sve se tjesim "prvi macici se u vodu bacaju"...van helsing wrote:Nije da hvalim ili branim nekoga,ali ja stvarno nisam imao nekih vecih problema sa mmds-om. Koristim mmds cca 6 godina,u pocetku je malo bilo problema,ali su i rekli da ce biti tako dok ne podese nesto na predajniku. Slabija kisa je znala prekidati signal,ali i to su vremenom popravili. 4 recivera na dva sprata,jeste da je bilo mnogo para,ali meni vrijedi. Dok je bio Elob,mmds je uvijek isao ispred kablovske,sada je situacija obrnuta.holowey wrote:kod mene mmds usluga potrajala deset dana...od uvodjenja je bilo povremenih kratkotrajnih prekida, nista znacajno, do proslog vikenda kada je prekid trajao skoro sat vremena...i nakon prijave kvara u subotu, danas dodje momak da provjeri zasto dolazi do prekida i odnese uredjaj sa sobom... jbg, nakon cirkusa sa hs-om ponadao sam se nekoj sigurnosti i stabilnosti... ne dade se us*anom do potoka... sreca nisu me uspjeli nagovoriti na duo paket jer bih sad bio i bez interneta...
Nedostaju hd kanali,a npr ista firma i platforma u Sloveniji ima iste.
Uvijek moze bolje,i trazit cemo bolje usluge,ali sve u svemu ja sam zadovoljan sa mmds.
Trebali bi mozda pokusati napraviti novi sw za amiko reciver,ima sitnih bugova koji znaju iritirati.
koje bugove spominjes? ja sam iskusio u deset dana koristenja neke pojave koje su me iritirale, npr dosta sporo prebacivanje izmedju kanala, ili ton dodje a slika sa sekundu zakasnjenja, a u medjuvremenu (znaci izmedju dva kanala kad prebacujem) dok je taman ekran cuje se neko zujanje/krcanje... mislio sam da je do scart porta, promijenio port ista stvar... mozda je do kabla, pokusao sa drugim kablom opet ista stvar, a to mi ukazuje da je do receivera... ipak, zbog sk ovim sitnicama progledam kroz prste... kad vrate receiver vidjecu jesu li ove pojave ostale

Telemach...ovako se CUVAJU korisnici
a ne k'o bahati BHtelekom ili HS...korisnika je laHko izgubit'...a vratiti je tesko...ko navakat ovo skonta NE treba se sikirat' za buducnost