Teroristicki napad u Berlinu
- HAVANA
#876 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Ne znam sta je cudno?Obicna saobracajna kontrola je mene u bredi zaustavila u 3 ujutro,sa pistoljem na gotovs,goeieavond,papieren a.u.b....
A anusa da roknuse par dana prije, svijet bi ljepse mjesto bio...
- insomnia78
#877 Re: RE: Re: Teroristicki napad u Berlinu
U Francuskoj nose a vjerujem i u citavoj evropi zadnjih nekoliko godinaprog321 wrote:Nije toliko teorijja nego scenarij iz komičnog holivudskog filma.Point. wrote:Ko vjeruje u teorije zavjere u ovome slucaju, taj nije dobar sa glavom.
Halo !
Počinioc ostavi ličnu kartu na mjestu zločina koju policija nadje tek nekoliko dana kasnije.
I onda ide ekspresna hajka za počiniocem koji iz dva metra udaljenosti puca u pancir policiji a ovi njega izrešetaju mecima.
Gdje to saobraćajna policija u običnoj kontroli nosi pancirke?[emoji38]
Wtf.
- HAVANA
#878 Re: Teroristicki napad u Berlinu
A jos malo pa ces i ti nosati kad setas sa djetetom, a da oni ne nose.Zbog anusa raznoraznih...
- insomnia78
#879 Re: Teroristicki napad u Berlinu
[emoji106]
-
Heller
#880 Re: RE: Re: Teroristicki napad u Berlinu
Zbog kozojeba će i smećari počet nosat pancirke.insomnia78 wrote:U Francuskoj nose a vjerujem i u citavoj evropi zadnjih nekoliko godinaprog321 wrote:Nije toliko teorijja nego scenarij iz komičnog holivudskog filma.Point. wrote:Ko vjeruje u teorije zavjere u ovome slucaju, taj nije dobar sa glavom.
Halo !
Počinioc ostavi ličnu kartu na mjestu zločina koju policija nadje tek nekoliko dana kasnije.
I onda ide ekspresna hajka za počiniocem koji iz dva metra udaljenosti puca u pancir policiji a ovi njega izrešetaju mecima.
Wtf.
- insomnia78
#881 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Vidis dobro si. Poslije zadnjih napada u Parizu su upravo oni nasli odbaceni prsluk sa eksplozivom u smecu 
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#882 Re: Teroristicki napad u Berlinu
U italiji i sumar nosi prsluk i ima pravo da te upuca
-
prog321
#883 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Vi mijesate prsluke i pancirke 
- Edin H.
#884 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Mislim, nije smijesno, ali fakat...Dr. Kuca wrote:Pa nevjera HAHAHAHAHAHAHA cuj bombasi imaju svoje sajtove gdje JAVNO i dobrovljno prijavlju![]()
![]()
![]()
ma jebite mater hahahahahahaha.
Moras li uptnik popuniti?
Da li treba CV?
- graue_maus
#885 Re: RE: Re: Teroristicki napad u Berlinu
u njemackoj od proslog ljeta , nose cak i u stanici i pod punim naoruzanjem .....svracam poslovno u jednu policijsku stanicu, skoro svakodnevno .......i da se primjetiti kako su poostrili mjere od pocetka godine sve malo pomalo..........insomnia78 wrote:U Francuskoj nose a vjerujem i u citavoj evropi zadnjih nekoliko godinaprog321 wrote:Nije toliko teorijja nego scenarij iz komičnog holivudskog filma.Point. wrote:Ko vjeruje u teorije zavjere u ovome slucaju, taj nije dobar sa glavom.
Halo !
Wtf.
- Lincoln-Burrows
#886 Re: RE: Re: Teroristicki napad u Berlinu
Sve je to nedovoljno ako se na vrijeme ne otkrije potencijalni počinitelj zločina.graue_maus wrote: u njemackoj od proslog ljeta , nose cak i u stanici i pod punim naoruzanjem .....svracam poslovno u jednu policijsku stanicu, skoro svakodnevno .......i da se primjetiti kako su poostrili mjere od pocetka godine sve malo pomalo..........
- insomnia78
#887 Re: Teroristicki napad u Berlinu
A kako da ga otkrijes
- Sanjarko
#888 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Dok ostali krimosi, mafioze itd. koriste darknet i deepweb.Dr. Kuca wrote:Pa nevjera HAHAHAHAHAHAHA cuj bombasi imaju svoje sajtove gdje JAVNO i dobrovljno prijavlju![]()
![]()
![]()
ma jebite mater hahahahahahaha.
- Lincoln-Burrows
#889 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Valjda im se prate okupljališta, mobiteli i to,insomnia78 wrote:A kako da ga otkrijes
samo ako terorist djeluje sam i bez mobitela onda se stvari otežane za otkrivanje.
- spreca
#890 Re: Teroristicki napad u Berlinu
ima ovih sa prirodnim talentom koji moguinsomnia78 wrote:A kako da ga otkrijes
- Sanjarko
#891 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Da Ja nest napisem ovdje baniralo bi me. Da vidis kak je lako nekog izmislit.Dr. Kuca wrote:Koja simbolika. Mrtva usta ne govore, ako je ikad i postojao.
