Putinova popularnost za poslednjih nedelju dana porasla za sedam odsto, a za poslednjih mesec dana za 15 procenata, navodi se u danas objavljenim rezultatima istraživanja koje je sproveo Fond za javno mnjenje.

to su se biče kmećali iz BG što njih uze kao presedan da otcepa Krimkultivator wrote:Hohohoho, ovo postaje sve zanimljivije, jos ce i Kosovaki boj pocet guslatvalensija wrote:
17:57 - PUTIN: NISAM MOGAO DA VERUJEM SVOJIM OČIMA KADA JE BOMBARDOVANA SRBIJA
Ma kakvi Bosnjaci....shadowblade wrote:Nisu mi baš jasni Bošnjaci koji su rusofili
to su Srbi-muslimaniseln wrote:Ma kakvi Bosnjaci....shadowblade wrote:Nisu mi baš jasni Bošnjaci koji su rusofili
Ako azijatski kepec u svrhu lijecenja kompleksa zeli poceti treci svjetski, doista, niko ga ne moze sprijeciti u tome...vivaldi wrote:
ko onda moze garantovati da ce se vlado zaustaviti na krimu? ako je vec prekinuo sve odnose sa zapadom ko moze garantovati da nece poceti grickati i druge okolne zemlje pa cak i estoniju koja je nato clanica? sem novog svjetskog rata nema zapad vise nikakvog alata za reakcije..
zajebana situacija za sve skroz...
Legalnih?Hlapoje wrote:a imaju i interesantnih stranica na internetu?
Da, principijelno su uvijek na strani diktatora i zlocinaca.Hlapoje wrote: Rusi su uglavnom vodili principijelnu politiku daleko od svog dvorišta.

E, ako ovo ne baci NATO na kolena, nista i necevalensija wrote:CEPAJU SE OD UKRAJINE: Sevastopolj i Tavrija hoće u rusku ligu
Predstavnici klubova su rekli da nisu kontaktirali Fudbalski savez Rusije, jer čekaju političke odluke.
Fudbalski klubovi sa Krima Tavrija iz Simferopolja i Sevastopolj razmatraju mogućnost da napuste ukrajinsku ligu i sledeće sezone se priključe ruskoj.
Sevastopolj će završiti tekuću sezonu u ukrajinskoj ligi, ali je izrazio nadu da će mu Svetska fudbalska federacija (Fifa) i Evropska fudbalska unija (Uefa) dozvoliti da pređe u rusku ligu.
"Radimo na tekstu pisma koje ćemo poslati u Fifu, Uefu, ali i Fudbalskom savezu Ukrajine. U bliskom smo kontaktu sa Tavrijom. Uefa planira da se održi sastanak 24. i 25. marta u Kazahstanu i verovatno će tada razmotriti naš zahtev. Postoje pravila i ne želimo da se suočimo sa bilo kakvim kaznama", rekao je predsednik Sevastopolja Aleksander Krasilnikov ruskim medijima.
Rusi JESU zli. To sto je zapad ispao seprtlja ne mijenja nista.AliceInChains wrote:Meni se cini, da mnogim ljudima ovdje nije jasno, sta je zapad Ukrajini i Ukrajincima ucinio.
Pro zapadni Juscenko izabran legalno na izborima --> bez incidenta izmedu naroda iz zapadne i istocne Ukrajine, iako se interesi razilaze
Pro zapadna Timosenko izabrana legalno na izborima --> bez incidenta izmedu naroda iz zapadne i istocne Ukrajine, iako se interesi razilaze
Pro ruski Janukovic izabran legalno na izborima --> bez incidenta izmedu naroda iz zapadne i istocne Ukrajine, iako se interesi razilaze
Zapad se pobrine o Ukraini i aktivno ucestvuje u promjeni vlade, koji rezultira u pucu --> haos u Ukraini --> napetost izmedu zapadnog i istocnog naroda u Ukrani.
Mislim, genijalno. Ali zli Rusi, majku im.
Neka su. To nije bila moja poenta.seln wrote:Rusi JESU zli. To sto je zapad ispao seprtlja ne mijenja nista.AliceInChains wrote:Meni se cini, da mnogim ljudima ovdje nije jasno, sta je zapad Ukrajini i Ukrajincima ucinio.
