Tajms - Markale
-
korto_malteze
draga moja Angela, ja mislim da treba argumentirati. kako rekoh, ne zbog malicioznih majmuna koji provociraju na ovu temu, vec zbog cinjenice da je toliko toga receno kako bi se zamutila voda o ovom slucaju. mislim da nije potrebno argumentirati u smislu da treba raspravljati, ali ako vec postoje utvrdjene cinjenice treba ih nagurati u usta majmunima koji se izivljavaju nad nevinim zrtvama. treba i zbog raje koja ne znaju pa odmha padaju na taj fazon uporedjivanja 'jesu li i srbi sami sebe palili po kosovu', takvim poredjenjima upravo relativizirajuci neupitne cinjenice o markalama.
-
korto_malteze
ma ti si vjerovatno u pravu, ali ja ne mogu da odolim, jer obicno sva ta zapjenusena retorika zla zamukne pred cinjenicama. ali slazem se, ja sam ionako zadnji post napisao samo da bih tebi mogao reći 'draga moja' 
-
weasel
velika vecina je znala za markale ali pod uticajem svoje propagande bili su ubjedjeni da je to pocinila pogana balijska ruka,spremna na svaku vrstu zav'ere...
danas kada se moze saznati prava istina,postenom covjeku ni u ludili ne bi palo napamet,niti bi mu SAVJEST dozvolila da "urla" na ovakav nacin.
Savjest je ipak nesto drugo,a ovo je bezobzirni bezobrazluk!
danas kada se moze saznati prava istina,postenom covjeku ni u ludili ne bi palo napamet,niti bi mu SAVJEST dozvolila da "urla" na ovakav nacin.
Savjest je ipak nesto drugo,a ovo je bezobzirni bezobrazluk!
-
BECHO
A moje pitanje je, zasto se samo Srbima dogadja da za svaki svoj zlocin optuze one nad kojima je taj zlocin izvrsen??? Primjera je mali milion kao sto su: Zlocini na Markalama, Kapiji, Srebrenica, Bosko i Admira itd. itd.? Nisam cuo da se to pominjalo igdje drugdje na svijetu!ake wrote:evo koga treba banovati
moje pitanje je zasto se to samo bosnjacima podmece, tj da su samo iscenirali masakre,nisam cuo da se to pominjalo igdje drugdje na svijetu
inace imam jedan intervju sa tom "vjesticom", ako koga interesuje
-
scott
pa ti si stvarno IDIOTbanjaluka wrote:mozda bi ipak najbolje bilo da banujete dejvida ovena, novinare tajmsa, jasusija akasija ili generala mekenzija.
ili se opet radi o srpsko - japansko - britansko - kanadskoj zavjeri protiv jadnih i nenaoruzanih, te nicim izazvanih muslimana. pardon bosnjaka.
-
Sayed
korto_malteze: "ja mislim da treba argumentirati. kako rekoh, ne zbog malicioznih majmuna koji provociraju na ovu temu, vec zbog cinjenice da je toliko toga receno kako bi se zamutila voda o ovom slucaju. mislim da nije potrebno argumentirati u smislu da treba raspravljati, ali ako vec postoje utvrdjene cinjenice treba ih nagurati u usta majmunima koji se izivljavaju nad nevinim zrtvama."
Slazem se!
Slazem se!