Tarik Filipovic je...
Moderator: anex
- karanana
hahaha idem po listi clanova, da vidim koji bi bilo dobro da se jave na ovu temu. tek sam presao 20 stranica a ima ih oko 650. hahaha
na temu tarik filipovic je....
molim da se jave sljedeci forumashi:
dildo
niko vazan
pedofil
ostale cu obavjestiti naknadno. hahahaha
dildo
niko vazan
pedofil
-
black-cat
tigris wrote:i ja![]()
![]()
jesenas sam ga vidjela na vlasicu.....dobar ko snijeg![]()
.....kasnije sam satro
trazeci svoju sobu zalutala u njegovu
![]()
danas smo prava raja
![]()
zvao me u zagreb na vikend ja nisam otisla.......rekoh zaljubicu se valja poslije plakat
![]()
-
rikardoreis
bujrum...slicno je ovamo kod meneBeatrix wrote:iz provanse
baš je lijepo
-
rikardoreis
ok...izadji iz tog cabareta, skini sminku i...rascupaj kosu, ako hoces...ovdje sloboda pjeva kao sto su suznji pjevali o njojBeatrix wrote:obavezno navratim
-
rikardoreis
Tarik mi je sasvim ok lik. Patriota je taman onoliko koliko to treba biti i normalno je da ce prihvatit Hrvatsku kao svoju drugu domovinu...i ne znam otkud price o nekom provincijskom kompleksu kod njega.
Kako to fino rece gospodin Konstantinovic: "iskustvo nam je palanacko",
pa, valjda, otud pojedinci insistiraju na tome...i to jedan posebno koji se hvali nekim prevarama n aispitima, spominje neke magisterije na kojima siri ego i svoj uski put ka nekoj eliti na koju tako zdusno zuga.
Kako to fino rece gospodin Konstantinovic: "iskustvo nam je palanacko",
pa, valjda, otud pojedinci insistiraju na tome...i to jedan posebno koji se hvali nekim prevarama n aispitima, spominje neke magisterije na kojima siri ego i svoj uski put ka nekoj eliti na koju tako zdusno zuga.
-
rikardoreis
"moje selo BobovisceBeatrix wrote:i odreknem se "svjetala" velegrada?rikardoreis wrote:ok...izadji iz tog cabareta, skini sminku i...rascupaj kosu, ako hoces...ovdje sloboda pjeva kao sto su suznji pjevali o njojBeatrix wrote:obavezno navratimnikad
a tek smrdljivih rupa, eeeh
u dva, u tri reda,
izdaleka ko Njujork izgleda" M.Kapor
ma dovoljno mi tih zadimljenih rupa petkom i subotom, ostalim danima uzivam u ovom provansalskom raju...ne bi ga mjenjao ni za johanesburg
- LiquidSilk
karanana wrote:hahaha idem po listi clanova, da vidim koji bi bilo dobro da se jave na ovu temu. tek sam presao 20 stranica a ima ih oko 650. hahaha
dildo
niko vazan
pedofil
-
kub lajkan
Gdje to pise?BHG wrote:hvala ti sto dajes toliko paznje bas mojim pisanjima na forumukub lajkan wrote:
A na osnovu dosadasnjih tvojih pisanja na forumu bas i nemam previse povjerenja u tvoje interpretacije...
-
amrino
.durex wrote:slucajem malog glumca iz provanse koji dodje u veliki grad
Tarik je rodjen i odrastao u strogom centru GRADA Zenice, a ko god za Zenicu kaze da je provansa- SVE MU JA....PO SPISKU!
Vi ne biste mogli Tariku ni pertle zavezat!!!
Koji ste vi iskompleksirani papci!!!
- Suicidal Siberian
auuuffff...strogi centar...iliti kraj visoke pechiamrino wrote:.durex wrote:slucajem malog glumca iz provanse koji dodje u veliki grad
Tarik je rodjen i odrastao u strogom centru GRADA Zenice, a ko god za Zenicu kaze da je provansa- SVE MU JA....PO SPISKU!![]()
-
DUREX
Uh, uh, mojne se usrat decko.amrino wrote:.durex wrote:slucajem malog glumca iz provanse koji dodje u veliki grad
Tarik je rodjen i odrastao u strogom centru GRADA Zenice, a ko god za Zenicu kaze da je provansa- SVE MU JA....PO SPISKU!![]()
Ko veze Tariku pertle, kome ih on veze, nemoj ni da raspravljamo.
A ko je ovdje papak, e to tek nemoj da raspravljamo... nasmijacu se.