Ja nepismen pa to radio, za video igru tokom manije.
- Sanjarko
#892 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Ma nesanica nikad nije gledo person of intrest. Ono po faci te ne mogu prepoznat. Nikako.spreca wrote:ima ovih sa prirodnim talentom koji moguinsomnia78 wrote:A kako da ga otkrijesili znaju po faci
![]()
![]()
Jos ne mogu ni prdez tvoj cut sa kilometar udaljenosti.
Za ovaj prdez preporucujem plavi grom, pogledajte ga, super je.
- Sanjarko
#893 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Sad se pojavio drugi lik, isti pet godina star, Ja ga nisam izmislio.Vizionar 1985 wrote:Da Ja nest napisem ovdje baniralo bi me. Da vidis kak je lako nekog izmislit.Dr. Kuca wrote:Koja simbolika. Mrtva usta ne govore, ako je ikad i postojao.
Ja nepismen pa to radio, za video igru tokom manije.
- Sanjarko
#894 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Lincoln-Burrows wrote:(interpol)Dr. Kuca wrote:Koja simbolika. Mrtva usta ne govore, ako je ikad i postojao.
Interpol sto je za Naciste radio, za Gestapo.
- Sanjarko
#895 Re: Teroristicki napad u Berlinu
I otiske prstiju, ono nije nikad gledo nijednu krimi seriju il film, pogotovo ne CSI.prog321 wrote:Ostavio covjek licnu kartu i rekao hajde uhvatite me ako mozete![]()
Edit:
I DNK. Ja laik pa znam nest o tome. Kak, Sta itd.
- Sanjarko
#896 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Ak kak su oni usli i dosli u Bosnu, kad ni cokoladica nije mogla uc bez odobrenja Hrvata, Srba, UN-a, Unprofora itd.Marx25 wrote: mudjahedinni
Razmisli malo.
Niko njih ne brani nit ih voli i podrzava.
Mi bili u totalnom okruzenju i opsadi i gladovali, ubijani itd.
Ocito nemas pojma nista o Elitama, Mocnicima i kak se sve radi.
Kad ti kazu da se sagnes, ti se sagnes, ako ne onda te naguze, u krajnjem slucaju za glavu skrate kao ko Ivana Krstitelja i mnoge druge.
- bh.tornjak
#897 Re: Teroristicki napad u Berlinu
vec su pusteni....ne mogu im nista natovariti na grbacu a rado bi da mogu bar malo da speru sramotu sa svoje nesposobnosti i amaterizma...uglavnomja wrote:njemacka policija uhapsila 2 brata, 23 i 31 godina, rodjeni na kosovu, zbog planiranja napada na najveci shopping centar u duisburgu (mens'cini)
australijska policija isto pohapsila neke likove zbog slicnih planova, inspirisanih isilom ...
nadam se da ce se dnevno hapsiti stotine i hiljade kretena i, sto bi rek'o onaj talijan: identificare e neutralizare
- tandmand
#898 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Ovaj slučaj terorističkog napada u Berlinu sadrži nelogične tvrdnje i propuste za koje ne možeš vjerovati da se događaju.
LUCA Scata, policajac koji je ubio berlinskog krvnika Anisa Amrija i tako postao heroj nacije, u velikoj je opasnosti, upozorava talijanska policija. Iako u trenutku obračuna nije znao da ima posla s Amrijem, Scata bi sada mogao postati metom radikalnih islamista željnih osvete.
Kako piše Mail Online, dvadesetdevetogodišnji Scata već je sklonjen na sigurno. Njegov profila na Facebooku, kao i onaj njegovog ranjenog kolege Cristiana Movia, sinoć su deaktivirani. To je bila naredba iz vrha milanske policije.
Također, policajci diljem Italije upozoreni su kako bi džihadisti mogli napraviti osvetničke napade.
- Edin H.
#899 Re: Teroristicki napad u Berlinu
E to sam se ja jos 93-ce pitao kada su se u Sarajevu pojavili turisti s bradama.Vizionar 1985 wrote:Ak kak su oni usli i dosli u Bosnu, kad ni cokoladica nije mogla uc bez odobrenja Hrvata, Srba, UN-a, Unprofora itd.Marx25 wrote: mudjahedinni
.
- Sanjarko
#900 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Ja sam tad imo samo 7-8 godina pa se nisam mogo ni pitat kak, a sad kad sam stariji malo kontam neke stvari pa skontam.Edin H. wrote:E to sam se ja jos 93-ce pitao kada su se u Sarajevu pojavili turisti s bradama.Vizionar 1985 wrote:Ak kak su oni usli i dosli u Bosnu, kad ni cokoladica nije mogla uc bez odobrenja Hrvata, Srba, UN-a, Unprofora itd.Marx25 wrote: mudjahedinni
.
Mistery.
CT sto bi rekli.