Telering - Zeljko Komsic
-
doktor30
Zasto je prica o komsicu zapravo prica o lagudmziji. ko ista zna o politici, a zna da je sdp = lagudmzija. zna da je komsic ipak intelektualno puno slabiji od zlatka, a zna se i to da komsic radi sve sto lagumdzija smisli. na kraju krajeva, to tako i treba, ali sada sdp dize komsica jer je zlatko prilicno odvaratan ljudima. to je dobar marketniski potez, ali od toga nema nista, jer ce se vrlo brzo skontati da je komsic zlatkova marioneta. ja nemam nista protiv da se vi svi slozite da od komsica nema bolji, ali izvintie vi mene, meni to nije dovoljno. vama ocigledno jeste, i eto vam ga tamo. ja zivim za generacijom sposobnijih, pametnijih, obrazovanijih, lokventnijih virtuoznuh politicara, a ne za polovicnim rjesenjima. haris mi nije simpatican, ali je mudriji od komsica. pokraveniji. komsic je bolji covjek, ali njegova glava je zlatkova pamet. to je boljka radi koje je sdp sve slabiji i eto vas tamo
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
WAU.doktor30 wrote:Zasto je prica o komsicu zapravo prica o lagudmziji. ko ista zna o politici, a zna da je sdp = lagudmzija. zna da je komsic ipak intelektualno puno slabiji od zlatka, a zna se i to da komsic radi sve sto lagumdzija smisli. na kraju krajeva, to tako i treba, ali sada sdp dize komsica jer je zlatko prilicno odvaratan ljudima. to je dobar marketniski potez, ali od toga nema nista, jer ce se vrlo brzo skontati da je komsic zlatkova marioneta. ja nemam nista protiv da se vi svi slozite da od komsica nema bolji, ali izvintie vi mene, meni to nije dovoljno. vama ocigledno jeste, i eto vam ga tamo. ja zivim za generacijom sposobnijih, pametnijih, obrazovanijih, lokventnijih virtuoznuh politicara, a ne za polovicnim rjesenjima. haris mi nije simpatican, ali je mudriji od komsica. pokraveniji. komsic je bolji covjek, ali njegova glava je zlatkova pamet. to je boljka radi koje je sdp sve slabiji i eto vas tamo
A tek sto je ovo WAU
Cijenjana gospodjo komsic, ilitigsa mircerko Very Happy
osoba koja napise 22.000 komentara na forumima, ne moze imati cistu i zdravu pamet, belive me. samo ti piskaraj polovne stavove
-
rashid
Mislim, kao i tvrdis za Komsica da supljira ... to radis ti isto. Pitas Zeljku gdje su djela? Ajmo ovako ... A GDJE SU TVOJA DJELA?doktor30 wrote:Mircerko, argumenti su jedno, a jadna patetika koju proizvodis drugo.
Uclani se u videoteku, slobodno, opet. Ako nemas para pitaj kosmica, dace ti on, one je dobar predsjednik.
Ti nastupas sa pozicije - svi koji ne misle kao ja, nisu dobri, i zato i trebas da ostanes na nivou videoteke.
Zeljko je dobar covjek i naravno kao takav 100% je dobar i politicar! Problem je ovdje da se politika nasteli, pa ti moze biti i Darko Trifunovic profesor i specialac za terorizam.
Zeljko ima svoje zadatke i njih 100% obavlja. A ponavljam pitanje ... GDJE SU TVOJA DJELA? STA BI TO MORAO ZELJKO URADITI DA BI TI REKAO ... E TO SU DJELA?!
Dabogda svi bili ko Zeljko Komsic i kao on "supljirali" i obavljali svoj posao.
- homo_sapiens
doktore, idi gripu liječi, mani se Komšića
-
mIRCerka
1. Nece dati gradnju mosta za Peljesac, cak je pomenuo tuzbu. Njegove rijeci. Pa nikom nije bilo jasno zasto CRO clan predsjednistva to radi.doktor30 wrote:zeljko komsic je heroj rata, zlatni ljiljan, i ja ga radi toga jako cijenim. ali to nema veze sa politikom. ne treba uraditi vise nista. kosto i nece. pitam tebe sta je uradio? evo nabroj mi 5 stvari, molim te!
2. Rekao Srbiji da ce dobit po prstima ako nastave cackati po BiH, samim time zacepio usta onima koji su koristeci srbijanske argumente dizali tenzije ovdje.
3. Malo doveo u red ambasade i zatalasao tu masu uspavanih lezihljebovica.
Eto ti tri.
Daj ti meni navedi jednu stvar koju je URADIO TVOJ STRANACKI LIDER. Ako vec moramo biti po torovima.
