Puno toga sam ja dao na ovoj temi iz moje teorije, počevši od formule za cjelokupni prostor i vrijeme, do objašnjenja, kratkog ali jasnog, kako je nastala naša dimenzija, pa onda inteligencija, pa prva materija, pa svemir, pa mi ljudi, treba pažljivije čitati, i razmisliti malo o tome, a ne samo bukvalno proći kroz to, tako se ne razmišlja, ne filozofira, ali ti si već više puta pokazao i dokazao da ne znaš filozofirati, a još manje imaš hrabrosti konkretno reći svoje mišljenje o nečemu, konkretno odgovoriti na neko pitanje, nikakve koristi od tebe što se dubokog promišljanja tiče, ali dakako nisi ti kriv što nemaš talenta za duboko razmišljanje, za filozofiju.belfy wrote: ↑07/01/2025 11:12ovo je tvoj uvodni post prije skoro dvije godine:teodati wrote: ↑06/01/2025 19:12 "Kako se zove NEŠTO u čemu ničega nema?"
Ajde ljudi, nije to tako teško pitanje, treba dati točan odgovor na to prvo pitanje prema ISTINI o svima nama, dakako i prema pravoj "teoriji svega".
Onda idemo polako dalje, neke stvari već sada prije predavanja i pisanog izdanja teorije mogu dati, al morate sudjelovati, ovako nema smisla, da samo pišem pitanja i odgovore, tako se ne raspravlja,
Ima tko hrabar?
Samo pitam, e da!
za svo to vrijeme nisi se pomakao ni milimetra, niti dao bilo kakav odgovor, nego samo trolas... postaje bezveze. steta sto nisi bolji trol...teodati wrote: ↑19/03/2023 21:28 Evo otvaram temu o pravoj "teoriji svega" kojoj sam ja autor, glavom ali bez brade, haha, samo kažem.
Nije u redu da o tome pričamo na temi koju je Ljubo otvorio o svojoj teoriji, neka se tamo piše o Ljubi i njegovoj teoriji, kada je već tamo ta tema otvorena, a ja ću svoju teoriju ne doduše detaljno (jer je to preteško gradivo i zahtijevalo bi previše vremena), ali općenito prezentirati ovdje, pa možete pitati što hoćete, sada je badava, kada službeno objavim svoju teoriju, biti će jako skupo predavanje o njoj, zato iskoristite sada šansu da barem općenito saznate KAKO je zbilja ne samo naš svijet nastao, nego i sve dimenzije koje postoje, seveda.
Tvrdim da su i Veliki prasak, a koji znanost propagira kao UZROK nastanka našega svijeta, a isto tako i postojanje nekih vječnih svemogućih bića koja stvaraju svjetove svojim božanskim moćima, BAJKE, i to ću svojom teorijom i dokazati, pa še kak.
Jedino što može objasniti SVE što postoji je filozofija, i to vrhunac filozofije, METAFIZIKA, koja ne samo da može objasniti KAKO sve postoji, nego i ZAŠTO postoji, ali i OPISATI dimenzije koje nitko nikada neće vidjeti a koje POSTOJE isto kao i naša dimenzija. Čekam dakle ozbiljna pitanja, na gluposti ne odgovaram.
Idemo! ENGAGE! E da!
Kako da ti onda netko uopće priča o metafizici, koja je vrhunac filozofije, ak ti ni one najlakše svari ne idu, jel?
Svatko tko ide čitati od početka ovu moju temu, može naći odgovore na to kako se cjelokupni prostor i vrijeme računaju (dao sam jasnu formulu o tome, više puta), i što je zapravo uzrok svega postojećeg, osobito kako nastaje inteligencija, svijest, ne samo u našem, svijetu, nego i u drugim dimenzijama, i osobito tko je i kako napravio naš svemir, cijeli materijalni svijet, pametnome dosta!