zrakomlat wrote: Ti si imaš pristojno iskustvo s Xiaomi raznim modelima, ako sam dobro skontao. Ja se malo gubim s modelima, svaki mi isto zvuči i izgleda , ko kineski turisti po Mostaru![]()
Redmi note 4x sa 3gb rama ima ih u rasponu 300-400 KM. Jesam li dobro ovo? Haj kad uhvatiš vremena malo opiši. Zanimljiv mi je zbog dual sim, baterije 4100 i još par stvari, uz tu cijenu Ja nisam baš zahtjevan korisnik ali valja da je brz telefon s dobrom baterijom. Kamera nije bitna toliko ali nebih da je krš neki. Kako fercera dual sim, kad pričam na jedan broj drugi je zauzet ili nedostupan (nisam nikad imao DS mob). Imaš li iskustvo s ovim "domaćim" radnjama (Široki, Ljubuški, IQ) za garanciju i to il preporuka ide za ProComp. Ko prodaje kineski rom a ko ovaj global, valjda sam se dobro izrazio. Imaju li zajebancija u radu.
Fala unaprijed.
Imam iskustva s radnjama, bila u nekima, kupovala sam u širokom, i oni su ok, ovaj mobil shop ba, dodatan im je plus po meni ja sam kupovala baš u radnji, ne lažu, trgovac ce ti fino reci super je mobitel ali je grozna kamera ako je tako. Za njih nisam čula da nekog zakinuli na garanciji. Ovdje nije bio xiaomi u pitanju.
S IQ shop bila u radnji 2 put i ponukana tim iskustvom ne bi kupovala kod njih. Kod modela i istaknutih specifikacija od 3g rama stoji cijena od 2gige itd, dosta da zbuni ljude, plus stvarno puno čujem u gradu da ljudi imaju problema s njihovom garancijom i servisima, ima i primjera da nešto pokvarili tokom servisa, razbili pa ljudima uvaljuju da im takvo dali na servis. Uglavnom nije za preporuku. Tamo sam prvi put vidjela maxa i tamo mi se svidio, ali mi bilo odbojno tamo kupovat. Em skupo.
Procomp ima najniže cijene tih telefona pa logično mi njih preporučit, uzimali smo tamo mi5 i sve ok.(global rom)
Imala sam prije ovog telefon s 3 sim utora uz sd
Ali većinom ne koristim u praksi. A ima ljudi koji imaju baš taj telefon tu na forumu, nisam vidjela da imaju zamjerke, pa pitaj u šaomi temi da ti kažu.