Pro zapadni Juscenko izabran legalno na izborima --> bez incidenta izmedu naroda iz zapadne i istocne Ukrajine, iako se interesi razilaze
Pro zapadna Timosenko izabrana legalno na izborima --> bez incidenta izmedu naroda iz zapadne i istocne Ukrajine, iako se interesi razilaze
Pro ruski Janukovic izabran legalno na izborima --> bez incidenta izmedu naroda iz zapadne i istocne Ukrajine, iako se interesi razilaze
Zapad se pobrine o Ukraini i aktivno ucestvuje u promjeni vlade, koji rezultira u pucu --> haos u Ukraini --> napetost izmedu zapadnog i istocnog naroda u Ukrani.
Upravo tako!AliceInChains wrote:Meni se cini, da mnogim ljudima ovdje nije jasno, sta je zapad Ukrajini i Ukrajincima ucinio.
Sa neke "naše" tačke gledišta možda, ali Putin je MORAO negdje povući crtu.JoseMujica wrote:i glup potez...pogotovu ovaj sa Ansclussom
Da podsjetim na Putinovu moralnu propovjed u NY times-u samo prije nekoliko mjeseci...mozda promjenis misljenje...ko koliko sere.AliceInChains wrote:
Neka su. To nije bila moja poenta.
Makar ti isti Rusi ne seru, da su moralna vertikala i da sredina humanosti potice iz Rusije i sl. sranja.
Pored resursa oko Krima u crnom moru, koji su bili spremni da crpe exxon, omv i drugi, za dobrobit same Ukraine, naravno, ce izmedu ostalog ljudi na daljinski u Kijevu dvaput razmisliti, dali da instaliraju nekog ublehasa, recimo u Donezku.JoseMujica wrote:i glup potez...pogotovu ovaj sa Ansclussom
Radnja i je i prije bila u njegovom dvoristu i cak i ovo u ukrajini samo je pomjerio granicu par stotina kilometara prema naprijed...Kakvi su mu sad interesi kad gasovod i naftovod prolazi preko cijele ukrajine...dovoljno je da se nadje par "diverzanata" i ode vinca u vazduh i evropa ostaje bez plina (il ovako il onako)a putin bez novca za ucjene...i sta onda?McMoy wrote:Sa neke "naše" tačke gledišta možda, ali Putin je MORAO negdje povući crtu.JoseMujica wrote:i glup potez...pogotovu ovaj sa Ansclussom
Radnja se odvija u njegovom dvorištu i ugrožava njegove interese.
Ovo kažem isključivo sa nekog pretpostavljenog pogleda Rusije na situaciju, a naše neke emocije,
simpatije i antipatije svakako nisu relevantne za igre velikih.
Ako resurse nema ko da kupi...mogu samo sebi puniti automobile i vrtiti se u krug...BiH a posebno srbija dobro znaju pojam bokade i sankcija.AliceInChains wrote:Pored resursa oko Krima u crnom moru, koji su bili spremni da crpe exxon, omv i drugi, za dobrobit same Ukraine, naravno, ce izmedu ostalog ljudi na daljinski u Kijevu dvaput razmisliti, dali da instaliraju nekog ublehasa, recimo u Donezku.JoseMujica wrote:i glup potez...pogotovu ovaj sa Ansclussom
A ti ces vozati auto na bateriju, koja se puni elekricnom energijom, i sve zahvaljujuci regenerativnih resursa.General War wrote:Ako resurse nema ko da kupi...mogu samo sebi puniti automobile i vrtiti se u krug...BiH a posebno srbija dobro znaju pojam bokade i sankcija.AliceInChains wrote:Pored resursa oko Krima u crnom moru, koji su bili spremni da crpe exxon, omv i drugi, za dobrobit same Ukraine, naravno, ce izmedu ostalog ljudi na daljinski u Kijevu dvaput razmisliti, dali da instaliraju nekog ublehasa, recimo u Donezku.JoseMujica wrote:i glup potez...pogotovu ovaj sa Ansclussom