Ne rdi se ovdje o centru ili periferiji, nego o jednom, po stoti put, ocitovanom mentalitetu i beskonacnoj frustraciji.
Nego kupi smoki, zaduzi frutek i drkaj na milijunasa u vecerjem terminu... onako velegradski... Samo, kad budes kupovao grickalice, mojne u kakvo blato da uletis.
-
amrino
Nemam se sta ja s tobom raspravljati- kada budes postigao bar pedeseti dio onoga sto je Tarik- provincijalac- slobodno se javi pa cemo razgovarati, a mozda te i izvedem na setnju po blatu...DUREX wrote:Uh, uh, mojne se usrat decko.amrino wrote:.durex wrote:slucajem malog glumca iz provanse koji dodje u veliki grad
Nego kupi smoki, zaduzi frutek i drkaj na milijunasa u vecerjem terminu... onako velegradski... Samo, kad budes kupovao grickalice, mojne u kakvo blato da uletis.
i nisam decko nego dama
-
DUREX
Uh... uvrijedih damu... (jebiga, vidim dama psuje, pa reko, da nije ON)amrino wrote:Nemam se sta ja s tobom raspravljati- kada budes postigao bar pedeseti dio onoga sto je Tarik- provincijalac- slobodno se javi pa cemo razgovarati, a mozda te i izvedem na setnju po blatu...DUREX wrote:Uh, uh, mojne se usrat decko.amrino wrote:.
i nisam decko nego dama
Nego, Ma'am, ne moras se praviti luda i bacati mi neke zadace tipa "Kada budes kao Tarik..." u lice
U tome je razlika izmedju nas, a ti JAKO dobro znas o cemu se ovdje govori, ali eto... da ne duzimo...
- Suicidal Siberian
Hvala bogu...po chemu @amrino ti mozes odlucitvati i etiketirati ko je na forumu uspjesan ili ne?! hebote ko da svakom umjesto nicka pise CV...DUREX wrote:Uh... uvrijedih damu... (jebiga, vidim dama psuje, pa reko, da nije ON)amrino wrote:Nemam se sta ja s tobom raspravljati- kada budes postigao bar pedeseti dio onoga sto je Tarik- provincijalac- slobodno se javi pa cemo razgovarati, a mozda te i izvedem na setnju po blatu...DUREX wrote: Uh, uh, mojne se usrat decko.
i nisam decko nego dama
Nego, Ma'am, ne moras se praviti luda i bacati mi neke zadace tipa "Kada budes kao Tarik..." u lice... Ja sam sasvim OK sam sa sobom i daleeeeeeeko od toga da kod mene neki Tarik moze prouzrokovati divljenje i postovanje, kao sto ga, kako vidim, izvlaci iz tebe.
U tome je razlika izmedju nas, a ti JAKO dobro znas o cemu se ovdje govori, ali eto... da ne duzimo...
Wham! Bam! thank u maaam
-
amrino
Razlika izmedju mene i tebe je ta sto ja duboko postujem SVE Bosance i Hercegovce koji u najboljem svjetlu predstavljaju svoju zemlju- bez obzira na to odakle dolaze ili kako se zovu...DUREX wrote:Uh... uvrijedih damu... (jebiga, vidim dama psuje, pa reko, da nije ON)
Nego, Ma'am, ne moras se praviti luda i bacati mi neke zadace tipa "Kada budes kao Tarik..." u lice ... Ja sam sasvim OK sam sa sobom i daleeeeeeeko od toga da kod mene neki Tarik moze prouzrokovati divljenje i postovanje, kao sto ga, kako vidim, izvlaci iz tebe.
Druga razlika je u tome sto ja nikada ne sudim o covjeku na osnovu toga- odakle dolazi- ako si za Zenicu izjavio da je provincija- i time uvrijedio i mene i sve ostale Zenicane- kakvo li tek misljenje imas o ljudima iz manjig gradova- ili sela?!
I treca stvar- koja je u ovom slucaju kljucna- je ta da ja Tarika licno poznajem, a ti si ga garant vidio i cuo samo na TV-u. Tako da mislim da tvoj sud ne moze biti relevantan.
Izvinjenje cu prihvatiti kad god ti odgovara....
- Suicidal Siberian
Druga sela i drugi manji gradovi su ruralne metropoleamrino wrote:Razlika izmedju mene i tebe je ta sto ja duboko postujem SVE Bosance i Hercegovce koji u najboljem svjetlu predstavljaju svoju zemlju- bez obzira na to odakle dolaze ili kako se zovu...DUREX wrote:Uh... uvrijedih damu... (jebiga, vidim dama psuje, pa reko, da nije ON)
Nego, Ma'am, ne moras se praviti luda i bacati mi neke zadace tipa "Kada budes kao Tarik..." u lice ... Ja sam sasvim OK sam sa sobom i daleeeeeeeko od toga da kod mene neki Tarik moze prouzrokovati divljenje i postovanje, kao sto ga, kako vidim, izvlaci iz tebe.
