Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
kakavdanakneiskustvu

#12201 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

fortaleza wrote:Ne znam je li šupljiraš ili ne, u mostaru crnilo od kraja prve četvrtine (valjda se kasnije sjetili), haj ti sad zovni rođaka i pitaj je bilo zatamnjeno za vrijeme većine utakmice?

zvao ga skypeom tri puta za vrijeme tekme,kaže da gleda tekmu,okrenuo laptop i vidim da nije zatamnjen
fortaleza

#12202 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fortaleza »

Ne znam je li šupljiraš ili ne, u mostaru crnilo od kraja prve četvrtine (valjda se kasnije sjetili), haj ti sad zovni rođaka i pitaj je li uspio pogledati utakmicu i je li bilo zatamnjeno za vrijeme većine utakmice?
kakavdanakneiskustvu

#12203 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

fortaleza wrote:Ne znam je li šupljiraš ili ne, u mostaru crnilo od kraja prve četvrtine (valjda se kasnije sjetili), haj ti sad zovni rođaka i pitaj je li uspio pogledati utakmicu i je li bilo zatamnjeno za vrijeme većine utakmice?

odgovorio sam ti
fortaleza

#12204 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fortaleza »

Hoćeš li sad prestati spamati temu, barem prestati spominjati mostar kad se očigledno ovdje zatamnjuje osim utakmica hr repke. A želiš li možda mene kontaktirati preko skajpa prilikom idućih prijenosa pa da ti pokažem crnilo na hrt2? :lol:
kakavdanakneiskustvu

#12205 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

fortaleza wrote:Hoćeš li sad prestati spamati temu, barem prestati spominjati mostar kad se očigledno ovdje zatamnjuje osim utakmica hr repke. A želiš li možda mene kontaktirati preko skajpa prilikom idućih prijenosa pa da ti pokažem crnilo na hrt2? :lol:

pa rekao sam ti da sam vidio da u vitezu nije zatamnjen sport na HRT 2,i eto sam si rekao da se tu ne zatamnjuju tekme hrv. repke,zašto,to hrvati u mostaru važniji od hrvata u sarajevu ili zenici?
van helsing

#12206 Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

Zatamnjen i u Kiseljaku. Jel ti dusa na mjestu?
EDIT
A to sto si ti gledao preko skype,boga pitaj sta je. Sto ne uradi koji screnshot?

Sent from my iPhone using Tapatalk
kakavdanakneiskustvu

#12207 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

van helsing wrote:Zatamnjen i u Kiseljaku. Jel ti dusa na mjestu?
EDIT
A to sto si ti gledao preko skype,boga pitaj sta je. Sto ne uradi koji screnshot?

e jbg,trebam nekome na forumu dokazivati?
van helsing

#12208 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

Trebas. Ili ce biti da ne govoris istinu.

kakavdanakneiskustvu

#12209 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

van helsing wrote:Trebas. Ili ce biti da ne govoris istinu.

a jbg,da imam nekog interesa možda bi i lagao,a nemam vjeruj
fortaleza

#12210 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fortaleza »

E sad, kako to da je bilo zatamnjeno u Kiseljaku, a u Vitezu nije? A pošto sam se uvjerio da je zatamnjeno i u Mostaru to dovodi u vjerodostojnost tvoje izjave i nekakvo "pokazivanje slike preko skajpa". A da drugi put napraviš screenshot aba lige?
kakavdanakneiskustvu

#12211 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

fortaleza wrote:E sad, kako to da je bilo zatamnjeno u Kiseljaku, a u Vitezu nije? A pošto sam se uvjerio da je zatamnjeno i u Mostaru to dovodi u vjerodostojnost tvoje izjave i nekakvo "pokazivanje slike preko skajpa". A da drugi put napraviš screenshot aba lige?

ja sam laik oko tih stvari,ali probaću to uraditi,naučiti nekako,zadovoljan?
van helsing

#12212 Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

Ne znam zakone,propise,regulative i sl,ali znam da bih svaki kanal koji nema prava da emituje odredjeni sadrzaj na teritoriji BiH izbacio iz programske sheme. Lijepe pare uzimaju od nasih provajdera,a provajderi od nas. Izvolite gospodo i platite sta vec trebate da mi krajni korisnici ne ispastamo.
Sto se tice HRT-a i (ne)zatamnjivanja na pojedinim dijelovima BiH od strane Telemacha,dajte neki prijedlog ,da angazujemo nekog pravnika ili advokata,pa ako ima osnova za tuzbu da je pokrenemo?
Mada kod mene u ugovoru stoji da se provajder obavezuje da ce kontinuirano i bez prekida isporucivati 40 tv kanala,nigde nema koji su to kanali. Jbg.

kakavdanakneiskustvu

#12213 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

van helsing wrote:Ne znam zakone,propise,regulative i sl,ali znam da bih svaki kanal koji nema prava da emituje odredjeni sadrzaj na teritoriji BiH izbacio iz programske sheme. Lijepe pare uzimaju od nasih provajdera,a provajderi od nas. Izvolite gospodo i platite sta vec trebate da mi krajni korisnici ne ispastamo.
Sto se tice HRT-a i (ne)zatamnjivanja na pojedinim dijelovima BiH od strane Telemacha,dajte neki prijedlog ,da angazujemo nekog pravnika ili advokata,pa ako ima osnova za tuzbu da je pokrenemo?
Mada kod mene u ugovoru stoji da se provajder obavezuje da ce kontinuirano i bez prekida isporucivati 40 tv kanala,nigde nema koji su to kanali. Jbg.

