Terorizam nad muslimanima

Post Reply
gospodar kuglastih munja

Post by gospodar kuglastih munja »

Pustinjski pjesnik i mrav wrote:Da postoje "vanjske" sile koje zele da unesu nered medju muslimanski svijet, nema sumnje. Medjutim, prije nego se muslimani uhvate u kostac sa vanjskim izazovima, moraju prvo pobijediti svoje prokletstvo. To prokletstvo muslimanskog svijeta proizilazi iz vise pojava; nejedinstva muslimana, neobrazovanosti-nepismenosti, primitivizma i nesposobnocsu da vladaju.

P.S. Jednom su upitali jednog jevreja kako to da su jevreji tako bogat i napredan narod, a tako ih je malo i odolili su svim pokusajima istrijebljenja? Jevrejin je odgovorio, -a znas li ti jednog nepismenog zidova?

Dakle muslimani, slijedite prvu rijec Kur'ana, i ne bojte se!
Kako to mislis da muslimani vladaju ? Zar to nije stvar politike ? Sta ce vjernicima vlast?
Pustinjski pjesnik i mrav

Post by Pustinjski pjesnik i mrav »

gospodar kuglastih munja wrote:
Pustinjski pjesnik i mrav wrote:Da postoje "vanjske" sile koje zele da unesu nered medju muslimanski svijet, nema sumnje. Medjutim, prije nego se muslimani uhvate u kostac sa vanjskim izazovima, moraju prvo pobijediti svoje prokletstvo. To prokletstvo muslimanskog svijeta proizilazi iz vise pojava; nejedinstva muslimana, neobrazovanosti-nepismenosti, primitivizma i nesposobnocsu da vladaju.

P.S. Jednom su upitali jednog jevreja kako to da su jevreji tako bogat i napredan narod, a tako ih je malo i odolili su svim pokusajima istrijebljenja? Jevrejin je odgovorio, -a znas li ti jednog nepismenog zidova?

Dakle muslimani, slijedite prvu rijec Kur'ana, i ne bojte se!
Kako to mislis da muslimani vladaju ? Zar to nije stvar politike ? Sta ce vjernicima vlast?
Moze li po tebi predsjednik jedne zemlje biti vjernik Musliman? Ili on mora biti ateista?
Kada sam upotrijebio rijec "vladaju", mislio sam da muslimani generalno nisu dobri u politici(sto ne mora nuzno da bude za sve). Mislio sam na nekog muslimana koji vlada i upravlja po ovozemaljskim zakonima, a ne po zakonima Serijata. Mislio sam na vlade muslimanskih zemalja, a da li vladaju po serijatu ili necemu drugom nije bitno u onome sto sam ja napisao gore.
Citizen-X

#278 Re: Terorizam nad muslimanima

Post by Citizen-X »

Area_51 wrote:
Hattab72 wrote:Posto svjetska politika kroji po svome i pripisuje terorizam ljudima koji danas najvise pate i stradaju, imam osjecaj da svjetski imperijalisti i krstasi nastoje da njihove zrtve prikazu teroristima, tako da te zrtve nemaju nikakvu cijenu, niti znacaj...

Citava se hajka digla posebno poslije 11.9. kad je blizu 3000 izgubilo zivote u USA...Isti dan su muslimani postali teroristi i optuzeni za nesto sto im se jos nemoze dokazati...

Ne omalovazavam 3000 zivota u USA, ali od tog datuma, kao posljedicu 3000 ubijenih amera, imamo stotine hiljada ubijenih muslimana, zena djece, nemocnih...Protjeranim i bez krova nad glavom se ni broj ne zna...

Cekaj, ko to ima ekskluzivno pravo na zivot...Ko ima pravo da hara i kaznjava po svijetu kako mu je cejf...Koja je drskost optuziti nekoga bez istrage i dokaza, a jos pored svega napasti na nevin narod i masakrirati ga iz dana u dan i zlostavljati po bjelosvjetskim zatvorima...

To je pravi terorizam i treba ga imenovati...

Holokaust koji nam se pred ocima desava, a mi sutimo, kao da se nista ne desava...

