drago mi je da se pojavio teniser koji se ne boji izletiti na mrezu ...fizicki malo podsjeca na Muhammad Ali-ja
TENIS - Australian Open
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
be highirly
Tsonga ,tsunami
je prvi finalista ,malo je reci da je odero Nadala...ako imate priliku pogledati reprizu necete zazaliti 
drago mi je da se pojavio teniser koji se ne boji izletiti na mrezu ...fizicki malo podsjeca na Muhammad Ali-ja
- Enrico
Nije malo isti ko Muhammad Ali!be highirly wrote:Tsonga ,tsunamije prvi finalista ,malo je reci da je odero Nadala...ako imate priliku pogledati reprizu necete zazaliti
- van Basten
Ja iskreno nisam ni čuo za njega do prije par dana... pasionirani kladioničari su prije meča sa Yuzni-m, upozoravali na njega, kao dobio je rutinski par jačih... kontao sam, ok nije loš, ali Yuzni u formi ove sezone, preslušao Nadala prije 10 dana, otresće ga k'o slinu, kad ono... prvo Yuzni pobucan a onda i Nadal. Poderao ga k'o beba zvečku.
respekt
respekt
- abondanzieri
U zenskoj konkurenciji finalni mec ce biti melem za oci,po meni "najljepse" finale otkako pratim tenis:
IVANOVIC-SHARAPOVA
uzivajte

IVANOVIC-SHARAPOVA
uzivajte
- StLouis
Nije malo isti ko Muhammad Ali!Enrico wrote:be highirly wrote:Tsonga ,tsunamije prvi finalista ,malo je reci da je odero Nadala...ako imate priliku pogledati reprizu necete zazaliti
Ja mislim da Ali ovdje ima upetljane prste

- Better Man
Neka dobi mrskog Federera. Odero ga je ko zeca.
-
be highirly
jebiga mladost ipak pobjedi
al zato u finalu mu je masakr od Ali-ja 
- cyprus
Rekoh li ja još prije 7 dana?cyprus wrote:Također, mislim da ove godine Federer neće osvojit Australian Open (ne tvrdim to samo zato što ga je Tipsarević pošteno namučio). Mislim da bi ove godine pobjednik mogo biti relativno iznenađenje: dal Đoković, Nalbandian ili neka još veća iznenađenja, trenutno je još rano da procjenim.
-
iverson75
Jo-Wilfried Tsonga, 22 godine, je sin oca kongolca i majke francuskinje, upravu ste jedan od nadimaka mu je teniski "Casius Clay"....zanimljivo je da je pored tolikih dobrih igraca, zemlja od 65 miliona stanovnika dala bijedno samo jednog pobjednika grand-slama i to u rolan garosu, yanick noah, prije skoro 25 godina....
- karanana
A samo na ovom turniru ce zemlja od 7-8 miliona dati i muskog i zenskog pobjednika grand slama.iverson75 wrote:Jo-Wilfried Tsonga, 22 godine, je sin oca kongolca i majke francuskinje, upravu ste jedan od nadimaka mu je teniski "Casius Clay"....zanimljivo je da je pored tolikih dobrih igraca, zemlja od 65 miliona stanovnika dala bijedno samo jednog pobjednika grand-slama i to u rolan garosu, yanick noah, prije skoro 25 godina....