eto ja sam za prvi ako ima osnova za bilo kakvu tužbu
kakaljin

#12214 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

kakavdanakneiskustvu wrote:
van helsing wrote:Ne znam zakone,propise,regulative i sl,ali znam da bih svaki kanal koji nema prava da emituje odredjeni sadrzaj na teritoriji BiH izbacio iz programske sheme. Lijepe pare uzimaju od nasih provajdera,a provajderi od nas. Izvolite gospodo i platite sta vec trebate da mi krajni korisnici ne ispastamo.

Ja sam drugi, Jer i sam telemach je rekao da su dobili dopis od HRT-a 2 da zatamljuju program, ali oni to nerade :!: :!:
kakavdanakneiskustvu

#12215 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

kakaljin wrote:

Ja sam drugi, Jer i sam telemach je rekao da su dobili dopis od HRT-a 2 da zatamljuju program, ali oni to nerade :!: :!:

čak i kad to urade u mostaru i kiseljaku,možda nekad i u vitezu,to ne urade kad su tekme hrv. repke,zašto,ne kontam,to u tim gradovima hrvati bitniji od hrvata u drugim gradovima,to tako piše u tim evropskim regulativama???
seoBIH

#12216 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by seoBIH »

Pitao sam druga i kaze da se ne sjeca kad je nesto zatamnjeno u Vitezu :)
kakavdanakneiskustvu

#12217 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

.
kakaljin

#12218 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

kakaljin wrote:

čak i kad to urade u mostaru i kiseljaku,možda nekad i u vitezu,to ne urade kad su tekme hrv. repke,zašto,ne kontam,to u tim gradovima hrvati bitniji od hrvata u drugim gradovima,to tako piše u tim evropskim regulativama???
NEka nam telemach ovdje postavi skeniranu tu regulativu koja to govori i dopis od HRT-a 2 da moraju zatamljivati HRT-2

Neka nas Telemach uvjeri u suprotno u ono sto svi mislimo.
doff

#12219 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by doff »

@kakaljin

Deder piši pisani prigovor RAK-u, dužni su se očitovati i odgovoriti. Nema smisla više po forumu kukat, dozlogrdila nam je priča o HRT, o Mostaru, Vitezu...

Izgleda da imaš jebene argumente protiv TM al na forumu. De to malo sroči u par rečenica na papir i protokoliši
Recruit_bb

#12220 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Recruit_bb »

@kakav.... druze primijetio sam da se tebi citav zivot svodi na HRT 2, pa zar je dotle doslo ?
Mustang1

#12221 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Kad na kraju prekipi svima pa zatamne svima onda ce vam oni iz Mostara imati sta za reeci :D
seoBIH

#12222 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by seoBIH »

Recruit_bb wrote:@kakav.... druze primijetio sam da se tebi citav zivot svodi na HRT 2, pa zar je dotle doslo ?
Ama ljudi nije u pitanuju HRT, vec podjela koja se pravi na OVE I ONE! Zasto neko zasluzuje da IMA VISE ZA 50KM od MENE? Je li placamo isto? Zasto onda nemamo ista prava i obaveze!?
Recruit_bb

#12223 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Recruit_bb »

123456789 wrote:
Recruit_bb wrote:@kakav.... druze primijetio sam da se tebi citav zivot svodi na HRT 2, pa zar je dotle doslo ?
Ama ljudi nije u pitanuju HRT, vec podjela koja se pravi na OVE I ONE! Zasto neko zasluzuje da IMA VISE ZA 50KM od MENE? Je li placamo isto? Zasto onda nemamo ista prava i obaveze!?
Zato sto je takva politika firme i zato jer je takva drzava, korumpirana i nepravedna. Samo mi nije jasno nesto, vi cete se ovdje zaliti iz dana u dan, a svi znate da vam se taj HRT nece popraviti, tj bit ce zatamnjen i tacka, kako vam to nije jasno? Boli upravu Telemach neka stvar za zatamnjeni HRT, oni furaju svoju politiku i dobro im ide.
kakavdanakneiskustvu

#12224 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

doff wrote:@kakaljin

Deder piši pisani prigovor RAK-u, dužni su se očitovati i odgovoriti. Nema smisla više po forumu kukat, dozlogrdila nam je priča o HRT, o Mostaru, Vitezu...

Izgleda da imaš jebene argumente protiv TM al na forumu. De to malo sroči u par rečenica na papir i protokoliši

slao ja mailove i mailove,šuplje odgovore dobijao,isto ko na forumu,kad im postaviš konkretno pitanje,zbog čega se to ne zatamni u svim gradovima ušute,ne odgovaraju nikako ali nikako,isto tako i RAK
kakavdanakneiskustvu

#12225 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

čini ti se,nije to tako
Locked