Ma nema ga ... samo se pravimo moderni po evropski.Sorel wrote:A taj klub je?
swinger club
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#26 Re: swinger club
- Zatamnjena stakla
#27 Re: swinger club
Bićemo swingeri na forumu.
- honey33
#28 Re: swinger club
Pa naravno da cu pruziti podrsku nekome ko je bolestanGreat Cornholio wrote:Ja ne podržavam, grijeh je bolesna čovjeka podržavati u njegovoj bolesti.Ramzess Veliki wrote:Podržavam i ja. Nek' se ljudi vole.honey33 wrote:Bilo kakvu stvar u kojoj ce covjek/zena uzivati,pod pretpostavkom da nikome nece nastetiti ( eventualno sebi) -PODRZAVAM !!!
Ali za tvoju iformaciju ovdje nije rijec o patoloskom poremecaju/bolesti ( tipa pedofilija,nekrofilija i sl) nego o fetisu .Pa...ko voli nek izvoli
- Ramzess Veliki
#29 Re: swinger club
Nek' si mu rekla ali mislim da neće biti rezultata ...honey33 wrote: Pa naravno da cu pruziti podrsku nekome ko je bolestan![]()
![]()
Ali za tvoju iformaciju ovdje nije rijec o patoloskom poremecaju/bolesti ( tipa pedofilija,nekrofilija i sl) nego o fetisu .Pa...ko voli nek izvoli
-
Great Cornholio
#30 Re: swinger club
Druže, mnogi se danas pitaju " Zašto će nam Bog, dovoljno smo mi pametni da i bez njega skontamo šta valja, a šta ne valja", ali Bog nam treba baš zbog ovih stvari, treba nam neko ko će da "presudi" ko je u pravu, jer mogu ja tebe do ujutro ubjeđivati zašto vjerujem da nešto nije dobro, i ti mene da je to nešto dobro, i opet da se ne složimo, da ne utvrdimo da li je nešto dobro ili neRamzess Veliki wrote:Nek' si mu rekla ali mislim da neće biti rezultata ...honey33 wrote: Pa naravno da cu pruziti podrsku nekome ko je bolestan![]()
![]()
- Ramzess Veliki
#31 Re: swinger club
Nije to pisao Bog nego ljudi kao ti i ja, sa svojim razmišljanjima kako nešto treba da izgleda, ili ne ... Bitna razlika.Great Cornholio wrote:Druže, mnogi se danas pitaju " Zašto će nam Bog, dovoljno smo mi pametni da i bez njega skontamo šta valja, a šta ne valja", ali Bog nam treba baš zbog ovih stvari, treba nam neko ko će da "presudi" ko je u pravu, jer mogu ja tebe do ujutro ubjeđivati zašto vjerujem da nešto nije dobro, i ti mene da je to nešto dobro, i opet da se ne složimo, da ne utvrdimo da li je nešto dobro ili ne
Ja nisam za swinganje, to mi je budalaština i iskrivljeno gledanje na moral, ali ako neko ima partnera koji to jednako želi podijeliti sa svojim partnerom, želi ga usrećiti i na takav način - to je poštenije, daleko poštenije od preljube krišom, i bez znanja i odobrenja.
-
Great Cornholio
#32 Re: swinger club
Znači, obojica mislimo da je swinganje budalaština, ja vjerujem da i Bog tako misli, a da li misli, vidjećemo, Njegova je zadnja.Ramzess Veliki wrote:Nije to pisao Bog nego ljudi kao ti i ja, sa svojim razmišljanjima kako nešto treba da izgleda, ili ne ... Bitna razlika.Great Cornholio wrote:Druže, mnogi se danas pitaju " Zašto će nam Bog, dovoljno smo mi pametni da i bez njega skontamo šta valja, a šta ne valja", ali Bog nam treba baš zbog ovih stvari, treba nam neko ko će da "presudi" ko je u pravu, jer mogu ja tebe do ujutro ubjeđivati zašto vjerujem da nešto nije dobro, i ti mene da je to nešto dobro, i opet da se ne složimo, da ne utvrdimo da li je nešto dobro ili ne
Ja nisam za swinganje, to mi je budalaština i iskrivljeno gledanje na moral, ali ako neko ima partnera koji to jednako želi podijeliti sa svojim partnerom, želi ga usrećiti i na takav način - to je poštenije, daleko poštenije od preljube krišom, i bez znanja i odobrenja.
- Hrulj
#33 Re: swinger club
A Cuckold?
A bestiality?
Incest
Postavlja se pitanje gdje povuci crtu.
A bestiality?
Incest
Postavlja se pitanje gdje povuci crtu.
-
Plivac
#34 Re: swinger club
Q: Kako se na swinger party prepoznaje bosanac?
A: Jedini on yebe svoju zenu...
- alkalna_baterija
-
miki.ba
#36 Re: swinger club
Sonja je legendarna, par sati na Skype-u, pa onda bestijalno bubanje sa nadasve obrazovanim i kulturnim parovima. 
