Teferič u prirodi
Moderator: anex
- Mu'min
#251 Re: Teferič u prirodi
Ja čuo da ona ljubičasta krava Milka pase kod vrtlara zbog količine i raznolikosti cvijeća.

-
safran
#253 Re: Teferič u prirodi
Samo se vi zezajte - da samo znate koliko ovo čudo košta.
-
Oticon
#254 Re: Teferič u prirodi
Vidi moje FSR
...čekali da neko kahvu sipa u fildžane pa da zateferiče.
Flag...u pravu si...em ne pišem ništa...em ne radim ništa po pitanju bašče. Promjenila sam posao i firmu...pa ne stižem ni da maštam o tome, a kamo li da šta planiram i radim.
Vrtlar..izgleda Flag se počeo profesionalno baviti cvjećarstvom, pa mu ruke postale nježne, nisu više za kopanje čatrnje ( to je posao za povrtlara, ne za cvjećara
).Tako da Flagova čatrnja kao i moj plastenik (kao studentska laž: sutra počinjem da učim)...
Moram vam priznati da kako je se tema Bašča "uozbiljila" i kako je bez vaših produhovljenih komentara...nisam više toliko ovisna o njoj. Valjda zato što svoje pokušaje bavljenja povrtlarstvom smatram hobijem koji mi stvara zadovoljstvo i izmami osmijeh... Tema Bašča je zbog vaših komentari to i činila i zato vam HVALA.
Otkada je tema "Must to do" lista, ja sam samo čitač sa strane koji uči.
Pozdrav za sve one koji baštovane i koji teferiče.
Flag...u pravu si...em ne pišem ništa...em ne radim ništa po pitanju bašče. Promjenila sam posao i firmu...pa ne stižem ni da maštam o tome, a kamo li da šta planiram i radim.
Vrtlar..izgleda Flag se počeo profesionalno baviti cvjećarstvom, pa mu ruke postale nježne, nisu više za kopanje čatrnje ( to je posao za povrtlara, ne za cvjećara
Moram vam priznati da kako je se tema Bašča "uozbiljila" i kako je bez vaših produhovljenih komentara...nisam više toliko ovisna o njoj. Valjda zato što svoje pokušaje bavljenja povrtlarstvom smatram hobijem koji mi stvara zadovoljstvo i izmami osmijeh... Tema Bašča je zbog vaših komentari to i činila i zato vam HVALA.
-
safran
#255 Re: Teferič u prirodi
Samo se vadiš. A meni sutra abd slijeću sjemenke amerikanke. A bijeli patlidzan sam već pripremila, a od prošle godine me moje sorte paradajza čekaju, a ovčice pasu i kake u mojoj štalici. Ha? Ha? Ha? Neće te prsti zasvrbiti?
- Mu'min
#256 Re: Teferič u prirodi
Oticon
u pravu si u vezi šala koje su bili u Bašči al teško je držati raju na kontroli jer to poslije se toliko raspaše da nema kraja.
A vidi slučaja, otvorimo temu "Teferič" đe se moremo keslati do mile volje i niko ništa nepiše.
Haman važi ono poznato:"zabranjeno je uvijek zanimljivije makar isto bilo"
u pravu si u vezi šala koje su bili u Bašči al teško je držati raju na kontroli jer to poslije se toliko raspaše da nema kraja.
A vidi slučaja, otvorimo temu "Teferič" đe se moremo keslati do mile volje i niko ništa nepiše.
- vrtlar
#257 Re: Teferič u prirodi
Oticon wrote:Vidi moje FSR![]()
![]()
...čekali da neko kahvu sipa u fildžane pa da zateferiče.
Vrtlar..izgleda Flag se počeo profesionalno baviti cvjećarstvom, pa mu ruke postale nježne, nisu više za kopanje čatrnje ( to je posao za povrtlara, ne za cvjećara).Tako da Flagova čatrnja kao i moj plastenik (kao studentska laž: sutra počinjem da učim)...
O Oti pazi nemoj mijenjati samo muza ko ce skidati snijeg sa vocaka
- vrtlar
#258 Re: Teferič u prirodi
Mu'min wrote:Oticon
Mumine pa sjecas se mi smo to zvali idemo komsiji u pljacku voca.Iako sam i ja imao i bolje kruske nego njegove ali eto nesto drago bilo uzeti te njegove.
- Mu'min
#259 Re: Teferič u prirodi
Pa ono što je tvoje je recimo halal, al krađa je haram i šejtan uvijek napravi dobar "marketing" za komšinu krušku, ženu... 
-
Oticon
#260 Re: Teferič u prirodi
E vala neka si me jednom upozorio na vrijeme...vrtlar wrote: O Oti pazi nemoj mijenjati samo muza ko ce skidati snijeg sa vocaka![]()
.Moja zena vec mjesec kaze mora me mijenjati ne slusam je.Pa rekoh da i tebi ne naumpadne takva ideja.
![]()
Dragi Vrtlar dobro razmisli...mora da "nije ni tvoje maslo za Ramazana" čim te žena hoće mijenjati.
-
Oticon
#261 Re: Teferič u prirodi
Baš tako... ali valjda je zanimljivije kada je pomješano malo jedno malo drugo...kad nije striktno samo jedno i samo drugo.Mu'min wrote:Oticon
- Mu'min
#262 Re: Teferič u prirodi
Pa viču dovedi 2 žene.
Jednoj se ne može ugoditi.