-
doktor30
moj stranacki lider je historijska licnost. ne prolazna kao komsic.
odgovori
- komsic ne moze zabraniti gradnju most peljesac jer nema vlast
- rekao srbiji da ce dobiti po prstima, pa to je jedna obicna, kako ono ti rece - mahalsta izjava- TVOG stranackog "idlola"
- "malo doveo u red ambasade" - molim te lijepo, u crnu goru je poslao brata o zvoinimira jukica, novinara 60minuta, dakle njegove emisije, a u austriju bivsseg drota i njegovog stranackog kadra koji ne zna niti jedan strani jezik!
odgovori
- rekao srbiji da ce dobiti po prstima, pa to je jedna obicna, kako ono ti rece - mahalsta izjava- TVOG stranackog "idlola"
- "malo doveo u red ambasade" - molim te lijepo, u crnu goru je poslao brata o zvoinimira jukica, novinara 60minuta, dakle njegove emisije, a u austriju bivsseg drota i njegovog stranackog kadra koji ne zna niti jedan strani jezik!
-
doktor30
eh, da i ovo jos: nije on nikakav CRO clan predsjednistva, vec su ga birali MUSLIMANI u 90% omjeru, prema tome ne pricajte vise gluposti, nemate niti 1 argument. vama je argument njegove tri izjave. pa samo takvi biraci mogu imati komsica za predsjednika i harisa za CLANA 
de, uzivjate, eto vam ih zaposve, i niste za bolje!
-
mIRCerka
u pravu si, ne moze zabraniti moze tuziti, jer je u pitanju vanjska politika i dobrosusjedski odnosi, sto je, prema zvanicnoj listi ovlastenja, NADLEZNOST PREDDSJEDNISTVA.doktor30 wrote:moj stranacki lider je historijska licnost. ne prolazna kao komsic.
odgovori
Na silne izjave i poteze iz srbije mahalskog tipa, na silne niske udarce svi ostali clanovi predsjednistva su odgovarali tako sto se poklapali svojim usima i govorili su CIKA VISOKI P JELDE DA ON NE SMIJE TAKO i onda SMRC BUA...doktor30 wrote: - rekao srbiji da ce dobiti po prstima, pa to je jedna obicna, kako ono ti rece - mahalsta izjava- TVOG stranackog "idlola"
NA onakve poteze i komentare, nema druge vec KLIN SE KLINOM IZBIJA.
Malo koji Ambasador ili drzavni politicar u ovoj zemlji zna strani jezik. Mnogi ne znaju ni svoj. Tako da ti je argument nepoznavanja jezika vrlo slab.doktor30 wrote: - "malo doveo u red ambasade" - molim te lijepo, u crnu goru je poslao brata o zvoinimira jukica, novinara 60minuta, dakle njegove emisije, a u austriju bivsseg drota i njegovog stranackog kadra koji ne zna niti jedan strani jezik!
ISkreno, licis mi na nekog EX sdpovca koji nije uspio da se digne vise od opstinskog odbora, pa si dajes odushka sad
Lijepo te pozdravljam, magla je pala, valja meni preko rijeke...
- homo_sapiens
neki stranački lideri su sami sebi skratili život, neke je bolest odnijela . . . i jedni i drugi izbjegli sud !doktor30 wrote:moj stranacki lider je historijska licnost. ne prolazna kao komsic.
odgovori
-
doktor30
ma jok bolna, ne bila, nikad ti ja nisam bio sdp. nego eto, mislim da nije okey da dizes nekoga ko to stvarno nije. nije jednostavno fol, jer to nije opcija. ti meni kazes niko ne zna strani jezik - okey, hajmo onda umrijeti svi u nepismenosti i kakvu mi to novotariju donosi komsic koji nastavlja tamo gdje je sda banda stala. za tvoju info darija krsticevic je imala znanje iz 3 strrana jezika. jbg. tako to ide, a on drota druto u bec, da pise sluzbene zabiljeske.
