Teroristi posjetili Glasgow!!! Britanija u kritičnom stanju!

kicky

Post by kicky »

Ahmmed wrote:
kicky wrote:
Citizen-X wrote:Nagradno pitanje postavljacu teme i medijskim pokroviteljima 9/11... Sta se desilo u svijetu 11-12 jula 1995.?
Osjećam se prozvanim. Povezivanje ova dva datuma može na pamet pasti samo nacionalno i vjerski isfrustriranim ljudima koji zbog svoga kroničnog političkog i općeg neznanja pokušavaju u svemu, pa i u ovome, naći poveznicu sa svojom nacijom ili osobom, a da nisu ni svjesni da joj time rade medveđu uslugu.
Nije problem u povezivanju ova dva datuma...Problem je u pravdanju drugog datuma, ovim prvim,u tome je problem....
Naravno. U tome je još veća apsurdnost! Kažem sve je to posljedica ljudske gluposti i kratkovidnosti i nacionalno vjerske ograničenosti.
Da upitaš ove hajvane što se opasuju kojekakvim opasačima đe je SREBRENICA, gledali bi te biljedo, i onda bi onako ponosno rekil: Allahu Ekber, jer im je to jedini argument, a jadni i ne konataju da će ih taj Veliki Bog drito u Džehenem poslat. Jad i čemer!
Citizen-X

Post by Citizen-X »

I jos nesto da dodam... Tog 11-13 jula je ubijeno vise hiljada dokumentovanih dusa... Cca- 7-8 hiljada onako ko sljiva, jabuka "odokativnom metodom"... Jer zivot jednog Muslimana i ne vrijedi mnogo obicno to bude u stotinama i hiljadama komada...

Nego - sjetite se nekad i 7/12 je*en je broj i je*ena kolicina mesa samljevena tog dana... I na kraju da dodam - J*be mi se za Glasgow...

Pozdrav Domovini!!!

I da
@kicky

Ohladi od uvreda na moj racun... Valjda su te roditelji fino vaspitavali!I jos nesto: nije mi ni sekunde palo napamet da poredim dva dogadjaja i izgubljene zivote u oba ista kratkovid si mozda ti, ne vidis poentu mog izlaganja... Ali tesko iz gu*ice dodje u glavu inace... Al marketing je dobra stvar...Pa i sa brojkama ubijenih...

Ovim zakljucujem bilo kakvu daljnju raspravu..
kicky

Post by kicky »

Citizen-X wrote:I jos nesto da dodam... Tog 11-13 jula je ubijeno vise hiljada dokumentovanih dusa... Cca- 7-8 hiljada onako ko sljiva, jabuka "odokativnom metodom"... Jer zivot jednog Muslimana i ne vrijedi mnogo obicno to bude u stotinama i hiljadama komada...

Nego - sjetite se nekad i 7/12 je*en je broj i je*ena kolicina mesa samljevena tog dana... I na kraju da dodam - J*be mi se za Glasgow...

Pozdrav Domovini!!!

I da
@kicky

Ohladi od uvreda na moj racun... Valjda su te roditelji fino vaspitavali!
imun sam na sve osim na radikalnost, ne vrijeđam nikoga, nisam ja kriv što si se preopznao u kvalifikacijama "vjerske i nacionalne isfrustiranosti i ograničenosti"!
Slažem se s Ahmom što se tiče povezivanja. Međutim u Srebrenici su ubijeni prije svega LJUDI, kao što su i u New Yorku ubijeni prije svega LJUDI! Ali očito da su nekima neki manje, a neki više ljudi, i pri tome mislim i na jedne i na druge. Po meni se ne razlikuju muslimanski i srpski teroristi, ako ćemo ih baš povezivati, jer su oni prije svega NELJUDI, pa tekm onda srpski i muslimanski NELJUDI!
Last edited by kicky on 01/07/2007 16:47, edited 1 time in total.
kustah

Post by kustah »

"London police were contacted when witnesses saw a Mercedes being driven erratically near London West End night club Tiger Tiger, and the driver jumped out of the automobile and ran away. The car was reported to have two gasoline canisters and be full of nails." CNN

"Explosives officers discovered the fuel and nails attached to a "potential means of detonation," inside the vehicle. Officers "courageously" disabled the trigger by hand, he said. Security sources told CNN that the "relatively crude device" in the first car contained at least 200 liters, or about 50 gallons, of fuel in canisters."

SMIJESNO! Mozda je ovo is: "Grand Theft Auto".

Sa druge strane, kada pronadju stvarni eksploziv i hemijsko oruzje:
http://www.guardian.co.uk/crime/article ... ars[/size] onda je to samo "domestic criminal".

Onda ovo nije vijest za CNN i Sky!!! Imamo "nase naciste" koji su samo kriminalci i "vase" u ovom slucaju,nepostojece teroriste.
Citizen-X

Post by Citizen-X »

Ogranicen si izgleda ti s obzirom da blage veze nema to o cemu ti pricas samnom... Malo se razgranici sam sa sobom... I ne leti pred rudu dijete...
Citizen-X

Post by Citizen-X »

Ogranicen si izgleda ti s obzirom da blage veze nema to o cemu ti pricas samnom... Malo se razgranici sam sa sobom... I ne leti pred rudu dijete...
Post Reply