Jednoj se ne može ugoditi.
-
Oticon
#263 Re: Teferič u prirodi
Ti stvarno znaš pogoditi gdje treba. Sa kojim žarom pišeš...odmah me svrbe prsti.Sad bih tako rado sa tobom raskopala taj "američki paketić" i posjetila tvoju štalicu. Nisam baš dobro upratila...pa mi reci imaš li namjeru nabaviti i koju kozicu?safran wrote:Samo se vadiš. A meni sutra abd slijeću sjemenke amerikanke. A bijeli patlidzan sam već pripremila, a od prošle godine me moje sorte paradajza čekaju, a ovčice pasu i kake u mojoj štalici. Ha? Ha? Ha? Neće te prsti zasvrbiti?
-
Oticon
#264 Re: Teferič u prirodi
Nemam ništa protiv...ali se pitam kako onaj koji ne može udovoljiti jednoj ženi misli izaći na kraj sa dvije. Ja često mužu u šali kažem sad bi ti trebala još jedna žena... a onMu'min wrote:Pa viču dovedi 2 žene.
Jednoj se ne može ugoditi.![]()
- Mu'min
#265 Re: Teferič u prirodi
Zamisli dođeš kući a one obje smrknute ma jarane odmah 
-
Oticon
#266 Re: Teferič u prirodi
Mu'min wrote:Zamisli dođeš kući a one obje smrknute ma jarane odmah
- Mu'min
#267 Re: Teferič u prirodi
I onda dođu 2 punice da ti pojasne kako matletiraš kćer u vezi običnog snijega.

- Mu'min
#269 Re: Teferič u prirodi
Znači ovo je tebi nedostaje u Bašči - šale pa te tamo nema. 
-
safran
#270 Re: Teferič u prirodi
Sad nemam - nema ih ko čuvati ali vidjećemo ......Oticon wrote:Ti stvarno znaš pogoditi gdje treba. Sa kojim žarom pišeš...odmah me svrbe prsti.Sad bih tako rado sa tobom raskopala taj "američki paketić" i posjetila tvoju štalicu. Nisam baš dobro upratila...pa mi reci imaš li namjeru nabaviti i koju kozicu?safran wrote:Samo se vadiš. A meni sutra abd slijeću sjemenke amerikanke. A bijeli patlidzan sam već pripremila, a od prošle godine me moje sorte paradajza čekaju, a ovčice pasu i kake u mojoj štalici. Ha? Ha? Ha? Neće te prsti zasvrbiti?
- vrtlar
#271 Re: Teferič u prirodi
Oticon wrote:E vala neka si me jednom upozorio na vrijeme...vrtlar wrote: O Oti pazi nemoj mijenjati samo muza ko ce skidati snijeg sa vocaka![]()
.Moja zena vec mjesec kaze mora me mijenjati ne slusam je.Pa rekoh da i tebi ne naumpadne takva ideja.
![]()
Prošli put ja ga natjerala da skida snjeg sa voćki jer mi nisi na vrijeme rekao da to ne treba... zbog tebe ga je morao ponovo vraćati na grane. Ne znam šta mu je teže palo
![]()
Dragi Vrtlar dobro razmisli...mora da "nije ni tvoje maslo za Ramazana" čim te žena hoće mijenjati.
Naravno da nije moje maslo za ramazana kad nemam masla
- vrtlar
#272 Re: Teferič u prirodi
Mu'min wrote:Pa viču dovedi 2 žene.
Jednoj se ne može ugoditi.![]()
Cuj Mumina razmislja o dvije zene ja jedva i sa ovom na kraj izadjem.Jedino bi valjala kod plijevljenja baste
-
Oticon
#273 Re: Teferič u prirodi
Zato ti imaš konu pa ona poplijevi velikom brzinom i što treba i što netrebavrtlar wrote:
Cuj Mumina razmislja o dvije zene ja jedva i sa ovom na kraj izadjem.Jedino bi valjala kod plijevljenja baste![]()
- vrtlar
#275 Re: Teferič u prirodi
Oticon wrote:Zato ti imaš konu pa ona poplijevi velikom brzinom i što treba i što netrebavrtlar wrote:
Cuj Mumina razmislja o dvije zene ja jedva i sa ovom na kraj izadjem.Jedino bi valjala kod plijevljenja baste![]()
Zar ne znas onu vazniji je komsija nego rodjeni brat