Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Baby Jane wrote:Jao, koji si ti kreten..necuveno! Zaboga, pa nisu svi ljudi isti. Ti si izgleda jos nedorastao nekim stvarima..Bas je kucka, nije te poslusala i ostala kuci. E, trebas je odmah prevariti. Kako se samo usudjuje izaci s drugaricama? Sram da je bude! Mora da te vara, nema druge. Ovo je izdaja stoljeca! NABAVI SI ZIVOT!!!!!
Baby Jane wrote:Jao, koji si ti kreten..necuveno! Zaboga, pa nisu svi ljudi isti. Ti si izgleda jos nedorastao nekim stvarima..Bas je kucka, nije te poslusala i ostala kuci. E, trebas je odmah prevariti. Kako se samo usudjuje izaci s drugaricama? Sram da je bude! Mora da te vara, nema druge. Ovo je izdaja stoljeca! NABAVI SI ZIVOT!!!!!
je li ovo (ovdje je potrebna) matuRACIJA
Ma jasta je. Vidis da svasta danas i djevojku / momka moze imati.
ma daaaaj... pa tako lijepa, zgodna, fina... a tvoja! nemas razloga da razmisljas, ona da je htjela nekog od tih levata pokupila bi se davno a ne ostala 2 godine s tobom.
howyesno wrote:do te mjere sam ljubomoran da je vise i meni pocelo ici na zivce.
u vezi smo dvije godine i predobro nam je al fakat.
jedina stvar koja nam u zivotu pravi probleme jeste moja ljubomora, ponekad pomislim da sam ljubomoran i na svoju sjenu...
posto je ona strasno zgodna i lijepa vazda naki levati oblijecu oko nje a mene to izjede.
znam da to nije do nje i da je ne mogu izolovati od ostatka svijeta praviti je asocijalnom ili kojekakve zabrane i slicne gluposti uvoditi i uopce nisam tip covjeka koji je na takve gluposti spreman, ali to mene izjede a ja se jednostavno ne znam stim izboriti...
i sam sam svjestan koliko je ljubomora opasna po vezu i toga se strasno bojim i sebi nikada ne bih oprostio ako bih je izgubio zbog svoje bolesne ljubomore.
pa...ima li neko kakav savjet, prijedlog, bilo sta... nebi li me malo popustilo...
Vjeruj da i treba da budes ljubomoran i paranoican .Sta se sve danas događa..ufff.Ti kontas sve fino a ona s'drugim frajerom kolo vodi.J stancam trebu koja hoda sa frajerom isto 2 godine(zali se ko fol on slabo odrađuje "posao",,,super dobra cura).Takođe i ja imam svoju vezu od godinu i pol.Najpametnije ti je da se neexponiras previse sa glupostima i pogledima.Jer to sto vise radis vise tones u njenim ocima...te na kraju ispadas jadan i bijedan.Najpametnije ti je da ides na moj trik--Nađi neki mobitel na trzistu(povoljno je da ima symbian,ili neki pak drugi op.sistem)instaliraj program za snimac poziva,sakrij ga da radi u pozadini.Te na momenat sastanka onako snenim ocima je pitaj"ljubavi sta mislis da se zamijenimo za mobitele par dana.Kad pristane,na tebi je da samo cekas.Sedmica dana nekad zna bit i previse da se takve stvari raskrinkaju.Dobijes natrag mobitel i vuoala,svi pozivi propusteni i nepropusteni rekordirani i snimljeni.Testiranja praktikuj svaki mjesec,NECEMO FORSIRATI.S'tim zakljucujem ovu raspravu.
howyesno wrote:do te mjere sam ljubomoran da je vise i meni pocelo ici na zivce.
jedina stvar koja nam u zivotu pravi probleme jeste moja ljubomora, ponekad pomislim da sam ljubomoran i na svoju sjenu...
posto je ona strasno zgodna i lijepa vazda naki levati oblijecu oko nje a mene to izjede.
znam da to nije do nje i da je ne mogu izolovati od ostatka svijeta praviti je asocijalnom ili kojekakve zabrane i slicne gluposti uvoditi i uopce nisam tip covjeka koji je na takve gluposti spreman, ali to mene izjede a ja se jednostavno ne znam stim izboriti...
i sam sam svjestan koliko je ljubomora opasna po vezu i toga se strasno bojim i sebi nikada ne bih oprostio ako bih je izgubio zbog svoje bolesne ljubomore.
pa...ima li neko kakav savjet, prijedlog, bilo sta... nebi li me malo popustilo...
