody89 »

zuta_lala wrote:Ta djevojka je ili neka pričalica koja voli da sluša svoj glas dok melje, ili je u pitanju nešto drugo. Prvi put je očito imala tremu jer te prvi put vidi, a očito si joj se svidio dok ste se dopisivali, pa je toliko pričala (mada je opet očito ostavila neki utisak čim si je zvao drugi put da izađete). Drugi put je bila smirenija, opuštenija i vjerovatno se ponašala onako kako se inače ponaša. Za te sada probleme što imate pretpostavljam da se javljaju jer niste kompaktibilni. Možda ona voli akciju, više priče, zezanciju, šalu, smijeh, a ti si više smirena osoba, pa joj to možda ne odgovara. I možda pričaš o glupostima i stvarima koje su joj dosadne pa ne može da se suzdrži od zvjerkanja okolo (iako je to jako nekulturno).
Nobody89 wrote: Druge stvari u vezi su ok ,slazemo se ,ali et ima ovaj problem koji me svaki dan smori ,i nabijama mi na nos ,cim joj pokusam nesta da kazem ako grijesi ili da ne treba neke stvari raditi koje mi smetaju ,i kao razlog svemu tome ona navodi moje"cutanje". Jednostavno ne znam sta da radim s ovime ,stalo mi je do nje ,i to joj pokazujem na sve moguce nacine ,i njoj je stalo ,ali to ne pokazuje uvijek ,nego samo iznenada i onda ponovo ohladi. Da li je ona egoista ili u cemu bi mogao biti problem? :-) :-)
Najgore mi je kad se neko počne zabavljati s nekim i u vezi mu počne govoriti šta da radi, šta da ne radi. Ti si vjerovatno znao da je oana takva kakva jeste i prije nego što ste se počeli zabavljati, pa joj nemoj sada govoriti da ti nešto smeta ili sl. jer si za sve to znao i prije veze i ako ti toliko smeta, nisi to nikako ni trebao počinjati.

Možda nije osoba koja pokazuje svoja osjećanja često, ne mora značiti da je egoista zbog toga. Ako neko ne pokazuje svake sekunde da mu je stalo do tebe, ne znači da mu stvarno i nije stalo.

Sretno u svakom slučaju! :)

Kod nje je nekad toplo nekad hladno ,tj nekad se navije prica bez prestanka cim se vidimo ,a nekad jedva progovori. U prvom slucaju prica o svakoj sitnici ,kako prijateljica ovo radi ,kako ova ovo ,sta je bilo ,bas u detalje ,sto iskreno mene i ne zanima previse ,ali opet je pozorno slusam ili tacnije gledam u nju ,da bi vidjela barem da me to interesuje ,a ne da izgleda kao da me briga za to ,pa joj kazem i svoje misljenje i ako me to previse ne zanima. A ja kad pocnem pricati o normalnim stvarima ,kao i svaki momak ,ona pocne vrtjeti glavom ,ali et ako npr ja mogu slusati nju ,zbog cega ona nebi mogla i mene? :-? Kompolikovano je to s njene strane ili barem ja ne vidim kako je njoj samnom u vezi toga.

A sto se tice toga kad joj govorim da ne radi ovo ili ono ,ne mislim na to da joj govorim ne smijes to ili ne zelim to da radi ,nego joj dajem savjet(valjda jer sam stariji i gledam objektivno na to ,i jer nisam u takvoj situaciji) kako da izvuce max iz necega ili da ne bude uradila nesto sto bi na kraju ispalo lose. Sve u svemu to nije nikakvo naredjivanje sta smije ili ne smije ,jer je to nigdje veze traziti od nekog za ovako kratko vrijeme.

Jucer smo se bas posvadjali bili oko ovih i neki drugi stvari ,i sad mozda i izgleda drugacije ,nismo se vidjeli ,ali smo razgovarali na mob ,i cini mi se kao da je skontala neke stvari i da je moje trubenje da nije sve u samom blebetanju ,nego i u razumjevanja jedni drugi ,i da nekad treba misliti kako se druga osoba osjeca i da sama osjeti kako se ja osjecam kad neke stvari uradi ili ne uradi ,i izgleda da joj je to doslo u glavu koliko toliko.

Odgovor za ostale ,pa nek se pronalaze :D :D
Poljubim je usta ,ali ona nakon toga ponovo melje ,o sexu da ne pricam ,neda ni pipnuti kako treba hahahha ,a izdrzimo nekako ,barem ja ,jer je u zivotu najlakse odustati ,a nekad treba imati strljenja i potruditi se i ustrajati u necemu. Ima 18godina ,a u nekim stvarima sto se tice razmisljanja isto kao da ima 25 ,ponekad me plasi s time :lol:

Pokusam sam sa okretanjem glave ,ali ne vrijedi :D i kazem ja njoj smeta mi to ,a ona meni ,pa ja sam takva hahahha(a nije bila na pocetku) ,ali i rekla je da ce se potruditi da ne radi to ,pa vidjet cemo sta ce biti dalje.
BadSanta

#31 Re: Teska stvar xD

Post by BadSanta »

