Svjetsko prvenstvo u sjedecoj odbojci

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

luckylaka

#76 Re: Svjetsko prvenstvo u sjedecoj odbojci

Post by luckylaka »

hz__semir wrote:
luckylaka wrote:da Bog da nasi iz Ns do godine igrali ovu odbojku
Veoma neumjesna "šala".

Ovi momci nisu zaslužili da ih se poredi sa onim govnarima i majmunima.
Ne stavljaj mi u usta ove momke :(
cyprus

#77 Re: Svjetsko prvenstvo u sjedecoj odbojci

Post by cyprus »

Šteta, ali momcima svaka čast :thumbup: :thumbup: :thumbup: Da bar imamo još ovakvih sportista...
kamen spoticanja

#78 Re: Svjetsko prvenstvo u sjedecoj odbojci

Post by kamen spoticanja »

Bosanski_kralj wrote:
MOMCI VI STE PONOS OVE DRŽAVE !!!
zeleni xy

#79 Re: Svjetsko prvenstvo u sjedecoj odbojci

Post by zeleni xy »

luckylaka wrote:BRAVO LJILJANI<BRAVO BHFANATICOSI :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#80 Re: Svjetsko prvenstvo u sjedecoj odbojci

Post by Toto »

Cestitam
Odlican rezultat
:bih: :bih: :bih: :bih:
USAblues

#81 Re: Svjetsko prvenstvo u sjedecoj odbojci

Post by USAblues »

zeleni xy wrote:
luckylaka wrote:BRAVO LJILJANI<BRAVO BHFANATICOSI :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Srebro boje Zlata....cestitke momci....svaka cast..sve NAJBOLJE!! :thumbup: :bih:
zlaataan

#82 Re: Svjetsko prvenstvo u sjedecoj odbojci

Post by zlaataan »

:thumbup: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
van Basten

#83 Re: Svjetsko prvenstvo u sjedecoj odbojci

Post by van Basten »

kamen spoticanja wrote:
Bosanski_kralj wrote:
MOMCI VI STE PONOS OVE DRŽAVE !!!
Hantraga

#84 Re: Svjetsko prvenstvo u sjedecoj odbojci

Post by Hantraga »

Bio sam licno na utakmici i htio bih da prenesem utiske.

Atmosfera je bila odlicna na tribinama, bilo nas je dvjestotinjak, mada moram priznati da je Iranaca bilo sigurno 700-800, a iz nekog razloga njima su dali da sjede na donjoj tribini pored terena :x , a nas su poslali na gornju tribinu. Inace Edmond, je malo mjesto pored Oklahome, koje je nazalost najudaljeniji grad od svih gradova bosanske imigracije. Od St.Louisa, odakle je vecina navijaca dosla, udaljen je 800 km, sto je 8 sati voznje. Ovo i jeste razlog sto je samo 200 uspjelo doci.

Pred pocetak utakmice, nasi su momci sjedili sa nama i osjetila se doza nervoze, koja je bila opravdana, jel je Iran stari rival sa kojim se nasi momci uvjek susrecu u finalima.

Mislim da je ta nervoza uticala na to da padnemo 0:2 u setovima, i nasi su poceli dobijati samopouzdanje pred kraj drugog seta, sto je i rezultiralo uzimanjem sljedeca 2 i izjednacenjem na 2:2.

Onda je krenuo odlucujuci set koji je bio prilicno izjednacen do pred kraj kad su iranci dobili momentum.

Ja licno sam vise nego zadovoljan srebrom, jel zlato nam je izmaklo za dlaku. Iran je igrao puno agresivnije i imali su jako dobar blok, koji je mozda i bio odlucujuci kod vecine poena. Nasi momci su pruzili lavovsku borbu i pokusavali da koriguju taktiku protiv onakve agresivne igre.

Drago mi je sto sam otisao da gledam utakmicu i predlazem svima koji u buducnosti imaju priliku da gledaju ovakav dogadjaj, da ga ni u kom slucaju nepropuste. To jedno super iskustvo gledati onakvu vrhunsku odbojku uzivo.

Razocaran sam nasim medijima, koji su ovo propratili kratim telefonskim izvjestajima, umjesto uzivo prenosom za cijelu zemlju.

Sve u svemu momci svaka cast, i samo gazite napred.
luckylaka

#85 Re: Svjetsko prvenstvo u sjedecoj odbojci

Post by luckylaka »

Jos jednom svaka cast Hantraga na izvjestaju >Inace sto se tice samog izvjestavanja o boravku nasih ljiljana u Americi da nije bilo ovog foruma ne bi ni znao da dolaze.Toliko su se pretrgli nasi mediji u USA da poprate nase momke da je to sramota.Inace znas i sam da BiHFanaticosi ni u St<louisu nemaju podrsku lokalnih medija(vise ih je na Americkoj tv,nego na nasoj)Nesto je Tv Bostel pokusao napraviti ali...Ipak jos jednom veliko vam hvala i Ljiljanima i Fanaticosima(uljepsali ste mi jucerasnji dan bez obzira na poraz)
Hantraga

#86 Re: Svjetsko prvenstvo u sjedecoj odbojci

Post by Hantraga »

Odbojkasi se vratili kuci!

Image
Hantraga

#88 Re: Svjetsko prvenstvo u sjedecoj odbojci

Post by Hantraga »

Evo jos par slika sa finala:

Image

Image

Image