Tadić vs Koštunica

Fair Life

Post by Fair Life »

gavrilo wrote:billy ne pravi se lud... nego me prosto vase misljenje interesuje zasto scg treba da plati odstetu bih.
pitanje je trivialno zar ne?
Upitaj Bulatovica. On ce ti siguran sam znati odgovoriti.
Zenga

Post by Zenga »

Ne, ne zaista me ne razumete ili necete namerno. Evo na dosta tih pitanja dacu vam odgovor. Prvo BiH je suverena i medjunarodno priznata drzava tri konstutivna naroda Bosnjaka, Srba i Hrvata, dakle svako uplitane druge drzave nap. Srbije je mesane u unutrasnje stvari jedne drzave ili agresije sto UN. ne dozvoljavaju i kaznjavaju nap. bombardovanjem Nato po toj drzavi. Ponavljam sanse da Srbija ugrozava BiH su ravne nuli bilo ko da je na vlasti u Srbiji, pa i radikali. Drugo osecanja srpskog dela BiH ili RS. su njihova stvar i sve dok ne narusavaju suverenost BiH mogu da vole ili ne vole koga oni hoce. Da li ce da navijaju za Srbe ili Maroko to se vas ne tice niti vas ugrozava, dakle to je jasno svima i tu ne treba vise pojasnjavati. Trece da li ja kao Srbin iz BiH dozivljavam i volim Srbiju kao svoju drugu ili prvu otacbinu, naravno da je tako i uvek cu voleti Srbiju bez da pitam vas. Moja drzava je BiH tamo sam rodjen i niko mi ne moze uskratiti to pravo, ali isto tako moja osecanja i moje zelje su moja i samo moja stvar. Dakle dragi prijatelji da budemo jasni Srbi imaju prava u BiH kao i Vi ista, a koga ce oni voleti i kakve su njihove zelje to je njihovo i samo njihovo. Ni jednim potezom vlasti Srbije a i RS. nisu ugrozile suverenitet BiH, pa prema tome ko je tamo cetnik ili budala to je nasa stvar. Sto se tice bivseg rata i tadasnji zrtava rata uz svo postovanje i zaljenje prema nevinim zrtvama mene se to ne tice niti me zanima. Zlocina je bilo i on je dokazan i svi koji su to pocinili ili naredili, organizovali i postrekivali oni su uhapseni ili ce biti uhapseni i oni ce da odgovaraju pred pravdom i bogom i naravno biti ce osudjeni za ta nedela. Zasto da mene neko stalno poseca na to ili mi prebacuje kada ja nemam veze o tome i to mene uopste ne interesuje ko je odgovoran da li drzava Srbija i njeno rukovodsto ili neki pojedinac to je stvar tuzilastva Medj. suda i Karle del Ponte. Sve sto ja mogu uciniti za nevine zrtve rata jeste da osudim zlocine i zlocince i da pdrzavam napore za njihovo hapsenje i privodjenje pravdi i samo toliko bez da se ja nekome izvinjavam ili da strepim sto sam Srbin. Ako treba neko nekome da se izvine to treba na drzavnom nivou i to je Tadic i ucinio. Ja ne osecam nikakvu mrznju prema Bosnjacima niti me taj entitet zanima u smisu nekakve nase pretenzije na taj deo teritorije. Niti cu ja da se pretvaram i da lazem da kazem da volim Bosnu vise od Srbije , ne naprotiv vise volim Srbiju i tako ce uvek biti, a niko mi ne moze oduzeti pravo da zivim gde ja hocu pa i u svojoj zemlji rodjena BiH i ona je i moja kao i tvoja samo sto ja imam jos jednu svoju zemlju a ti nemas ili mozes da je imas nap. Turska. Ja za razliku od vas ne branim da volite koju god hocete drzavu volite ceo bliski istok ako hocete....
imigrant

Post by imigrant »

" Moja drzava je BiH tamo sam rodjen i niko mi ne moze uskratiti to pravo..."

super, drago mi je!

“Niti cu ja da se pretvaram i da lazem da kazem da volim Bosnu vise od Srbije , ne naprotiv vise volim Srbiju i tako ce uvek biti” :? :? :sad:

Hajd, bar si iskren. Niko ti to pravo ne osporava. Ocito, da drugi entiter nije uspio da "smeksa" RS, da svi volimo bar jednu zajednicku stvar isto, a to je Bosna.

A znas i sam da tako drzava tesko moze funkcionisati.
Za neke stvari si u pravu. U srbiji ljude potpuno boli ona stvar za bosnu. I neopterecuju se zeru koje i sta je tamo na vlasti, niti ih boli k. da li su svi bosanci balije, mudzahedini, ustase ili cede...

ali svejedno...
tvoj post mi je tuzan... i zao mi je sto je tako. Ali opet, nemoze tebe niko natjerati da razmisljas ovako ili onako....

povlacim se sa ove teme...
ajd vidicemo se na nekoj drugoj temi zenga
:(
zbogom
@ke

Post by @ke »

imigrant wrote:"
Hajd, bar si iskren. Niko ti to pravo ne osporava. Ocito, da drugi entiter nije uspio da "smeksa" RS, da svi volimo bar jednu zajednicku stvar isto, a to je Bosna.
recept za "smeksavanje" :

1. odustati od lude ideje unistavanja RS (najvazniji korak)
2. sve ostalo bi lakse islo
Drvosjeca iz Dejcica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

@ke wrote:
recept za "smeksavanje" :

1. odustati od lude ideje unistavanja RS (najvazniji korak)
Pod uslovom da ista srecu trazi unutar granica BiH a ne u Beogradu. Kada se ovaj preduslov ispuni tada ce logicna ideja unistavanja R.S biti napustena.
@ke wrote:
2. sve ostalo bi lakse islo
Slazem se. :D :D
Zenga

Post by Zenga »

Svaki covek je slobodan u izboru da zivi gde hoce, bilo u BG, bilo u Sarajevu... Jedno je sigurno i neotudjivo tamo gde si rodjen niko nema niti moze da ti oduzme to pravo da se vratis i bas tu zivis.

Sta znaci "smeksavanje", koga??? zasto????
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

HAHAHAHA

Hajde vlasce ne prdi pobegose ti goveda :D
Post Reply