Slijedi jedan veoma dobar video, koji na jedan hrabar nacin baca svjetlo na istinu i pozadinu svih zbivanja u posljednje vrijeme...

http://youtube.com/watch?v=DQgTr1AmAls

http://youtube.com/watch?v=phkXtEWC0mQ

http://youtube.com/watch?v=3ses0SzpvDE
Molim administratore cijenjene, da ovaj post uklone a doticnog banuju. Nek svoje ideologije prosipa na svojoj vlastitoj stranici. Ovdje vrijedja, svjesno i namjerno, pripadnike drugih vjera u Bosni i Hercegovini, nazivajuci ih krstasi. Na ovaj nacin, nije moguce graditi povjerenje medju nasim gradjanima, pokusavajuci ih uvuci u svjetske price sa kojima mi nemamo ama bas nista. Svoje mudzahedinske price, a trebao bi znati da nas ti mudzahedini ovdje uopste ne zanimaju, nisti smo ih zvali, niti nam trebaju, neka oformi stranicu pa nek siri svoje zamisli. Ovo nije muslimanska, posebno ne mudzahedinska, srpska ili hrvatska zemlja, ovo je Bosna i Hercegovina, tisucu ljeta stara zemlja.
A ja molim administratore cijenjene da banuju sveijedan post gdje se kaze ISLAMISTICKI, ISLAMISTI, ISLAMSKI TERORIZAM itd ima toga za izvoza.

Ne kenjaj....
seln

Post by seln »

Hattab se ne javlja.
Da nije kakva "zetva" u toku? :D
Hattab72

Post by Hattab72 »

Nije :)

Ramazansko vrijeme je skupocjeno, a i nemam se na sta javljati na ovoj temi, rekao sam sta sam imao...Ko hoce da shvati, shvatio je...
seln

Post by seln »

Hattab72 wrote:Nije :)

Ramazansko vrijeme je skupocjeno, a i nemam se na sta javljati na ovoj temi, rekao sam sta sam imao...Ko hoce da shvati, shvatio je...
belaj ce biti ako euforci shvate, moj hattab.... :D
Fair Life

Post by Fair Life »

seln wrote:Hattab se ne javlja.
Fair Life, Upisano: 16/09/2007 11:02 wrote:Ne vjerujem da ce Hattab72 mirno spavati bez obzira sto kao ne zeli otkriti
svoj identitet. U danasnji vakat, vjerujem, njegov identitet je otkriven onog
momenta kad je Haski tribunal odlucio iskoristiti njegovu, nazovimo
uvjetno... montazu za You tube.

Kako ono kazu...

Snijeg ne pada da pokrije brijeg, nego...

Da se u misju rupu zavuce... izvucice ga napolje.
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &start=100
seln

Post by seln »

Fair Life wrote:
seln wrote:Hattab se ne javlja.
Fair Life, Upisano: 16/09/2007 11:02 wrote:Ne vjerujem da ce Hattab72 mirno spavati bez obzira sto kao ne zeli otkriti
svoj identitet. U danasnji vakat, vjerujem, njegov identitet je otkriven onog
momenta kad je Haski tribunal odlucio iskoristiti njegovu, nazovimo
uvjetno... montazu za You tube.

Kako ono kazu...

Snijeg ne pada da pokrije brijeg, nego...

Da se u misju rupu zavuce... izvucice ga napolje.
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &start=100
Ooooo, Fair........selam :D
Fair Life

Post by Fair Life »

I tebi sinko...
Fair Life

Post by Fair Life »

seln wrote:Ooooo, Fair........selam :D
Alejkum Selam Warametilahi Wabarakatu

:-D

Ovako sam odma' treb'o... kako red nalaze.
osa

Post by osa »

nekako mi se čini da najveći terorizam prema muslimanima provode sami muslimani.razni islamski režimi su napravili svojim građanima više štete nego bilo tko drugi. najgori zločini i bombaški napadi dešavaju se između samih muslimana: alžir, irak, afganistan, libanon, kompletan bivši kurdistan, itd. itd. samo su neki od primjera, da muslimanima ne trebaju neprijatelji jer na tim područjima se problemi oduvijek rješavaju na načine koje danas smatramo terorizmom i prije je bilo tako samo se to tada nije zvao terorizam.
seln