Koliko god ti pisao da ti je curetak nemoguć, tebi se ustvari sviđa cijela ta situacija.
Ili ti je bar prihvatljivija od prijašnje.
Uživaj!
žuta lala

#32 Re: Teska stvar xD

Post by žuta lala »

Ma mlada je ona još, doći će sebi za nekoliko godina... :D Al' ako ti je loše u toj vezi, ne znam šta još radiš s njom? Nisu mi jasne te veze nikako, ako te neko smara svojom pričom, ne sluša šta ti imaš da kažeš, samo se džaba nerviraš i svađaš, kakve fajde imaš od takve veze?
MedenoSrce

#33 Re: Teska stvar xD

Post by MedenoSrce »

hoce covjek da uzgaja i odgaja :thumbup: samo sto to obicno bude za drugog al mozda se njemu posreci
Mustang1

#34 Re: Teska stvar xD

Post by Mustang1 »

Ja samo kad pomislim na zenu koja melje i ima piskutav glas glava mi puca :D
BadSanta

#35 Re: Teska stvar xD

Post by BadSanta »

MedenoSrce wrote:hoce covjek da uzgaja i odgaja :thumbup: samo sto to obicno bude za drugog al mozda se njemu posreci
zbljuv
hhaarree

#36 Re: Teska stvar xD

Post by hhaarree »

meni ovdje nije tolko problem sto ona melje jbg pricljiva cura nego je fazon sto sa 18 godina nju neko treba ucit osnovima komunikacije i natezat se s njom, ne bi sine da si mi iz oka kanula :mrgreen:
Mustang1

#37 Re: Teska stvar xD

Post by Mustang1 »

De sine uci skolu bolje ti je mani se maloljetnica ! Ja mislio odrasle osobe u pitanju.
Kemal Malovčić

#38 Re: Teska stvar xD

Post by Kemal Malovčić »

Bubalo1 wrote:De sine uci skolu bolje ti je mani se maloljetnica ! Ja mislio odrasle osobe u pitanju.
pa i ti si se kladio prije nego što si napunio 18 godina, šta fali :mrgreen:
Mustang1

#39 Re: Teska stvar xD

Post by Mustang1 »

Ali nisam ganjao zene :oops: :lol: Zato sad one mene ne ganjaju :oops:
Kemal Malovčić

#40 Re: Teska stvar xD

Post by Kemal Malovčić »

Bubalo1 wrote:Ali nisam ganjao zene :oops: :lol: Zato sad one mene ne ganjaju :oops:
zato što imaš para a imaš para zato što si rano naučio da se kladiš eto tako i ovdje treba na maloljetnicama se vježba da bi se znalo sa starijim, TA NEKA LOGKA :mrgreen:
sha_ba

#41 Re: Teska stvar xD

Post by sha_ba »

m@m@ wrote:teska stvarImage
jako teska :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nobody89

#42 Re: Teska stvar xD

Post by Nobody89 »

Ma sta vam je :-) Kakva maloljetnica xd ,a kazem vam stalo mi je do nje ,pa zbog toga i nisam odustao od svega samo radi ove stvari.Nece mi nista biti ako pokusam jos malo ,pa ako ide ide ,ako ne zna se sta treba uraditi ,samo trazim nacin da ovo promijenim i da cujem drugo misljenje.
I nije stvar u nekom odgajanju ,jer je za nju vec kasno :lol:
Mustang1

#43 Re: Teska stvar xD

Post by Mustang1 »

Kemal Malovčić wrote:
Bubalo1 wrote:Ali nisam ganjao zene :oops: :lol: Zato sad one mene ne ganjaju :oops:
zato što imaš para a imaš para zato što si rano naučio da se kladiš eto tako i ovdje treba na maloljetnicama se vježba da bi se znalo sa starijim, TA NEKA LOGKA :mrgreen:
Hoces reci da kad prestanem sa kladionicom (prestao sam ovih dana) pocet ce zene dolaziti ? :D
Avetinho

#44 Re: Teska stvar xD

Post by Avetinho »

Odvedi je u disko ili u kino.
kennwood

#45 Re: Teska stvar xD

Post by kennwood »

Ne kaze se dzabe, DOBAR KURAC MIR U KUCI. :)
Mozete to shvatiti kako hocete, al opali je jednom dobro i vidjeces kako ce biti mirna ko buba.
Avetinho

#46 Re: Teska stvar xD

Post by Avetinho »

m@m@ wrote:
Ja Sam Odavle wrote:Odvedi je u disko ili u kino.
gdje se ne cuje od buke i gdje se ne smije pricati :lol: :thumbup:
Nije samo to. Ako ima hemija medju njima, lako ce propricati do kuce.
p206

#47 Re: Teska stvar xD

Post by p206 »

hoce covjek da uzgaja i odgaja :thumbup: samo sto to obicno bude za drugog al mozda se njemu posreci
a neće mu se posrećiti, ako mu je to namjera... nisam čitao čitavu temu
sha_ba

#48 Re: Teska stvar xD

Post by sha_ba »

p206 wrote:
a neće mu se posrećiti, ako mu je to namjera... nisam čitao čitavu temu
:roll:
Post Reply