Druga razlika je u tome sto ja nikada ne sudim o covjeku na osnovu toga- odakle dolazi- ako si za Zenicu izjavio da je provincija- i time uvrijedio i mene i sve ostale Zenicane- kakvo li tek misljenje imas o ljudima iz manjig gradova- ili sela?!
I treca stvar- koja je u ovom slucaju kljucna- je ta da ja Tarika licno poznajem, a ti si ga garant vidio i cuo samo na TV-u. Tako da mislim da tvoj sud ne moze biti relevantan.
Izvinjenje cu prihvatiti kad god ti odgovara....
-
amrino
Kad procitam postove nekih "velegradjana" ovdje prosto mi bude drago sto sam provincijalka i seljancura iz Zenice
Ja i Tarik smo seljacine- sta da se radi...oprostite nam molim vas!
Odoh molit mamu da joj se vratim u onu stvar pa da me ponovo porodi ovdje na Kosevu...onda cu bit prava!!!

Ja i Tarik smo seljacine- sta da se radi...oprostite nam molim vas!
Odoh molit mamu da joj se vratim u onu stvar pa da me ponovo porodi ovdje na Kosevu...onda cu bit prava!!!
-
DUREX
DUREX wrote:...... Neke ljudske gromade su svojom karizmom i svojim znanjem uspjeli da premoste taj jaz, dok su drugi manje vrijedni i veliki morali debelo da se naguze... Mali Tarik je jedan od njih.
Bogami, ne citas ti sta ja pisem...
Nego, slucajno sam imao priliku upoznati doticnu osobu zvanu Tarik Filipovic (doveden u lokal od strane par sarajevskih pusikuraca, kojima je valjda bilo bitno da ih neko vidi s njim), pa ti govorim onako iz prve ruke, jer znam osjetiti kad nekome provincijalizam curi na usta.
Daleko od toga da ja pojam provincije vezem za odredjeni grad, selo, ili bilo kakav toponim UOPSTE... U nekim sredinama je izrazeniji, u nekim malo manje izrazen, ali ima ga svuda... Provincijalizam je nesto sto postoji ili ne postoji u covjeku, a kod ovog glumcica ima ga i previse.
Last edited by DUREX on 13/02/2007 11:00, edited 1 time in total.
- trinaesti
BHG, nemas pojma o humoru i nemas pojma o tome koliko Tarik Filipovic, svaki put kad ima priliku, promovira Bosnu i Hercegovinu bas u tom kvizu, a i izvan njega.
Njegov osmijeh u pomenutoj recenici nije se odnosio na ono glavni grad nego na ono NN NN zemlju koja Oskara nema!
i da je htio da koga uvrijedi ne bi onda rekao BOSANSKI film, nego hrvatski.
mozda ti smeta sto promovira vise Celik od sarajva
bit ce da je to.
Njegov osmijeh u pomenutoj recenici nije se odnosio na ono glavni grad nego na ono NN NN zemlju koja Oskara nema!
i da je htio da koga uvrijedi ne bi onda rekao BOSANSKI film, nego hrvatski.
mozda ti smeta sto promovira vise Celik od sarajva
bit ce da je to.
-
amrino
Razumijem ja tebe potpuno- znam kako je tesko muskarcima biti s Tarikom za istim stolom, osjecas se nekako...ma ko da si nevidljiv...DUREX wrote:DUREX wrote:...... Neke ljudske gromade su svojom karizmom i svojim znanjem uspjeli da premoste taj jaz, dok su drugi manje vrijedni i veliki morali debelo da se naguze... Mali Tarik je jedan od njih.
Bogami, ne citas ti sta ja pisem...
Nego, slucajno sam imao priliku upoznati doticnu osobu zvanu Tarik Filipovic (doveden u lokal od strane par sarajevskih pusikuraca, kojima je valjda bilo bitno da ih neko vidi s njim), pa ti govorim onako iz prve ruke, jer znam osjetiti kad nekome provincijalizam curi na usta.
Daleko od toga da ja pojam provincije vezem za odredjeni grad, selo, ili bilo kakav toponim UOPSTE... Unkim sredinama je izrazeniji, u nekim malo manje izrazen, ali ima ga svuda... Provincijalizam je nesto sto postoji ili ne postoji u covjeku, a kod ovog glumcica ima ga i previse.