- Sephora
#37 Re: swinger club
Sonja je dala uputstva...:)hahahaha légenda je!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- SultanSuljke
#38 Re: swinger club
Plivac wrote:Q: Kako se na swinger party prepoznaje bosanac?
- Edin H.
#39 Re: swinger club
Plivac wrote:Q: Kako se na swinger party prepoznaje bosanac?
- defeated
#40 Re: swinger club
Moje misljenje da ti parovi nisu dobri
. Neko koga volis da se je** sa drugim a ti to gledas 
- Edin H.
#41 Re: swinger club
Nije od secera da se istopidefeated wrote:Moje misljenje da ti parovi nisu dobri. Neko koga volis da se je** sa drugim a ti to gledas
- karanana
#42 Re: swinger club
ja bih se ukljucio u ovo. trenutno sam single, ali vjerujem da to nije problem. kako stupiti u kontakt sa ovima sto bi volili da ih karam? nek muz gleda, thats ok.
- defeated
#43 Re: swinger club
Ne mozes biti single za to koliko ja znam..karanana wrote:ja bih se ukljucio u ovo. trenutno sam single, ali vjerujem da to nije problem. kako stupiti u kontakt sa ovima sto bi volili da ih karam? nek muz gleda, thats ok.
- Ramzess Veliki
#44 Re: swinger club
Mogu li ja doći sa ženom od prijatelja? 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#45 Re: swinger club
Nemas forumase ovako pravo nazivati.avlami97 wrote: Svim sociopatama - oprošteno.
Ovo ti nije prvi put u zadnjih 7-8 dana da imas ovakve postove, u kojima vrijedjas druge, napadas i uznemiravas.
Povedi racuna o svom pisanju.
- _mufljuz_
#46 Re: swinger club
pošto je upad - ja bih samo da promatram ove bh jebačke vještine 
a bio bi interesantan forumaski party
da vidim sve te dugokurate taslaĆe meni piva i koje picence da presijecem dosta - i da se smijem intimno u izolovanoj sobici malehnim cundaricama i nesposobnim ljubavnicama,... 
a bio bi interesantan forumaski party
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#47 Re: swinger club
Ramzess Veliki wrote:Mogu li ja doći sa ženom od prijatelja?
To mi je prvo palo na pamet
- sutiitrpi
#48 Re: swinger club
Dobra tema. Pošto već vidim da se moje mišljenje i mišljenje većine ne slažu, probaću ukratko obrazložiti.
Kao prvo, mislim da je 100% monogamna veza najzdraviji oblik veze, kao i upražnjavanja krevetskih aktivnosti. Sve drugo za sobom vuče čitav dijepazon negativnih posljedica – zdravstvenih, psiholoških, socijalnih itd.
Međutim, ako već postoji ta želja za drugim partnerima, i ako je ta želja obostrana, ja ne vidim da je swingers club „bolesniji,“ „nenormalniji,“ „nezdraviji“ od preljube na balkanski način (hoće reći muž šara gdje i kad stigne, ali bi ženu zaklao da sazna da i ona isto radi, ili žena šara sa strane, i dobro pazi da muž ne sazna jer bi je zaklao ako bi saznao). Ako ništa drugo, u swingers club odlaze oboje, između njih nema ništa skriveno, nema laži. Koja je, barem po meni, najpogubnija pojava u bilo kojoj ljudskoj relaciji.
Dakle? Stvarno bih volio da čujem smislene argumente – ovi što će mi sada reći da sam „nenormalan,“ „sociopata“ i slično – ne moraju ni da se trude jer to nisu argumenti.
Kao prvo, mislim da je 100% monogamna veza najzdraviji oblik veze, kao i upražnjavanja krevetskih aktivnosti. Sve drugo za sobom vuče čitav dijepazon negativnih posljedica – zdravstvenih, psiholoških, socijalnih itd.
Međutim, ako već postoji ta želja za drugim partnerima, i ako je ta želja obostrana, ja ne vidim da je swingers club „bolesniji,“ „nenormalniji,“ „nezdraviji“ od preljube na balkanski način (hoće reći muž šara gdje i kad stigne, ali bi ženu zaklao da sazna da i ona isto radi, ili žena šara sa strane, i dobro pazi da muž ne sazna jer bi je zaklao ako bi saznao). Ako ništa drugo, u swingers club odlaze oboje, između njih nema ništa skriveno, nema laži. Koja je, barem po meni, najpogubnija pojava u bilo kojoj ljudskoj relaciji.
Dakle? Stvarno bih volio da čujem smislene argumente – ovi što će mi sada reći da sam „nenormalan,“ „sociopata“ i slično – ne moraju ni da se trude jer to nisu argumenti.
- yoda82
#49 Re: swinger club
?????????direktni wrote:Je li mogućnost incesta - argument?sutiitrpi wrote:Dobra tema. Pošto već vidim da se moje mišljenje i mišljenje većine ne slažu, probaću ukratko obrazložiti.
- _mufljuz_
#50 Re: swinger club
ucestvovacu u tom svingeraju samo ako prepoznam koju od zena nasih pakaša na vlasti....