Tarik i Lejla ce dati sinu ime Stjepan:istina ili ne?
Moderator: _BataZiv_0809
-
sulesavic
O, premudri Gandalfe, evo ja izdvojih bitno
sulesavic wrote:ipodrzavam dijagnozuja bih ovu konstataciju stavio u onu temu na "bez cenzure" kojoj je naslov "boli me..."...
i na krajuStjepan mi je malo preblago, ja sam vise za to ga nazovu Hrvoje, to mi je bas pravo 'horvatsko' ime! Ama, jebe me se kako ce mu ime dati, njihovo djete njihov problem i njihova odluka. Fertik!
Nek im je sin ziv i zdrav i cestitam na najglupljoj temi danas
-
encian
osim sto su ta "bosanska" imena redom sva turskog i arapskog porijekla. osim sto tamosnji krscani daju ista imena. osim sto smo jedini muslimani koji daju "muslimanska" imenathe_forgotten wrote:Suplja je jer navodis neke stvari koje nemaju veze s temom. Kakve veze Indira ima s ovom temom???? Radi se o tome da Bosanci daju (pored tako lijepih bosanskih imena) Hrvatska ili Srpska imena svojoj djeci...a ne o tome da Bosnjakinje hodaju u minicima!mIRCerka wrote:Sjo haj majke ti objasni sto je suplja.the_forgotten wrote: Joj haj majketi tu suplju ostavi za kuce
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
realna utopija wrote:Izvini, ali ti fakat imaš blago rečeno nefukncionalan mozak. Razmisliš li ti uopšte o tome što napišeš, prije nego što klikneš Potvrdi ?mIRCerka wrote:Kako nemaju veze s temom?the_forgotten wrote: Suplja je jer navodis neke stvari koje nemaju veze s temom. Kakve veze Indira ima s ovom temom???? Radi se o tome da Bosanci daju (pored tako lijepih bosanskih imena) Hrvatska ili Srpska imena svojoj djeci...a ne o tome da Bosnjakinje hodaju u minicima!
Ovdje na forumu svi svrse kad neko ko je strani drzavljanin kaze da se osjeca kao bosanac, a tarika i lejlu kudite jer je neko pustio trac da ce sinu dati ime stjepan.
A tarik vise radi i zivi u Cro, da ne pricamo o bivsoj MISS HRVATSKE.
ODVRATNO
Očito je da ne razumiješ šta ovdje ljudi pišu, niko nema ništa protiv Hrvata niti njihove istorije povjesti, njihovih lijepih imena kakvo je Stjepan, Petar i sl. Kritikuju se Tarik i Lejla, koji očito ne drže do svog porijekla i svoje tradicije, štaviše toga se pomalo i stide čim pored toliko prelijepih bošnjačkih imena, oni djetetu daju ime Stjepan.
Ne rekoh da iko ima ista protiv Hrvata, vec kritikujete dvoje koji zive i rade u Hrvatskoj, a ona bila i Miss te zemlje, sto ce MOZDA dati takvo ime
Bog te mazo na kojim ste bobama
-
callmethebreeeze
ja mislim da bi realna utopija trebao skoknuti do faruka i lejle i objasniti im oci u oci sto ne smiju djetetu dati "kaursko" ime.
p.s kako izgleda mlada? ima li nje na netu? koje je prezime za google search?

p.s kako izgleda mlada? ima li nje na netu? koje je prezime za google search?
-
callmethebreeeze
zakljucati, i izbrisati, vidjece neko pa cemo se jos i obrukati.seka wrote:fakat sam mislila da si u norveskojcallmethebreeeze wrote:olafson vuce na norveskuseka wrote: poslijedice za populaciju (ne)tolerantniholafsone
bjoern
![]()
ingemar
![]()
karl
![]()
gutafson
![]()
![]()
![]()
p.s. ime cini covjekaili bjese odijelo
ili izgled
![]()
lokot na ovo
sta te tacno navelo na pomisao da sam iz norveske?
to sto pored mjesta u mom profilu pise svedska?