Teroristicki napad u Berlinu
-
Zgoljo
#926 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Ma nije samo Pernar,mnogi ljudi ozbiljno sumnjaju jos odavno,samo se boje reci.Odmah su etiketirani,dje ces protiv velikog,ima da pusis i da sutis.
Evo i ja sam etiketiran ali boli me,niti mogu niti cu sutit i pusit.
Evo i ja sam etiketiran ali boli me,niti mogu niti cu sutit i pusit.
- HAVANA
#927 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Ima,nije se ni desilo,namjestili,cuj dokumente ostavio,nema zrtava,ne znaju se imena..Izmisle sve,ko i pariz...I mi smo noge po markalama podmetali.insomnia78 wrote:Onda nema drugog objasnjenja no jevreji
-
Zgoljo
#928 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Ja bih to ovako formulisao : Ostalo je nepoznato ko je,da li je,i iz kojih razloga kamionom uletio na bozicni sajam u Berlinu.HAVANA wrote:Ima,nije se ni desilo,namjestili,cuj dokumente ostavio,nema zrtava,ne znaju se imena..Izmisle sve,ko i pariz...I mi smo noge po markalama podmetali.insomnia78 wrote:Onda nema drugog objasnjenja no jevreji
- insomnia78
#929 Re: RE: Re: Teroristicki napad u Berlinu
Evo ovakviZgoljo wrote:Dobro,znamo li ko ga je regrutovao,kako i kada?insomnia78 wrote:Nije uopste bitan on bitan je cilj za koji je iskoristen. A regruteri upravo najvise i uzimaju takve likove. Instant oprost grijehova i VIP mjesto u dzenetu medju hurijama
http://m.avaz.ba/clanak/269259/radikali ... avili-mete
-
Zgoljo
#930 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Francuz,rekoh ti,neozbiljno je projekcije i pretpostavke smatrati dokazima.
Ne bih se uopste bavio time,neozbiljno je i zlonamjerno.
Ne bih se uopste bavio time,neozbiljno je i zlonamjerno.
- insomnia78
#931 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Kakve bolan proekcije. Evropu je preplavio val napada sa istom pozadinom i ciljem. Na desetine hiljada ih je vec pobijeno po Siriji i Iraku. Evo i po Bosni pun kurac likova koji sire istu pricu
- uglavnomja
#932 Re: Teroristicki napad u Berlinu
glavna mjesta za vrbovanje su zatvori, pa zatim lokalna geta.insomnia78 wrote:Kakve bolan proekcije. Evropu je preplavio val napada sa istom pozadinom i ciljem. Na desetine hiljada ih je vec pobijeno po Siriji i Iraku. Evo i po Bosni pun kurac likova koji sire istu pricu
zrtve za pranje mozga su marginalci, priglupi ljudi, bez obrazovanja, posla, para, kvalitetne porodice, bez zenske, bez zivota ...sa kriminalnom prosloscu i sa megalomanskim zeljama ...
najgore je budalu ubijediti da nesto zna, i jos mu dati moc
- Connaisseur Karlin
#933 Re: Teroristicki napad u Berlinu
tocno,ali se ocigledno najvise ciljaju osobe koje imaju istu religiju isilovaca ,a ne kriscani i jevrejiuglavnomja wrote:glavna mjesta za vrbovanje su zatvori, pa zatim lokalna geta.insomnia78 wrote:Kakve bolan proekcije. Evropu je preplavio val napada sa istom pozadinom i ciljem. Na desetine hiljada ih je vec pobijeno po Siriji i Iraku. Evo i po Bosni pun kurac likova koji sire istu pricu
zrtve za pranje mozga su marginalci, priglupi ljudi, bez obrazovanja, posla, para, kvalitetne porodice, bez zenske, bez zivota ...sa kriminalnom prosloscu i sa megalomanskim zeljama ...
najgore je budalu ubijediti da nesto zna, i jos mu dati moc
- insomnia78
#934 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Eno, opljackali Sidranu kucu i lik pri tome zaboravio dokumente
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Spavate l' mirno Pernaru i Mariću
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Spavate l' mirno Pernaru i Mariću
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#935 Re: Teroristicki napad u Berlinu