Telemach EON / Popcorn / KODI
Moderator: Benq
-
ema555
#1 Telemach EON / Popcorn / KODI
Je li neko zna kako skinuti Popcorn na EON TELEMACH, trenutno znam da se moze skinuti KODI ali na aplikaciji se ne moze pokrenuti film. Da li neko zna mozda zasto se to desava ili ima neke bolje upute za podesavanja ili zna kako se moze skinuti POPCORN???
- typeOnegative
#2 Re: Telemach EON / Popcorn / KODI
Kodi sam po sebi je media player i ne znači ništa bez addon-a tj dodataka. Imaš temu kodi i tamo imaš sve informacije.
-
ema555
#3 Re: Telemach EON / Popcorn / KODI
Add-on dodan i sve podeseno i funkcionise do trenutka pokretanja filma, tu samo skine fajlove i dalje se nista ne desava, tj ne pokrece film.
-
shandrprcSA
#4 Re: Telemach EON / Popcorn / KODI
klikni na play
- irac300
- Dope_Man
#6 Re: Telemach EON / Popcorn / KODI
Skini Stremio i uzivaj, daleko bolji od popcorna, sa Kodijem se nikad nisam ni zelio zezati previse jer me TV ne zanima, ali ono malo sto sam probao nije mi bio nesto. Ali ako te zanimaju serije/filmovi, Stremio je trenutno najbolji iz mog iskustva.
Postoji aplikacija za PC, i za mobitel. Da li moze da se instalira i na TV nisam siguran, nisam pokusavao jer obicno radim stream sa mobitela/laptopa, ali ako je ima za mob vjerovatno da radi i kao TV aplikacija na svemu sto je android.
Postoji aplikacija za PC, i za mobitel. Da li moze da se instalira i na TV nisam siguran, nisam pokusavao jer obicno radim stream sa mobitela/laptopa, ali ako je ima za mob vjerovatno da radi i kao TV aplikacija na svemu sto je android.
- diablobih
#7 Re: Telemach EON / Popcorn / KODI
Ma instaliraj stremio na mob, pa castuj na eon box da ne sideloadas bezveze.
-
Grom2017
#8 Re: Telemach EON / Popcorn / KODI
Da ne otvaram temu, nisam ni znao na drugom mjestu da pisem, debelo kasnim sa manjom informacija ali ...
Imam EON Telemach, na telefonu i na dva druga uredjaja ali nisam to koristio skoro nikad. Kad sam se preselio u stan, imam kablovsku i imam i eon na telefonu pa gledao nekad neki fudbal na sport klubu, posto ga nema na kablovskoj.
Ono sto sam htio da pitam je da li ja na EON-u mogu vraćati program unazad? Tipa bio neki film na RTL-u, propustio sam ga i da vratim nakon par sati i pogledam?
Imam EON Telemach, na telefonu i na dva druga uredjaja ali nisam to koristio skoro nikad. Kad sam se preselio u stan, imam kablovsku i imam i eon na telefonu pa gledao nekad neki fudbal na sport klubu, posto ga nema na kablovskoj.
Ono sto sam htio da pitam je da li ja na EON-u mogu vraćati program unazad? Tipa bio neki film na RTL-u, propustio sam ga i da vratim nakon par sati i pogledam?
- fusion_ba
#9 Re: Telemach EON / Popcorn / KODI
Moze naravno, ima vracanje do 7 dana.
-
avijon
#10 Re: Telemach EON / Popcorn / KODI
Moras skinut file explorer prvo pa sa chrome skinut popcorn.Apk neki pa preko file managera otvorit i instalirat popcorn. I treba ti miš ne moze daljinskim nista slabo
-
HAZA23