Vjeruj da i treba da budes ljubomoran i paranoican .Sta se sve danas događa..ufff.Ti kontas sve fino a ona s'drugim frajerom kolo vodi.J stancam trebu koja hoda sa frajerom isto 2 godine(zali se ko fol on slabo odrađuje "posao",,,super dobra cura).Takođe i ja imam svoju vezu od godinu i pol.Najpametnije ti je da se neexponiras previse sa glupostima i pogledima.Jer to sto vise radis vise tones u njenim ocima...te na kraju ispadas jadan i bijedan.Najpametnije ti je da ides na moj trik--Nađi neki mobitel na trzistu(povoljno je da ima symbian,ili neki pak drugi op.sistem)instaliraj program za snimac poziva,sakrij ga da radi u pozadini.Te na momenat sastanka onako snenim ocima je pitaj"ljubavi sta mislis da se zamijenimo za mobitele par dana.Kad pristane,na tebi je da samo cekas.Sedmica dana nekad zna bit i previse da se takve stvari raskrinkaju.Dobijes natrag mobitel i vuoala,svi pozivi propusteni i nepropusteni rekordirani i snimljeni.Testiranja praktikuj svaki mjesec,NECEMO FORSIRATI.S'tim zakljucujem ovu raspravu.
P.S.-S'ljubavlju vas Alex Ferguson
treba ovakvih ljudi jos...ambicioznih, rjecitih, sposobnih....
Ne mogu da vjerujem koliko samo ima ovih isfrustriranih djecacica ! Valjda vam neka prije slomila srce, pa vi sad, da ispadnete frajeri, ispadate likovi koji jos nisu postigli emotivnu stabilnost. Eeee...tesko vama...
P.S.-S'ljubavlju vas Alex Ferguson
On stanca drugu trebu a svoju provjerava da ona ne bi nedaj Boze njega prevarila.
Ma kazem ja...nestabilne licnosti...doduse, nije njihova krivica...sve je to do odgoja i moralnih vrijednosti...meni je samo zao sto je standard toliko nizak
Baby Jane wrote:Ma kazem ja...nestabilne licnosti...doduse, nije njihova krivica...sve je to do odgoja i moralnih vrijednosti...meni je samo zao sto je standard toliko nizak
Au ti mu dodžeš neko fino čeljade, dapače gospodža
Baby Jane wrote:Ma kazem ja...nestabilne licnosti...doduse, nije njihova krivica...sve je to do odgoja i moralnih vrijednosti...meni je samo zao sto je standard toliko nizak
ma ti si nama savrsenstvo nase, majke mi u neka doba pomislim da nisi mozda bezgrijesna melek il ti ga andjeo. pucas se nekim emotivnim izljevima i sentimentalnim pricama kao da ti nikada u zivotu nisi nista zajebala...a mozda i nisi... mozda ti se ne pruzaju prilike, ipak da bi se tako nesto desilo trebas nesta da vrijedis, na nesta da licis, da budes privlacan/na....
neopravdavam nista al tvoja sranja i subjektivna moralna nacela koje iznosis ovdje vise fakat ne mogu citati i trpiti
ja imam pravo ljubomornu zenu, znaci ozenjen sam. Ona je porijeklom hercegovka , ne samo porjeklom vec i cjeli zivot je bila dok je nisam doveo u seher, pa moze bit da je i zato, takodjer sam i ja mozda malo zahvaljujuci njoj a i mozda zbog nesigurnosti u sebe (nek mi niko ne sere da je siguran u sebe 100 % il priblizno tome, taman da si naljepsi il ljepsa opet imas trunku sumnje u sebe i mogucnostima potencijalne iako cesto neopravdane konkurencije), ponekad strasno ljubomoran , ljubomora je prirodna stvar , a jako cesto ocrtava osim nesigurnosti male vec spomenute u zagradi i veliku al zaista veliku kolicinu ljubavi koja se negativno iskazuje kada nas voljena osoba svjesno ili nesvjesno dovode u takvu situacija... Po meni recept kojeg htjedoh na pocetku ispricat jeste da se postave neka pravila koliko je to moguce postaviti i da se postuju. Meni je tako dosta lakse zivjeti... A ovom diskutantu sa zenom i djecom te brakom od 11 god mislim da bi ja svojoj tesko halalio i vjerovatno napravio masnije slike ne puno , al za nijansu, al to je kad se ide u negativnu krajnost, zato je zakon na pocetku postavit pravila ponasanja kao sto ih ja imam i mirna nam najljepsa Bosna. Pozz svima
ma nema tu pravila i ja sam mislo da ih trebam postaviti ali kad ti to neko sve tako nekako jednostavno prihvati onda bas pocnes sumnajti u sve i svasta. Zato je najbolje povuci se u svoju jazbinu zastiti svoje dobro i pomalo svremena na vrijeme izlijetati na scenu. I ako vam se ta osoba cini "savrsenim" ne priznavati sve tako brzo treba to razgoditi po malo svaki put. Zene sve to vide iz dana u dan bice preokupirana vasim nenaglim priznanjima tako da nece imati vremena da misli na druge a vice te moci raditi svoje poslove bez te kako rekosmo prevelike ljubomore treba samo sutiti i negovoriti joj te stvari koje vas nerviraju ako zelite da i sutra sa njom pijete kafu ili vec sta drugu imate na umu.
SAMO LAGANO!!!