Post by seln »

Fair Life wrote:

neka, neka....inshallah.
selam i bratu hattabu, neduzno zatocenom u hameriki....
Fair Life

Post by Fair Life »

seln wrote:
Fair Life wrote:

neka, neka....inshallah.
selam i bratu hattabu, neduzno zatocenom u hameriki....
Image
luciferino

Post by luciferino »

Hattab je u Hollywoodu. Oduševljeni su njegovim stvaralaštvom i režijom.
Citizen-X

Post by Citizen-X »

luciferino wrote:Hattab je u Hollywoodu. Oduševljeni su njegovim stvaralaštvom i režijom.
A vidim da ima i dezurnih kukulja sa plamenom u ruci spremno svaki cas da spaljuje vjestice...

Halal vam vjera.
seln

Post by seln »

Citizen-X wrote:
luciferino wrote:Hattab je u Hollywoodu. Oduševljeni su njegovim stvaralaštvom i režijom.
A vidim da ima i dezurnih kukulja sa plamenom u ruci spremno svaki cas da spaljuje vjestice...

Halal vam vjera.
A ima i djece koja misle "i ja mogu ko babo"...pa se igraju vatrom.
luciferino

Post by luciferino »

Citizen-X wrote:

Halal vam vjera.

A ti si mu ko dežurni zamjenik?
Mislim da je ovdje u pitanju čin samospaljivanja. Sam pao, sam se ubio.
sekretar

Post by sekretar »

Citizen-X wrote:A vidim da ima i dezurnih kukulja sa plamenom u ruci spremno svaki cas da spaljuje vjestice...
Halal vam vjera.
Baš. Ne odobravam njegove poteze. Ali žao mi je da nastrada radi svojih glupih poteza. Nit' je kome pomogao, samo sebi naškodi.
Citizen-X

Post by Citizen-X »

luciferino wrote:
Citizen-X wrote:

Halal vam vjera.

Onoliko sam mu zamjenik koliko ti dozvoljavas sebi da mu budes i kadija i sudija i dzelat. I ti i ostali.
luciferino

Post by luciferino »

Citizen-X wrote:
luciferino wrote:
Citizen-X wrote: A vidim da ima i dezurnih kukulja sa plamenom u ruci spremno svaki cas da spaljuje vjestice...

Halal vam vjera.

Onoliko sam mu zamjenik koliko ti dozvoljavas sebi da mu budes i kadija i sudija i dzelat. I ti i ostali.
Sam je sebi dželat jer je prije svega ispao arogantan i glup. Nismo ga MI (a koji si to ti) tjerali pištoljem da pravi filmiće i rasipa propagandu. Brani ga koliko hoćeš, ali niko ne može štete napraviti ko čovjek sam sebi. I ako toliko mrzi tu prokletu Ameriku, šta je kojeg vraga išao tamo?
seln

Post by seln »

luciferino wrote:
Citizen-X wrote:
luciferino wrote:
Sam je sebi dželat jer je prije svega ispao arogantan i glup. Nismo ga MI (a koji si to ti) tjerali pištoljem da pravi filmiće i rasipa propagandu. Brani ga koliko hoćeš, ali niko ne može štete napraviti ko čovjek sam sebi. I ako toliko mrzi tu prokletu Ameriku, šta je kojeg vraga išao tamo?
Hattab je jedan od onih koji ne znaju bil srali il bi pisali. Mrzi ameriku i sve cafirsko, cak i "one druge" muslimane, ali....udobno staniste u americi, elhamdulillah, suncana florida, mashallah, pa mozda kuca sa klimom, jaallah, pa zaradit dolara, inshallah....
JokYouAre

Post by JokYouAre »

Nije jarane, otisao gore da diplomira na Harvardu, da postane jak i imucan, da bi onda mogao da pomaze svojoj "braci".............NOT

Levat lik tezi, nedostatak sexa, eto sta je to!
seln

Post by seln »

Hoce li sad tema "teror nad you tube"? :D
Post Reply