neka, kazem ti eto ti komsica, od njega je lagmudzija dalleeeeeeko bolji. vjeruj mi, a zna se kakav je zlaja. makar je pametan. ovaj veze nema sa zivotom.,
prijatno i tebi, idem i ja odavle
neka, kazem ti eto ti komsica, od njega je lagmudzija dalleeeeeeko bolji. vjeruj mi, a zna se kakav je zlaja. makar je pametan. ovaj veze nema sa zivotom.,
prijatno i tebi, idem i ja odavle
- homo_sapiens
Dođem među ljude, istresem smeće, još se pokakim za kraj, i odem "svijetla obraza" !doktor30 wrote:SVI CEMO UMRIJETI, OVAKO ILI ONAKO. NE BRINI NECES TI OSTATI ZIV I NECES ZIVJETI 200 GODINA. OVO JE PROLAZAN SVIJET, ALI ETO, VIDIMO SE GORE. NEKAD...TAKO DA TI TO NIJE ARGUMENT
- amko_sa
Mi se samo vrtimo u krug.Nijedan politicar u federaciji nemoze nista uraditi na nivou BiH tako da je skoro pa svejedno ko je na vlasti.Narod ce izabrati nekog drugog sljedeci put ali i taj nece nista moci uraditi.Ja nekrivim narod jer narod smo mi a ja znam da pravilno razmisljam.Opet oni glavni i najbitiniji potezi za nas se ocekuju od strane OHR-a i medzunarodne zajednice dok mi u ocima svih zemalja izgledamo zalosno smijesni jer smo drzava u rasulu.U ovakvoj drzavi jedino moze cvjetati mito i korupcija i smijesno mi je pricati da mi imamo face od politicara odnosno vodje i da neko od njih moze uticati na promjenu stanja u BiH.Sve su to supci koji se bore za vlast a njima je vlast samo posao koji nerade dobro za njihovu bolju egzistenciju.
-
xon_sa
Meni je Zeljko do sad najbolji clan predsjednistva, ali postaje malo degutantno kako ga neki idoliziraju... Ne dao ti Bog da kazes nesto protiv njega, odmah se pokrene lavina "branitelja lika i djela", sto bi neki rekli, a koji njemu i njegovoj stranci vec duze vrijeme prave odlicnu antipropagandu...
-
rashid
Kud poso? A? Sta si ti uradio? Sta je to tvoja licnost tora uradila? Izgleda ti bi ga volio da ti donese 10.000 EUR i da sjedis na supku svome i mastat gdje ces putovati. 3 razloga sto je mirci rekla ... meni su dovoljna! A mozda donese i tebi EURE doktore ....doktor30 wrote:eh, da i ovo jos: nije on nikakav CRO clan predsjednistva, vec su ga birali MUSLIMANI u 90% omjeru, prema tome ne pricajte vise gluposti, nemate niti 1 argument. vama je argument njegove tri izjave. pa samo takvi biraci mogu imati komsica za predsjednika i harisa za CLANA
- DaysleepeR
neznaš me odatle 100%Neelix wrote:Forum mladih Centar? A odatle te znamDaysleepeR wrote:komi wrote:
bolje ti je da ne znaš kakve se stavri dešavaju u nižim SDPovskim ograncima
recimo... najblaži oblik.... 2 SDPovca rade na tome da SDP ne pobijedi jer primaju lovu od SDA načelnika
bio član, i bio na sastancima mladeži birvaktile 2000 godine
dan danas me zovi telefonom kad je sastanak, šalju čestitke za rođendan i sl.
- Vodenjak
Pa dobro, doktore, vidim i ti prihvatas da je ono sto je rekao a prihvatas i to da nema ovlastenja...doktor30 wrote:mircerko,
ti meni pises opet st aje rekao, a ja te pitam vrlo jednostavno: sta je uradio? kazete nema ovlastenja, okey! ali zasto onda pricate i pisete kao on je lik on je ovo , on je ono, kad covjek osim par ostrih izjava drugo nije uradio nista! to je cinjenica, a ja te pitam za cinjenice. dakle tad i tad to i to. dakle, uopste nme sporim da je los covjek, dapace, ali opt kazem nemojte da hvalite nesto ili nekoga ko veze sa zivotom nema o politici. onome ce polomiti kosti, ono zube, vamo kao neda bih, i kao eeeeh on je super. ma stanite malo, to je navijanje, to nije politika.
a sto se ambasadorice u becu tice, dakle incident sa bombom nema apsolutno nikakve veze sa nasom ambasadom, pa citas li znas li ista. to je djelo jednog psihickog bolesnika i sama austrijska vlada je rekla da je to incident pojednica. i sta, sada ide policajac od 350 godia da nas predstavlja! dajte ljudi budite ozbiljni. evo ja kazem, ne glasam uopste za sdp. ali evo sasha magazivnoc je super decko, zasto njega nije poslao u bec? zato sto bi se sasha odozgo vratio kao jak politicar, a njima takvi ne trebaju, vec im trebaju poslusnici i zato salju oronulog limova. eto to je to
demantuje me agrumentima, pustite te lovorika
Zar to ne bi trebalo biti dovoljno (pametnom) da shvati sta bi covjek i URADIO da ima ta ovlastenja.
A da bi uradio, znas i sam sta treba da se desi...
Na izborima...