Skoro su izletili vise no sto su mislii zato su ruje i prijetile..
Ako se istope na kijevu i dole na jugu bice ok ako ne nek pocnu pravit oko livova mejksift piste
Neki dan je bila procjena stranci naravno
Obicno se naziv nekog grada odredjuje u jeziku u kojem se izgovara. Zato mi kazemo Bec, a ne Vin, ili Budimpesta, a ne Budapest, jel. I vrlo je cesta pojava da se u nekoj zemlji odredjena geografska lokacija, neka zemlja, narod, naziv te lokacije dobio preko posrednika, neke trece zemlje, pa tako mi kazemo Gruzija, a ne Sakartvelo, ili kako vec, ili Finska, a ne Suomi.Piaty wrote: ↑07/03/2022 19:31Stari moj, ne znam o cemu govoris. Nisi ti taj koji ce reci nekome da govori kako hoce. Postoje razne "akrobacije" kako istra veli ali u jeziku se sigurno mora znati neki red. To sa Sarajevom i Harkovom je fula, ne radi se o tome uopce.Kikibombona wrote: ↑07/03/2022 19:06
Taj koji je to zamolio je u najboljem slucaju debil a u najgorem ksenofob.
U svojoj Bosni sam vidio ljude kojima su smetale rijeci poput veleposlanik, kolodvor, zrakoplov, gospodarstvo, nitko, tko,... i svaki put se radilo o debilu i ksenofobu/sovinisti.
Harkov ili Harkiv, isto je, na istom slavenskom jeziku.
Problem bi bio da su grad nazvali Ruski Harkov kao sto su idioti u Bosni nazvali Srpsko Sarajevo.
Mozes ti reci da je to to, ali to nije stvarna poenta.
Dakle Harkiv![]()
Ukrainian mayor shot dead near Kyiv
The mayor of Hostomel has been shot and killed while out distributing aid, according to Ukrainian officials.
The town is close to the Ukrainian capital Kyiv, and is home to the Hostomel airfield, a key strategic point at the centre of fighting between Russian and Ukrainian forces.
The town council said Yuri Prylypko died while distributing bread and medicines to those in need.
He was killed along with two others, Ruslan Karpenkom and Ivan Zore.
A statement by the Hostomel council said he "died as a hero", adding it is impossible for a funeral to immediately be held due to the war.
Kina mudro ceka da im Rusija padne u zagraljaj, pa ce onda da je stezu ko piton gazelumadner wrote: ↑07/03/2022 19:24Jesu ali preko Ukrainske krvi. Ovaj treba da se brine o Ukraini, ne o Poljskoj ili Baltiku.sumirprimus wrote: ↑07/03/2022 19:06
Problem je sto su svi namirisali krv. Tj rusku slabost i da se moze skinut patuljak
Drugo, preslaba Rusija isto nije dobra radi Kine.
Stigli ga grijesisumirprimus wrote: ↑07/03/2022 19:40Neki dan je bila procjena stranci naravno
na sastanku sa lukasenkom:MS cancer ili parkins
Postavljao sam ovde
ma sad ih lagano puštaš u dubinu i skidaš ko glinene golubove kad se razvuku....ovi barem imaju s čimsumirprimus wrote: ↑07/03/2022 19:36To je to. Ili ce mobilisat po rusiji ili ce se ove kolone pocet spajat ili razdvajatMaliodmene wrote: ↑07/03/2022 19:35A high-ranking official of the US Department of Defense said that almost 100% of Russia's combat power deployed for the invasion is already in Ukraine - CNN.
![]()
![]()
![]()
Nesto ce bit
Kako amidza Bajden lagano dobija izbore, Trump se gusi u svojim govnimasumirprimus wrote: ↑07/03/2022 19:48
Haman ce ih podrzat i embargom na maftu..
Zna bajden da ima fore slomit patuljka 2 godine kolko .zacas ovi ameri opet omaknu s izborom![]()
Do izbora, ko ziv ko mrtavMaliodmene wrote: ↑07/03/2022 19:51Kako amidza Bajden lagano dobija izbore, Trump se gusi u svojim govnimasumirprimus wrote: ↑07/03/2022 19:48
Haman ce ih podrzat i embargom na maftu..
Zna bajden da ima fore slomit patuljka 2 godine kolko .zacas ovi ameri opet omaknu s izborom![]()
![]()
Osmi Socrates wrote: ↑07/03/2022 19:42
Ne zna ni umrijeti k'o čovjek, nego hoće da crkne k'o životinja. Gadafi scenario bi bio idealan. Toga se Putler najviše boji otkad se desilo.